- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.381
aslı ya paylaşım yapmasam duramıyorum.. akşam takımda birileri varken ben çıakmıyorum. yani bilgisayar başında çok zamn geçiriyorum. bir yere ait hissettimmi bırakamıyorum. sorunumdan ziyade bu son gitmeler kalmalar beni etkiledi aslıcım. çünkü birine alışıyorum gidiyor. şimdi esra gitse 1 ay sonra aysen gitse mesela ben yine üzülecem. yani bağlanmayayım alışmayayım diyorum ama karakter meselesi. neyse asıl sorun herşeyden önce bu tartışmalar vs beni yıprattı. ve içimde istek kalmadı. hem dur bakalım motivasyonun kaç hafta gidecek? hem benim daha öncede canımı sıkan şeyler olsa bile özel hayatımda ben hiçbir zaman bu kadar isteksiz olamdım. hep konu açtım hep muhabbet ettim. ama 1 kalemde silinince herşey istek filan kalmadı. ya ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum şu an. aslında takıma ruh halimi yansıtmış olmuyorum takım benim ruh halimi değştirdi bilemm anlatabildimmi.
canım ismin nedir,bende çok abur cubur yiyen biriydim ama buraya geldiğimden beri ağzıma sürmüyorum ve alıştım artık canımda istemiyor sanırım fazla kilon yok sağlıklı bir şekilde vereceksin takıl buraya kurtul kilolarından....[/QUOT
ismim fadik ne güzel kurtulmuşsun canım yaa valla darısı başıma inş. ben sınav zamanında bi, alıştım dahada bırakamıyorum yani yemek çok yemem ama abur cubur felaket yerim:84: hayatım boyuncu hiç 60 kilonun üstüne çıkmamıştım ama şimdi 74 oldum offf hedefim 60 benimde
ama yookkkk artık inanıyorum burda sayenizde ve desteğinizle başarıcam inşallah
aa hemde 2 fadimemiz oldu. birarada 2 esramız vardı. ya yaşlılar gibi geçmişe takılmadan edemiyorum görüyosunuz.o esrada neden gitti ben anlamadım bitanesii hiç bişe dememişti. acaba başına kötü bişe mi geldi.
aaa yeni birileri gelmiş. ne güzel. hoşgeldin canım.
aa hemde 2 fadimemiz oldu. birarada 2 esramız vardı. ya yaşlılar gibi geçmişe takılmadan edemiyorum görüyosunuz.o esrada neden gitti ben anlamadım bitanesii hiç bişe dememişti. acaba başına kötü bişe mi geldi.
anlıyorum seni canım ama hayatın her döneminde buna benzer sorunlar yaşanmıyor mu sen eski okulundan arkadaşlarını bırakıp gelmedin mi mesela. yeni okulunda olmuyor ben onlara alıştım okulu bırakacam mı dedin. tabi bu ikisini bir tutamayız sadece bir örnekti. adım çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf var ya benimkisi de o hesap motivasyonumun ne kadar süreceğini görüp kendi gözlerinle gör canım. benimki artık istekten çok bir inata dönüştü. ben hedefime ulaşacağım. sende ulaşacaksın hep birlikte bu takımda
anlıyorum seni canım ama hayatın her döneminde buna benzer sorunlar yaşanmıyor mu sen eski okulundan arkadaşlarını bırakıp gelmedin mi mesela. yeni okulunda olmuyor ben onlara alıştım okulu bırakacam mı dedin. tabi bu ikisini bir tutamayız sadece bir örnekti. adım çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf var ya benimkisi de o hesap motivasyonumun ne kadar süreceğini görüp kendi gözlerinle gör canım. benimki artık istekten çok bir inata dönüştü. ben hedefime ulaşacağım. sende ulaşacaksın hep birlikte bu takımda
Mucizevi zayıflama tüyoları
SOĞUK YİYECEKLERİ OLABİLDİĞİNCE SIK YİYİN / Soğuk bir biftekle sıcağın kalorisi aynıdır. Ancak soğuk biftek yediğinizde 37 derece olan vücut sıcaklığınızda onu yakmak için harcadığınız kalori, sıcak yediğinizde olduğundan daha fazladır.
