- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.341
amannn bosver kiz... nasilsin bakalim neler var neler yokevet benim de hafta onu gerginliğim üstümdeydi yoksa muhattap olmazdım
dün öyle yaptm sabah öğle gzel yedm akşam hafifti baya bgünde aynısını deniyeyimmafiyet olsun sabah ogle cok iyi ye aksami hafif gecirmeye calis cok kilo almazsinn
hep dua ediyorum ben sizeAmin Allah razı olsun canım benim dua et inş Allah tekrar tebrik ederim
sen cikolatasız duramıyosun bnce hergn kahveyle bi parca yiyebilirsinkızlarrrr
sabah
1 elma dili kadar ayva reçeli
ara
4 kabuklu ceviz
öğlen
1 servis kaşığı bulgur
çeyrek çiğ soğan
4 yk etli yeşil fasulye
ara
1 türk kahvesi
civan perçemli çay
akşam
4 yk barbunya
domates
salatalık
ara
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
1 çay kaşığı arı sütlü bal
su 3lt
bu menüye bitter çikolata izni var mı ?
veer yisin havuk koy yanına bak cok fazdalıymış gözlere sonra karnabaharda faydalı diye biliyorumesimi evde bulamadigim icin pek firsatim olmuo ama sabahlari mutlaka yanina biseyler vermeye calisiyorum
İyiyim kafam çatlıyor sadece işler çok yoğun bu ara nefes alamıyorum. sen nasılsın naptınamannn bosver kiz... nasilsin bakalim neler var neler yok
evet duramıyorum başım çatlıyor yemedim mi sanki özellikle bu aralar birde wc ye çıkıyorum yediğimde az yicem tabi ki abartı olmyacakdün öyle yaptm sabah öğle gzel yedm akşam hafifti baya bgünde aynısını deniyeyimm
hep dua ediyorum ben size
sen cikolatasız duramıyosun bnce hergn kahveyle bi parca yiyebilirsin
1 parcadan zarar gelmez bnce ama ben mesela cok yiyorm yedgim zaman o yüzden hiç bulaşmıyoumİyiyim kafam çatlıyor sadece işler çok yoğun bu ara nefes alamıyorum. sen nasılsın naptın
evet duramıyorum başım çatlıyor yemedim mi sanki özellikle bu aralar birde wc ye çıkıyorum yediğimde az yicem tabi ki abartı olmyacak
ben yemezsem onu yememek için başka şeylere yöneliyorum daha çok zarara giriyorum1 parcadan zarar gelmez bnce ama ben mesela cok yiyorm yedgim zaman o yüzden hiç bulaşmıyoum
bagımlı mısın kızben yemezsem onu yememek için başka şeylere yöneliyorum daha çok zarara giriyorum
kısmen bağımlıyımbagımlı mısın kız
kırk yıl almasam aklıma gelmezkısmen bağımlıyımcidden yemediğim gün yok nerdeyse pazartesi yemedim sadece
keşke bende öyle olsam özellikle aşağı indiğim zamanları bilirimkırk yıl almasam aklıma gelmezanca önüme getirceklerde öyle yicem
aa senin ofis üst katlarda mııı ben niyeyse hep 1. kat hayal etmiştimkeşke bende öyle olsam özellikle aşağı indiğim zamanları bilirim
Hee bekle var
kaç kardeşsiniz ? sana yardıma gelecek kimse yok mu ?
aynen tatlim ya bendede cok yogun buara... ama simdi kendimi pilatese yazdirdim insallah olursa ay sonu baslicam yer dolmadiysa tabi:)İyiyim kafam çatlıyor sadece işler çok yoğun bu ara nefes alamıyorum. sen nasılsın naptın
kız ahahahaHee bekle varbenim kuzenlerin hepsi bebek yaptı. Digerleride biliyorlar ben her işimi kendim yapıyorum hani o konuda kimse yardıma ihtiyacını dusunmez. Abim 34 yaşında kusum o baska sehirde. Erkek kardeşimde 20 olacak 2 gun sonra. O daha minik bebis. Bana nasıl yardim etsin. Babam ediyor ama sağolsun
Hayir o daha dogmamis bir bebek ahahaha ben onsuz napicam ya. Valla peşimde goturucem. Nisanlimada dedim ben onsuz duramam onu ben büyüttüm. Hala gelir ayaklarıma yatar canım ablam der uyur öyle. Millet anasından babasından ayrılamaz ben kardeşimden ahahahahakız ahahahaminik dediğin koca dana olmş bnm kardşim gibi o da
kına gecene kardem bniiiimmm ayırmayın biziiii diye aglarsnHayir o daha dogmamis bir bebek ahahaha ben onsuz napicam ya. Valla peşimde goturucem. Nisanlimada dedim ben onsuz duramam onu ben büyüttüm. Hala gelir ayaklarıma yatar canım ablam der uyur öyle. Millet anasından babasından ayrılamaz ben kardeşimden ahahahaha
1.kat . 1 kat merdiven çıkıyorum evimde 4.cü katta evden de indiğimi bilirimaa senin ofis üst katlarda mııı ben niyeyse hep 1. kat hayal etmiştim
20 yaşında kocaman kız yapsın . iyi baban var yoksa perişan olcaksınHee bekle varbenim kuzenlerin hepsi bebek yaptı. Digerleride biliyorlar ben her işimi kendim yapıyorum hani o konuda kimse yardıma ihtiyacını dusunmez. Abim 34 yaşında kusum o baska sehirde. Erkek kardeşimde 20 olacak 2 gun sonra. O daha minik bebis. Bana nasıl yardim etsin. Babam ediyor ama sağolsun
plates süper oluyor kısa süreliğine gitmiştim güzel esniyor insanaynen tatlim ya bendede cok yogun buara... ama simdi kendimi pilatese yazdirdim insallah olursa ay sonu baslicam yer dolmadiysa tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?