- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.961
canım 2lt su tencereye bir limon dörde böl yeşil elma 3 4 tane sonra karanfil 10 tane bir çay kaşığı tane karabiber ve 1 tane cubuk tarçın kaynat 10 dk süz iki gğün boyunca iç bitir bunu çok etkili bazıları yeşilçay ve maydonoz koyuyormuş ben koymadım bilmiyorum toz karabiber denedim ama içerken çok rahatsız etti tane karabiber iyiydi çayın kokusu ve tadı fena değil içilebilirOlur olur sağlıklı beslen sen
Yok canım nasıl yapılıyor
Perşembeden beri yeşilçay içiyorum sodalı limonlu ama boğazımdan kesmem lazım dediğin gibi
Noldu kiz hayirdirKuzum ben hastanedeyim
Allah seniSende illa öldüreceksin benio dayanamaz zaten oglusuna senin kv. Kaynama semra varya öyle hayal ediyorum kiz ben onu nedense ahahha
Kuşum oakdar hastayimki bi saattir tv'de kara pençenin intikamını izliyorum. Uzanıp kapatamıyorumcinnet geçiricem
bunu emzirenler yapabiliyormu cnm benim bebisim daha minicikcanım 2lt su tencereye bir limon dörde böl yeşil elma 3 4 tane sonra karanfil 10 tane bir çay kaşığı tane karabiber ve 1 tane cubuk tarçın kaynat 10 dk süz iki gğün boyunca iç bitir bunu çok etkili bazıları yeşilçay ve maydonoz koyuyormuş ben koymadım bilmiyorum toz karabiber denedim ama içerken çok rahatsız etti tane karabiber iyiydi çayın kokusu ve tadı fena değil içilebilir
Aynen ya herkes ustune duseni yasin kizlar bu hafta biz sampiyon olalim...hem ben yeniyim bana da moral olur dimiben bi 3. takıma girmiştim onlar da çok dikkatliydi bizde emzirenler olunca onlar sıkı yapamıyor tabi diğerlerimiz de işte 60ın altı ki sizin kilolar artık zor gider takım biraz o yüzden dezavantajlı madem bizde bişeyler yapalım ben bu takımın kazanmasını istiyorum
ay sirke hic icemiyoeummben sabah aç karna ballı sirkeli ılık suya başladım arkadaşlar çok etkili diye duydum bi de bunu yapayım
Bende elma sirkeli su iciyordum ilk basladigimda. Inanilmaz faydali. Ama kokusuna tahamulum kalmadi vallahi keske icebilsem aninda midem kalkiyorben sabah aç karna ballı sirkeli ılık suya başladım arkadaşlar çok etkili diye duydum bi de bunu yapayım
Cnm ben gebelik dusunuyorum elma cayni icmemde sıkıntı olmaz dimibence de öyle ama sonuçta kilo vermek istiyor herkes hızlandıralım bunu elma çayı etkili migrenim geçsin hemen yapıcam baya verdiriryor o su dda attırıyor ben 3lt ye çıkardım günlük suyumu kaçamak sıfır olması lazım ben emzirirken diyetisyene gittim 8 kilo filan verdim diyetisyen mutlaka almam gereken gıdaları ayarlıyordu çok yedirmişyordu arkadaşlar
tam bilmemekle beraber yapmasan iyi olur vücuttan ödem attıran şeyler bebeğe sütten geçebilir küçükse içme 1 yaştan sonra belki bişey olmaz dabunu emzirenler yapabiliyormu cnm benim bebisim daha minicik
InsallahAynen kusum öyle yapalim. Her akşam menümüzde paylaşalım. Ben bu sıralar çok içiyorum caydır şudur boğazım geçsin diye birdr ilaç eşliğinde. InshAllah kilo verıyorumdur
Hayırdır canımKuzum ben hastanedeyim
Çok sağol canımcanım 2lt su tencereye bir limon dörde böl yeşil elma 3 4 tane sonra karanfil 10 tane bir çay kaşığı tane karabiber ve 1 tane cubuk tarçın kaynat 10 dk süz iki gğün boyunca iç bitir bunu çok etkili bazıları yeşilçay ve maydonoz koyuyormuş ben koymadım bilmiyorum toz karabiber denedim ama içerken çok rahatsız etti tane karabiber iyiydi çayın kokusu ve tadı fena değil içilebilir
