- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.101
leslie yapiyordum ben cnm digerkni hic taomadim. cocuktan once leslie yapabilirdim simdi imkansiz durmuyor ki spor yapayimYa bi şey sorucam leslie mi shred mi sizce
Valla en zayif yerdenPatatesli havuçlu sote yaptım canım yanına Bulgur pilavı
siz ne yaptınız kızlar
Süper canım kardiyo dediğin nasıl bişey yürüyüş mü Hit cardio mu
Kızlar bel ölçüsünü nereden alıyorsunuzUMEYYE
Senin boy kaçtı canım
Shred bence
bencedeKızlar aslında hepimiz ölçülerimizi alsak yazsak bi kenara bir ay sonra bidaha ölçsek hafiflemek kadar incelmek te önemli değil mi
bulirsan bana da soyler misin cnmmmO da çok işe yaramiyormus diye okudum kuzum bana az zaman çok kalori olacak derste çalışıyorum çünkü bir yandan bebek falan zamanım çok az
Haha benim kafadan internette var canım birsürü bakabilirsin 15dk da 200-300 kalori yaktıran videolarO da çok işe yaramiyormus diye okudum kuzum bana az zaman çok kalori olacak derste çalışıyorum çünkü bir yandan bebek falan zamanım çok az
Tabisi deeleslie yapiyordum ben cnm digerkni hic taomadim. cocuktan once leslie yapabilirdim simdi imkansiz durmuyor ki spor yapayim
Valla en zayif yerden
UMEYYE gibi olctum bende
bencede
bulirsan bana da soyler misin cnmmm
Belin inceymiş benimkinden. Ne diyim kız Allah seni
Belin inceymiş benimkinden. Ne diyim kız Allah senihayalimdeki kadınsın
Seninde canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Kaç kg verdin bu haftaAkşamınız hayır Cumamız mübarek olsun canlar nasılsınız bakalım
Leslie bende sevmiyorum çok soğuk geliyor sıkılıyorum heyecan yok162 kuzum leslie sevmedim ya 70 dk çok uzun
Youtube de 45 dk 500 kalori videosu var tavsiye ederimO da çok işe yaramiyormus diye okudum kuzum bana az zaman çok kalori olacak derste çalışıyorum çünkü bir yandan bebek falan zamanım çok az
Leslie candır kızLeslie bende sevmiyorum çok soğuk geliyor sıkılıyorum heyecan yok
Demem nazar edersinSeninde canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Kaç kg verdin bu hafta
Bugünlük spor yeter herhalde...
veee açık ara farkla Bordo şişkolar kazandıtebrikler
Favelayn
munter
orkide1453
Başarılarınızın devamını dilerim haftaya 20puan avantajlısınız
Veee Koşan kaplumbağalar
Pazartesi günü sıkı takiptesiniz tek bir lokma ekmek hamur işi karbon olmayacak kahvaltı dahillütfen hassasiyet gösterelim
@keptinn
@Blacksee55
@selcanmehmetcan
UMEYYE
SchonerDuft
Eger olurda pazartesi günü yerseniz salı günü karbonsuz bir gün geçirene kadar devam
Bence cezanın yanında ödül olsun 1 keşkül yada kazandibi yensin benim diyetisyen izin veriyordu haftada 1 ödül olarakKızlar şimdi takımları aynı bırakmayalım emelinbusesi nin yaptığı gibi değiştirelim ama cezalar kişiye özel olacak tabi ama avantaj işini nasıl yapacağız
Herkes 20puan avantaj da olsa takıma da yansıyacak eşitlik olacak ya yine ne anladık o zaman
Iyi kuzum sen nasılsın hayırlı cumalar...Akşamınız hayır Cumamız mübarek olsun canlar nasılsınız bakalım
Yok ya merakımdan 1 2 kere yapayım dedim spordan soğudum yeminleLeslie candır kız
Wak wak wak
Bulurumki ben oniDemem nazar edersin
Ocam batar
Teşekkür ederim balım bakacagimmYoutube de 45 dk 500 kalori videosu var tavsiye ederim
Maşallah iyi vermişinDemem nazar edersin
Ocam batar
Yeni olculerimi yapayom eski yeni diye yazayimSüper bizimle de paylaş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?