- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.941
kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin insYok kiz o işleri anam hallediyorkeşke bilsem, ama internetde arat mutlaka yüzlerce öneri çıkar. Sabah 4de uyudum öldürmekten canım cikti. Agzimdan kan geliyor, nişanlıma kızınca hemen oleyimde kurtul benden diyorum hemen alttan aliyor
loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirkeÇamaşır suyu kullanma canim sakin en iyi halini bile mauvediyor annem halisini mahvetti.eger bidaha temizlik icin kesinlikle Loc isimli genel temizlik icin bundan al iki yill gidiyor.herseye kullaniyorsun piril pırıl herseyi parlatiy.hic busey bulamazsaan a101 de aspirin temizlik icin onu kullanabilirsin
canım o zaman baya bi az kalori alman lazım senin sporu da çok güzel yapıyorsun elma çayı denedin miKız hiç olmazsa ucundan 4 lü rakamları göreydim iyiydi
Akşam yemeklerini önceden ayarlamak gerekli öğlen de önemli bazen gecisiyor akşam çok acıkıyorum bugünden sonra uymaya çalışırımEvet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacanSchonerDuft senle oyle yapalimmi zati kalori sayacinda sabah öğle kalorisi cok aksam kalori si düşük
Afiyet olsunsabah bool acılı bi tabak çorba 1 dilimde tb ekmeği yedim
sağol canım
InshAllah kusumkiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins
loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke
Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesintövbeeeee
kara sevdaya tutuldm de kocana
bari bi işe yarasın diyousnAynen kusum öyle yapalim. Her akşam menümüzde paylaşalım. Ben bu sıralar çok içiyorum caydır şudur boğazım geçsin diye birdr ilaç eşliğinde. InshAllah kilo verıyorumdur
ya surda 2 satır romantiklik yaptırmadnInshAllah kusum
Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesinbirak su ask mesk dusuncek halde degilim ahahaha
Olur olur sağlıklı beslen senbende zayıflayaydm
Yok canım nasıl yapılıyorcanım o zaman baya bi az kalori alman lazım senin sporu da çok güzel yapıyorsun elma çayı denedin mi
Diyetisyen listeni görebilirmiyimOlur olur sağlıklı beslen sen
Yok canım nasıl yapılıyor
Perşembeden beri yeşilçay içiyorum sodalı limonlu ama boğazımdan kesmem lazım dediğin gibi
Aklın fikrin romantizmdebari bi işe yarasın diyousnsabha iç sabah ac karnına
ya surda 2 satır romantiklik yaptırmadn
ne diyosun senkizlar emziren anne olarak grubun ortalamasini asagiya cekmek istemem.Ben listeye girmeden de burada ayni sekilde sevam ederim beni cikarabilirsiniz sorun olmaz bebim icin@keptinn
saglık foreverOlur olur sağlıklı beslen sen
Yok canım nasıl yapılıyor
Perşembeden beri yeşilçay içiyorum sodalı limonlu ama boğazımdan kesmem lazım dediğin gibi
kuzu takimin ortalamasi icin her seyne diyosun sen
saglık forever
hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbeeAklın fikrin romantizmdetabi aldin kocayı neyse detaya girmicem ahahahahaha sizin durumlar noldu kuş. Yemege çağırdılar mi tekrar konustunuzmu
3 cok değil mi yaaaben size su olayını hatarlatırım günde 3 lt içiyorum en son wcye gitmekten yorulduğum için içmiyorum artık düşünün
ahahah anammm vefakar aannaaammmmkuzu takimin ortalamasi icin her seyana pldimua cok fedakar oldum ben
o benimmhee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki
3 cok değil mi yaaa
ahahah anammm vefakar aannaaammmm
Kuzum ben hastanedeyim@Kmsl Hnd canım senin 42 puan
munter
Favelayn
orkide1453
@tgb1907
Kızlar hadi spor yokmu yenilecez ama
Kuzum ben hastanedeyimve kızlaar görüyorum ki diyete cok fazla dikkat edilmiyo baya saldınız siz
bu hafta cok dikkat ediyo herkes güzel kilolar bekliyorum hepinizden
ve menü paylaşımı yapmayanlar var takip ediyorum, diskalifiye olmamak için buna da dikkat edin
@tgb1907
@poncikbirgelincik
SchonerDuft
@Nehir60
@selcanmehmetcan
@Kmsl Hnd
Luluuu94
Favelayn
munter
@UMEYYE
orkide1453
@Ayferelif
@lilipit
ayrıca @AyferelifFavelayn @Nehir60 takıma cok az uğruyosunuz kızlar
Sende illa öldüreceksin benihee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki
sen nerelerdesn cnm bir sey mi oldiKuzum ben hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?