yaa bak daha da heveslendim devam edeyim o zamanBende elma sirkeli su iciyordum ilk basladigimda. Inanilmaz faydali. Ama kokusuna tahamulum kalmadi vallahi keske icebilsem aninda midem kalkiyor
Benimde bebiş daha yedi aylıktam bilmemekle beraber yapmasan iyi olur vücuttan ödem attıran şeyler bebeğe sütten geçebilir küçükse içme 1 yaştan sonra belki bişey olmaz da
bilemiyorum canımCnm ben gebelik dusunuyorum elma cayni icmemde sıkıntı olmaz dimi
Valla sonuna kadar yap cunki inanılmaz faydali. Ben her hafta en az 1 kilo veriyordum bu sayede. Hala arasira deniyorum ama kokusunu duyunca kendimden geçiyorumyaa bak daha da heveslendim devam edeyim o zaman
Gecmis olsun cKuzum ben hastanedeyim
sen nerelerdesn cnm bir sey mi oldi
Sinir krizi geçirdim, hiçbir şey hatırlamıyorum bile doğru düzgün , kızıma yemek yediriyordum mutfağa tabağı koymaya gittim poşetle oynuyordu koparmış yutmuş odaya bir girdim hiç sesi bile çıkmıyor öksürmuyordu bile parmağımı soktum elime bir şey degiyor ama alamıyordum , çok uğraştım çevirdim olmadı morardi gözümün önünde gözleri kayıyordu artık elim ayağım titriyor bir yandan panik atak var bende sırtına vurdum ters çevirip tekrar baktım biraz yukarı çıkmıştı aldım kocaman bir parça çıktı , hastaneye götürdüm hemen gözetim altına aldılar oksijen falan verdiler iyi çok şükür su an onun iyi olduğunu öğrendiğim an yere yığılmışim kriz geçirmişim bir uyandım serumlar kolumda off gerçekten çok kötü.. kızım taburcu oldu Allah'a şükür çok iyi ama ben bittim bugün ben taburcu olacağım şu saate kadar elim ayağım titriyordu nefesim kesiliyordu ondan beni bırakmadılar hemen . Şimdi iyiyim ama ömrümden ömür gitti nasıl bir aptalim ben öluyordu kızım ellerimde . Hiç düşünemedim onu parcalayabilecegini ..Noldu kiz hayirdir
4 aylik bebegim cnmtam bilmemekle beraber yapmasan iyi olur vücuttan ödem attıran şeyler bebeğe sütten geçebilir küçükse içme 1 yaştan sonra belki bişey olmaz da
Canimmmmm çok geçmiş olsun yaaaa :Ssss ayy ne kötü oldummmm. Iyi hemen görüp mudahale etmişsin :S ah be canim senin suçun ne, nerden bilebilirsin ki. Hangi anne boyle olsun isterSinir krizi geçirdim, hiçbir şey hatırlamıyorum bile doğru düzgün , kızıma yemek yediriyordum mutfağa tabağı koymaya gittim poşetle oynuyordu koparmış yutmuş odaya bir girdim hiç sesi bile çıkmıyor öksürmuyordu bile parmağımı soktum elime bir şey degiyor ama alamıyordum , çok uğraştım çevirdim olmadı morardi gözümün önünde gözleri kayıyordu artık elim ayağım titriyor bir yandan panik atak var bende sırtına vurdum ters çevirip tekrar baktım biraz yukarı çıkmıştı aldım kocaman bir parça çıktı , hastaneye götürdüm hemen gözetim altına aldılar oksijen falan verdiler iyi çok şükür su an onun iyi olduğunu öğrendiğim an yere yığılmışim kriz geçirmişim bir uyandım serumlar kolumda off gerçekten çok kötü.. kızım taburcu oldu Allah'a şükür çok iyi ama ben bittim bugün ben taburcu olacağım şu saate kadar elim ayağım titriyordu nefesim kesiliyordu ondan beni bırakmadılar hemen . Şimdi iyiyim ama ömrümden ömür gitti nasıl bir aptalim ben öluyordu kızım ellerimde . Hiç düşünemedim onu parcalayabilecegini ..
Ne biçim anneyim ben!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?