- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.361
kızlar yaşar akpençenin darbuka cd si var aman allahım o kadar güzel darbuka çalıyor ki adam ölüyü oynatır ameliyattan sonra hiç oynamamıştım az önce açtım aman ne döktürdüm oğlanla beraber 3 parçada pertim çıktı,tavsiye eerim YAŞAR TÜRKPENÇE DARBUKA PERKÜSYON
bizde sivasa giderken ilk ankaraya uğruyoruz eşimin amcası ordacanım arada bir gidiyorum sivasa genelde ihtiyaçlarımı ankaradan alıyorum. nerdeyse her ay gittiğim için
kızlar yaşar akpençenin darbuka cd si var aman allahım o kadar güzel darbuka çalıyor ki adam ölüyü oynatır ameliyattan sonra hiç oynamamıştım az önce açtım aman ne döktürdüm oğlanla beraber 3 parçada pertim çıktı,tavsiye eerim YAŞAR TÜRKPENÇE DARBUKA PERKÜSYON
dur bi nette bakıyım hemen
bak şekerim kilo vermenin eülenceli yolu......
Rhythmc izle ve dinle Yaar Akpene video klipleri becerebildim mi bilmiyorum ama göbecikleri atın
bak şekerim kilo vermenin eülenceli yolu......
iyimi diyosun canım biraz fazla geldi bana...............iyi kapatmışsın canım tebrikler insna yeterki istesin kilo vermeyi demi
kız aslı bişe yeme demişsin yoğurtlu yağsız kabak yemeği yedim valla,öğlen 1 de yedim onları acıkmıştım.......................
kızlar kocam geliyomuş ben yemeğini hazırlayım,sonra gelirim yine.........
selam kızlar. bugün okula adımımı atar atmaz velimin biriyle tartıştım. kadın zihinsel engelli biraz tuhaf kızı da % 50 gerizekalı. geçen okul dışına polis geldi kızı annesiyle aldı götürdü. babası sosyal hizmetlere bunu şikayet etmiş kızıma bakamıyor siz alın diye. aldılar. adamda işten sıyrılmak için okuldan şikayet etmişlerdir demiş. geldi bağırdı çağırdı. ALlah sana çocuk yüzü göstermesin inşallah dedi. kadın laftana anlamıyo ben haber vermedim diyorum yok. neyse baya ağladım ama hala rahatlamadım. densiz. soyadıda denli üstelik:) bu arada gözüm kızardııı küçüldüüü. alerji ama çok pc ye bakmaktan da oluyor. kaptan ben cumadan sonra 1 hafta izin alabilir miyiim? gözümün daha kötü olmaması için ve biraz da bakalım takım olmadan da kilo verebiliyor muyum onu göreyim...
esraaa yazdın mıııı???ara beni hadi 0900 990 90 33 33 333 :))) ay zorla keyfimi yerine getirmeye çalışıyorum olmuyorrr. canım çok sıkıldı şu salak kadına hadi bedduası tutarsa.
aslı ya paylaşım yapmasam duramıyorum.. akşam takımda birileri varken ben çıakmıyorum. yani bilgisayar başında çok zamn geçiriyorum. bir yere ait hissettimmi bırakamıyorum. sorunumdan ziyade bu son gitmeler kalmalar beni etkiledi aslıcım. çünkü birine alışıyorum gidiyor. şimdi esra gitse 1 ay sonra aysen gitse mesela ben yine üzülecem. yani bağlanmayayım alışmayayım diyorum ama karakter meselesi. neyse asıl sorun herşeyden önce bu tartışmalar vs beni yıprattı. ve içimde istek kalmadı. hem dur bakalım motivasyonun kaç hafta gidecek? hem benim daha öncede canımı sıkan şeyler olsa bile özel hayatımda ben hiçbir zaman bu kadar isteksiz olamdım. hep konu açtım hep muhabbet ettim. ama 1 kalemde silinince herşey istek filan kalmadı. ya ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum şu an. aslında takıma ruh halimi yansıtmış olmuyorum takım benim ruh halimi değştirdi bilemm anlatabildimmi.tamam canım sana kolay gelsin
geçmiş olsun canım tamam alırsın benim aklıma takılan şu oldu. takımsız kilo verince takımdan mı ayrılacaksın yani :26: bunu hiç beğenmedim. esrada dedi bugün bir ara takımdan ayrılabilirim diye ağzına acı biber sürdümonada dedim benim motive olamamamdan şikayetçiydiniz. şimdi sizde bir sorununuzda aynı şeyi yapıyorsunuz o zaman benden ne farkınız kalacak. git dinlen gözün iyileşsin tez zamanda inş. ama haftaya cuma burda olacaksın kilo versende alsanda tamam mı canım
kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm
[sıze="3"]esra ayrılmayı düşünyorum felan demişsin.. Sakın ne düşün ne de bir daha ağzına al.. Valla beddua ederim bak 150 kilo ol diye karışmam haaaaa[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?