Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canimm cok gecmis olsun. Okurken icim titredi cok uzuldum rabbim evladinizi size bagislamis senide evladina. Cok cok uzuldum kendini suclayip durma lutfen olabiliyor boyle seyler keske olmasa ama akil tutulmasimi denir bilmiyorum ama maalesef oluyor. Dusunmemeye calis dusundukce o ani yasarsin hep etkisinde kalirsin. Evldina da sana da bir sey olmadi cok sulur bunu dusun mutlu ol bundan sonra daha cok dikkat edersin cnm. Valla cok uzuldum. Cok sukur bir sey olmamis kuzucuguna da sana da. Rabbim korusun tum bebisleri

yok değil benim bünye ağır ancak yetiyor

Kıyamam ya çok geçmiş olsun canim

kuzum geçmiş olsun .
sakın kendine buna yapma sen çok iyi bir annesin küçük kazalar olurya onu yaşamaışsınız kendine haksızlık etme

Kuzum ben hastanedeyim
yaa noldu cok geçmiş olsunnn

ahahahah imdaaat diye bagır biri gelir elbet
bilmiyorm da direnebildiğim kadar direncem gitmicem

ben sabah aç karna ballı sirkeli ılık suya başladım arkadaşlar çok etkili diye duydum bi de bunu yapayım

ay sirke hic icemiyoeumm
ben bi ara elma sirkeli su denemiştim su an tadı agzıma geldi

bebeğim cok geçmiş olsunnnn.. ama kendini suclama sakın bak kızında iyiymiş neler geliyo cocukların asına her dk gözetm altında tutamıyoruz onları malsef. rabbim beterinden korusun sen bence cok iyi bi annesin üzme kendini

ahahahah imdaaat diye bagır biri gelir elbet
bilmiyorm da direnebildiğim kadar direncem gitmicem
Çok şükür bitti film valla. En sevdigim basladi. Banker bilo :)

Gitme ya amaaan çok lazım sanki. Gelmek isterse gelir. Ayy ben dün ne düşündüm biliyormusun. Ben safdirik olduğum icin şöyle düşündüm. Acaba sizin paranız gitmesin diyemi çağırıyorlar ki yemeğe

kız hemen her gittiğimzde ekmek alıp gidiyoruz biz evde bişeyler varsa koyuyoruz
paramızı düşünen insan eşimi sürekli su doldurmaya gönderir mi hiç ? bunların suyunu bile biz dolduruyoruz

camasr suyu katmayayim cesaret edememde parlatici ile deneyeyim sag ol cnm
parlaticiyi deneyeyim cnm sag ol

hiii gercek mi cok sag ol cnm iyi ki uyardi yoksa halim mahvolmuştu

en onemli seyi dememissin

cunku ben onu denemediğim icin aklıma gelmemsitii özür dilerimmm

Ahahahaha ahanda geldim ahahahah ve karşınızda Bangül

Selam kizlar napiyorsunuuuz

poncikbirgelincik poncik geçmiş olsun
sağol canım

Akşam yemeklerini önceden ayarlamak gerekli öğlen de önemli bazen gecisiyor akşam çok acıkıyorum bugünden sonra uymaya çalışırım

Afiyet olsun

sağol canımm

kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins

loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke
Tek sade loc dene gor cok kuvvetli bile silmeden parlatiyor denede gor canim sirke cok koyma bari evde nazar varsa alir sirke ile diger odalarinda tozunu al göz nazara iyu gelir

kız kıyamam sana ben ne iyi niyetli düşünüyorsun öyle niyeti olan erzak gönderir evine giderken yemek verir 2 tabak al götür der bunların ki arsızlık kız

ağır dediğin 71kilo
hee 71 kilo oldum ağır oldum

Ayyyy cok gecmis olsun canim.. benim kiziminsa kucukken bofazina bisey kacmisti.. allahim varya o nefes alana kadar elim ayagim remen bisaldi.. sonrasinda ben agliyorum o agliyorrr. Ay cok kotu Allahim bir daha yasatmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…