Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bi şey sorucam leslie mi shred mi sizce
leslie yapiyordum ben cnm digerkni hic taomadim. cocuktan once leslie yapabilirdim simdi imkansiz durmuyor ki spor yapayim
Valla en zayif yerden
UMEYYE gibi olctum bende

Kızlar aslında hepimiz ölçülerimizi alsak yazsak bi kenara bir ay sonra bidaha ölçsek hafiflemek kadar incelmek te önemli değil mi
bencede

O da çok işe yaramiyormus diye okudum kuzum bana az zaman çok kalori olacak derste çalışıyorum çünkü bir yandan bebek falan zamanım çok az
bulirsan bana da soyler misin cnmmm

Bugünlük spor yeter herhalde...
veee açık ara farkla Bordo şişkolar kazandı tebrikler

Favelayn
munter
orkide1453

Başarılarınızın devamını dilerim haftaya 20puan avantajlısınız

Veee Koşan kaplumbağalar

Pazartesi günü sıkı takiptesiniz tek bir lokma ekmek hamur işi karbon olmayacak kahvaltı dahil lütfen hassasiyet gösterelim
@keptinn
@Blacksee55
@selcanmehmetcan
UMEYYE
SchonerDuft

Eger olurda pazartesi günü yerseniz salı günü karbonsuz bir gün geçirene kadar devam

Kızlar şimdi takımları aynı bırakmayalım emelinbusesi nin yaptığı gibi değiştirelim ama cezalar kişiye özel olacak tabi ama avantaj işini nasıl yapacağız
Herkes 20puan avantaj da olsa takıma da yansıyacak eşitlik olacak ya yine ne anladık o zaman

Nasıl yani ekmek makarna pilav yasak dimi patates?
Bence cezanın yanında ödül olsun 1 keşkül yada kazandibi yensin benim diyetisyen izin veriyordu haftada 1 ödül olarak

Akşamınız hayır Cumamız mübarek olsun canlar nasılsınız bakalım
Iyi kuzum sen nasılsın hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…