Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yaşar akpençenin darbuka cd si var aman allahım o kadar güzel darbuka çalıyor ki adam ölüyü oynatır ameliyattan sonra hiç oynamamıştım az önce açtım aman ne döktürdüm oğlanla beraber 3 parçada pertim çıktı,tavsiye eerim YAŞAR TÜRKPENÇE DARBUKA PERKÜSYON

dur bi nette bakıyım hemen

canım arada bir gidiyorum sivasa genelde ihtiyaçlarımı ankaradan alıyorum. nerdeyse her ay gittiğim için
bizde sivasa giderken ilk ankaraya uğruyoruz eşimin amcası orda
hem ziyaret hemde gezi :82:

bu şey değilmi ya illede roman olsuna çıkıyolardı

iyi kapatmışsın canım tebrikler insna yeterki istesin kilo vermeyi demi
iyimi diyosun canım biraz fazla geldi bana...............

aaa deneyelim b
i müzik duyunca dayanamam şahsen...................

kız aslı bişe yeme demişsin yoğurtlu yağsız kabak yemeği yedim valla,öğlen 1 de yedim onları acıkmıştım.......................

kızlar ben hırsızlık yaptım 8. takımdan çaldım
Callanetics 10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj
ben bunun ingilizcesini bulmuştum bişey anlamadığım için yapamamıştım ben indirip bi bakayıp sizede linkini gönderecem ama çok uzun sürüyo inmesi saatler alcak :26:

kız aslı bişe yeme demişsin yoğurtlu yağsız kabak yemeği yedim valla,öğlen 1 de yedim onları acıkmıştım.......................

arada baya süre varmış akşamda güzel tamam bir sorun yok canım

Son düzenleme:
kızlar kocam geliyomuş ben yemeğini hazırlayım,sonra gelirim yine.........

selam kızlar. bugün okula adımımı atar atmaz velimin biriyle tartıştım. kadın zihinsel engelli biraz tuhaf kızı da % 50 gerizekalı. geçen okul dışına polis geldi kızı annesiyle aldı götürdü. babası sosyal hizmetlere bunu şikayet etmiş kızıma bakamıyor siz alın diye. aldılar. adamda işten sıyrılmak için okuldan şikayet etmişlerdir demiş. geldi bağırdı çağırdı. ALlah sana çocuk yüzü göstermesin inşallah dedi. kadın laftana anlamıyo ben haber vermedim diyorum yok. neyse baya ağladım ama hala rahatlamadım. densiz. soyadıda denli üstelik:) bu arada gözüm kızardııı küçüldüüü. alerji ama çok pc ye bakmaktan da oluyor. kaptan ben cumadan sonra 1 hafta izin alabilir miyiim? gözümün daha kötü olmaması için ve biraz da bakalım takım olmadan da kilo verebiliyor muyum onu göreyim...

kızlar kocam geliyomuş ben yemeğini hazırlayım,sonra gelirim yine.........

tamam canım sana kolay gelsin

geçmiş olsun canım tamam alırsın benim aklıma takılan şu oldu. takımsız kilo verince takımdan mı ayrılacaksın yani :26: bunu hiç beğenmedim. esrada dedi bugün bir ara takımdan ayrılabilirim diye ağzına acı biber sürdüm onada dedim benim motive olamamamdan şikayetçiydiniz. şimdi sizde bir sorununuzda aynı şeyi yapıyorsunuz o zaman benden ne farkınız kalacak. git dinlen gözün iyileşsin tez zamanda inş. ama haftaya cuma burda olacaksın kilo versende alsanda tamam mı canım

Son düzenleme:
bu arada bugün yediklerimi yazayım.

sabah 2 poğaça( küçük) ev yapımı. süt 1 bardak

öğle salata çok az, mercimek çorbası 1 kepçe

akşam yoğurt içine yulaf kepek keten tohumu kattım yedim az önce
ama doymadım tabi ki domates marul filan yerim. çağla var bide evde ondan yerim.bu kadar yatmadan da kiraz sapı suyumu içtimmi olduuu.

esraaa yazdın mıııı???ara beni hadi 0900 990 90 33 33 333 :))) ay zorla keyfimi yerine getirmeye çalışıyorum olmuyorrr. canım çok sıkıldı şu salak kadına hadi bedduası tutarsa.

esraaa yazdın mıııı???ara beni hadi 0900 990 90 33 33 333 :))) ay zorla keyfimi yerine getirmeye çalışıyorum olmuyorrr. canım çok sıkıldı şu salak kadına hadi bedduası tutarsa.

canım bedduası niye tutsun haklı mı
allah bilmiyor mu gerçekleri canım
takma bunları aklı yerinde olmayan birinin sözlerini
kendini üzdüğüne değmez canım

aslı ya paylaşım yapmasam duramıyorum.. akşam takımda birileri varken ben çıakmıyorum. yani bilgisayar başında çok zamn geçiriyorum. bir yere ait hissettimmi bırakamıyorum. sorunumdan ziyade bu son gitmeler kalmalar beni etkiledi aslıcım. çünkü birine alışıyorum gidiyor. şimdi esra gitse 1 ay sonra aysen gitse mesela ben yine üzülecem. yani bağlanmayayım alışmayayım diyorum ama karakter meselesi. neyse asıl sorun herşeyden önce bu tartışmalar vs beni yıprattı. ve içimde istek kalmadı. hem dur bakalım motivasyonun kaç hafta gidecek? hem benim daha öncede canımı sıkan şeyler olsa bile özel hayatımda ben hiçbir zaman bu kadar isteksiz olamdım. hep konu açtım hep muhabbet ettim. ama 1 kalemde silinince herşey istek filan kalmadı. ya ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum şu an. aslında takıma ruh halimi yansıtmış olmuyorum takım benim ruh halimi değştirdi bilemm anlatabildimmi.

aaa yeni birileri gelmiş. ne güzel. hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…