- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.001
Buki_89 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 1,7
Haziran / 2,6
Temmuz / 2,3
Ağustos / 1,7
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / <izinli>
Aralık / <izinli>
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO
Ocak / 0,1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 0,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (520. Etap) ( 74,3 )
Bitiş Kilosu (551. Etap) ( 65,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,31% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,75% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 560 )
Yorum : Sevgili Buki_89, 12 Mayıs 2017 tarihinde (520. Etap) ve 74,3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 5 Ocak 2018 (551. Etap) tarihinde toplam 8,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 90 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 14. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Tamam geri aldim dediklerimikız hemen her gittiğimzde ekmek alıp gidiyoruz biz evde bişeyler varsa koyuyoruz
paramızı düşünen insan eşimi sürekli su doldurmaya gönderir mi hiç ? bunların suyunu bile biz dolduruyoruz
yetiş ama sakın 71 olmaaa biz 65te buluşak senlebekle ben sana yetişeyim
Bana boşuna safdirik demiyorlar istekız kıyamam sana ben ne iyi niyetli düşünüyorsun öyle niyeti olan erzak gönderir evine giderken yemek verir 2 tabak al götür derbunların ki arsızlık kız
Üzme kendini kuşum bak çok şükür iyisiniz ♡Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım hepiniz sağolun var olun canlarım benim
Bana boşuna safdirik demiyorlar isteben ama yinede önce iyi yönlerini dusuneyimki sonra benim yüzümden kimse uzulmesin
ahahahaTamam geri aldim dediklerimi
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım hepiniz sağolun var olun canlarım benim
ay inşallahhhhyetiş ama sakın 71 olmaaa biz 65te buluşak senle
Ben neyim söylemicem yoksa banlanirimönce kimse seni üzmesin , sen kimseyi üzmezsin canım sen iyi niyetli fedakarsın
dur anam demeBen neyim söylemicem yoksa banlanirimcanım benim o senin iyiliğin
Şakaaaaaaaaakızlar süpriiiiizzzz
bende ilk gördüğümde böle oldumŞakaaaaaaaaaayy biz şimdi teyzemi oluyoruz. Hayırlı olsun bebegim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Aminnn kuşummm ben diğer teyzoşlari bekliyorum. Hep beraber hamile kalicaz inshAllah dimi kizlaaarbende ilk gördüğümde böle oldum
ne anac doğurgan bi takım cıktıkhadi sende yap artık
sağol bebegiiiiiimm darısı sana inşallahhhh
ilk duydum direk onlara dua ettimAminnn kuşummm ben diğer teyzoşlari bekliyorum. Hep beraber hamile kalicaz inshAllah dimi kizlaaarSchonerDuft @selcanmehmetcan
Allah kabul etsin bebegim ♡♡♡♡ilk duydum direk onlara dua ettim
Çok şükür kuzum Rabbim kimseye yasatmasinÜzme kendini kuşum bak çok şükür iyisiniz ♡
Amiiiinnn Canım benimmm ♡Çok şükür kuzum Rabbim kimseye yasatmasin
Keptinimm hamile misinn sennahahaha
üzme kendini sakın olacagı varmış sen yanında olsan abska zaman yapardı belki kim bilebilir
ay inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?