Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorum
inanirim canim ya konuyu okudum cok tatsiz bi konu gercekten, hic anlamiyorum böyle kizlari

Ben aynı 100.1le başladım 82.8le devam ediyorum 17 kilo verdim hamdolsun herşey yolun da ev çocuklar iş güç diyet tam gaz devam
masallah kiz baya vermissin
darısı sana o zaman sende kilo al
:) insallah belki busene sonuna Dogru düsünüyoruz bizde artik insallah:)... senin planlimiydi buarada kuzum
evetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başına
aminnnnnn kizzz busabah kac ciktim bilionmuuuuuu 65,4 ayyyy belki buhafta 65 olcammmmmm

Yaaaaa.. bence gitmezsin.. biraz nazlan bari...ama mide bulantiparin olursa yemek yapamazsan napican o zaman gitmek zorunda kalirsin kiz...
Anneme giderm o da yakın

mide bulantın olursa kayınvalidene gitmek belki avantaj olur senin için
hiç sanmıyorm kuzum orda cok ısrar ediyolar ye ye diye bide hamile oldugumu ögrendiklerinde iyice üstüme gelirler

resmen beddua ediyo
evlende öle darısı basına

evet bencede zamanı geldi artık yeterince kiloda verdn hadi sizde hemen yapın ya bn pek gönüllü değildimde eşim istiyodu işte ondan öle oldu
cumaya 65 ol cumartesi sende yap bi bebek

evet bencede zamanı geldi artık yeterince kiloda verdn hadi sizde hemen yapın ya bn pek gönüllü değildimde eşim istiyodu işte ondan öle oldu
cumaya 65 ol cumartesi sende yap bi bebek
anladim canim hayirlisi olsun... tamam 65 olurumda esimin okulu bitmeden bebis planlayamam vallah kaliriz ortada:) suan tek benim gelirimle geciniyoruz bide esimin ayda az bi miktar geliri var yanariz vallah

anladim canim hayirlisi olsun... tamam 65 olurumda esimin okulu bitmeden bebis planlayamam vallah kaliriz ortada:) suan tek benim gelirimle geciniyoruz bide esimin ayda az bi miktar geliri var yanariz vallah
bizde de durum aynı yaaa eşim calışmıyo kışın işleri duruyo bnm maasım var sadece cok zor oluyo bnde biraz o yüzden istemedim gönlüm yoktu ama işte napcann

bizde de durum aynı yaaa eşim calışmıyo kışın işleri duruyo bnm maasım var sadece cok zor oluyo bnde biraz o yüzden istemedim gönlüm yoktu ama işte napcann
hee anladim tatlim ne is yapiodu esin? peki kisin baska bi geliriniz olcakmi?

hee anladim tatlim ne is yapiodu esin? peki kisin baska bi geliriniz olcakmi?
bu sene borclar oldugu için zorlandık yoksa normalde borc olmasa birikim yapar o da kışın bzi idare eder zorlanmayz
bu sene malum düğün borclar kira derken bnm kayış koptu tesisat ustası kuzum

bu sene borclar oldugu için zorlandık yoksa normalde borc olmasa birikim yapar o da kışın bzi idare eder zorlanmayz
bu sene malum düğün borclar kira derken bnm kayış koptu tesisat ustası kuzum
anladim kuzum eee iyi ozaman sene rahat edersiniz insallah... dügün cok zorluyo gercekten

Aaaa bak o iyi olmussss annenin yakin olmasi.... kiz bi de bakiyon kaynana na aseriyonnn abovvv.

et kavurmasi varya kiyma yerine ondan koydum salcasini kavururken gayette nefis oldu adinida kavurmali segroye corbasi koydumben buldum

ya oyle mi bu dedigim program baya guzeldi aslinda sen yine de bir bak istersen ben de bu videoya bakem sag pl cnmm

guzel cnm. yakniz cay kahve artik icme karninda can tasiyorsun kafeinden uzqk tut bebisinii saglikli beslen. kutu sutler varya markette onlardan al canin cektikce icersin. evde komposta yap ise getir ic vs vs

ne zaman belli olur acaba
ayy araba mı bakıyosunuzzzz bizde ev bakmaya basladık bakaym annem bi yerden parası gelcek alırım dedi inşallah caymaz
hadi ins kuzumm
kahve günde 1 fincan zaten cayıda denerim bakim ama malum gün içinde cok içiliyo uyku dagıtmak için fln
icilmeyecek o cay

Yaaa ni guzlll bence kızın olacah bir premses dikkatli yi giz hamileyim diye coh yeme o daha susam kadar
bencedeeee

kaptinn bence kiz.. sansli olan annelerin ilk kizi olurmusss...ay rabbim saglikli versin de kiz erkek farketmez hayirli evlat olsun....
bencede kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…