Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyetisyenimin bana verdiği listeler inanın şimdiki yediğimden azdı bi tane listem var iki kere yaptırdı ikisinde de haftada 1.5 kilo civarı vermiştim sabah iki dilim kepekli ekmek arasına peynirli tost 3.4 zeytin ve yeşillik domates falan öğlenşi tam hatırlamıyorum akşam da sadece 2 haşlanmış yumurta salata ve 2 galeta çok güzel verdirdi bu liste bana olmazsa haftaya ben bunu deneyeyim tekrar emzşren arkadaşlar böyle az olan listelerde bana ballı limonlu ılık su ve 3 ceviz falan veriyordu çocuk 6. ayı geçmişse ve ek gıda alıyorsa daha dikkatli olun bence

kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins

loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke

Evet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacan SchonerDuft senle oyle yapalimmi zati kalori sayacinda sabah öğle kalorisi cok aksam kalori si düşük
Akşam yemeklerini önceden ayarlamak gerekli öğlen de önemli bazen gecisiyor akşam çok acıkıyorum bugünden sonra uymaya çalışırım
sabah bool acılı bi tabak çorba 1 dilimde tb ekmeği yedim

sağol canım
Afiyet olsun

kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins

loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke
InshAllah kusum

tövbeeeee
kara sevdaya tutuldm de kocana
Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesin birak su ask mesk dusuncek halde degilim ahahaha

bide akşam altıdan sonra hiç yememe tablosu mu yapsak arkadaşlar kilo vermede çok etkili bence

kizlar emziren anne olarak grubun ortalamasini asagiya cekmek istemem.Ben listeye girmeden de burada ayni sekilde sevam ederim beni cikarabilirsiniz sorun olmaz bebim icin @keptinn

Aynen kusum öyle yapalim. Her akşam menümüzde paylaşalım. Ben bu sıralar çok içiyorum caydır şudur boğazım geçsin diye birdr ilaç eşliğinde. InshAllah kilo verıyorumdur
bari bi işe yarasın diyousn sabha iç sabah ac karnına

InshAllah kusum

Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesin birak su ask mesk dusuncek halde degilim ahahaha
ya surda 2 satır romantiklik yaptırmadn

kizlar emziren anne olarak grubun ortalamasini asagiya cekmek istemem.Ben listeye girmeden de burada ayni sekilde sevam ederim beni cikarabilirsiniz sorun olmaz bebim icin @keptinn
ne diyosun sen
Olur olur sağlıklı beslen sen

Yok canım nasıl yapılıyor
Perşembeden beri yeşilçay içiyorum sodalı limonlu ama boğazımdan kesmem lazım dediğin gibi
saglık forever

Aklın fikrin romantizmde tabi aldin kocayı neyse detaya girmicem ahahahahaha sizin durumlar noldu kuş. Yemege çağırdılar mi tekrar konustunuzmu
hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki
ben size su olayını hatarlatırım günde 3 lt içiyorum en son wcye gitmekten yorulduğum için içmiyorum artık düşünün
3 cok değil mi yaaa
kuzu takimin ortalamasi icin her seyana pldimua cok fedakar oldum ben
ahahah anammm vefakar aannaaammmm

o benimm

Kuzum ben hastanedeyim

hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki
Sende illa öldüreceksin beni o dayanamaz zaten oglusuna senin kv. Kaynama semra varya öyle hayal ediyorum kiz ben onu nedense ahahha

Kuşum oakdar hastayimki bi saattir tv'de kara pençenin intikamını izliyorum. Uzanıp kapatamıyorum cinnet geçiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…