SOĞUK İÇECEKLER İÇİN / 4 derecedeki buzdolabından alarak içtiğiniz iki litre suyun vücut sıcaklığınıza uyum sağlaması için bile 60 kalori harcayabilirsiniz.
BUZ EMİN / Buz emme alışkanlığı edindiğinizde ve buzu çeşitli aromalarla tükettiğinizde 60 kalori kaybediyorsunuz.
SOĞUK DUŞLA ZAYIFLAYIN! / 25 derecelik suyun altında vücudunuz iki dakikada yaklaşık 100 kalori harcar! Soğuk duşun altında saçlarınızı ıslatmadan kan dolaşımınızı artırarak 3 km’lik yürüyüşte harcadığınız kaloriyi harcayabilirsiniz.
YÜRÜYÜN / Egzersiz amaçlı yapılan yürüyüş kalori yakarak kilonuzu korumaya yardım eder.
MÜMKÜN OLDUĞUNCA AYAKTA DURUN / İki bacağınıza eşit yük vererek dik pozisyonda ayakta durmak harcadığınız enerjiyi artırır, metabolizmayı hızlandırır.
HER YEMEKTE SU İÇİN / Çocukluğumuzda duyduğumuz ‘yemek yerken su içme!’ nasihatını unutun. Yemek yerken su içmek mideyi şişirir ve doygunluk hissi yaratır. Alınan besinleri sulandırır, emilimini kolaylaştırır.
alıntı
yaz gelse de soğuk su içsek bende tam tersine yazın ılık içerdim o daha çok zayıflatır gibi gelirdi hataymış
inşallah. inat iyi yönde değerlendirilirse güzel bir huydur. her şeyde bir hayır vardır derler ya. arkadaşarımızın dağılması da bu hayra vesile oldu. neyse inşalalh yeni gelen arkadaşalrın paylaşımı boldur. ben her açtığımda esra esen ayşe sen olurdunuz şimdi selinay esra oluyor sen oluyosun sadece.
starlicya35, emidaf kızlar tekrardan aramıza hoş geldiniz. inş hep beraber istediğimiz hedeflere ulaşacağız. son zamanlarda benden kaynaklı takım olarak kötü bir zaman geçiriyoruz. ama aklım başıma geldi sizlerinde yardımıyla hepimiz başarıya ulaşacağız. size kısaca kuralları anlatayım
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur. haftada 3 gün paylaşım yapmadığınızda diskalifiye olursunuz.
2. her gün yediklerinizin listesi yazılacak, yaptığınız sporlar yazılacak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecekseniz bir gün önce perşembe akşamı kilo bildirimi yapılacak.
4. izine ayrılmak istediğinizde kesin günü belirteceksiniz. söylediğiniz gün gelmediğinizde yine diskalifiye edileceksiniz.
5. bir hafta deneme süresi var. sizin kararlılığınızdan, paylaşımlarınızdan memnun olduğumuzda takıma alınacaksınız. yani bu hafta listeye alınmazsınız. deneme süresinde olduğunuz için. gelecek cuma listeye gireceksiniz
kısaca kurallar bunlar sormak istediğiniz sorular var mı kızlar
eski okulumda 2 kişiydik sadece. ekdersi yol parasına veriyoduk köydeydik. aayyy ordaki arkadaşımı çok severdim. ama günde 3 saat yol çekmemenin sevinci daha ağır bastı galiba bunda sevinecek bişe bulamadım henüz ki öle bişe olsa belki üzüntümü dengelerdii.kızlarrr neşemi kaybettim gördünüz müüü. bulan varsa 5 mesaj önce yazdığım 900 lü hatta haber verin. ama bakın bugün menülerin hafif demekki velimle tartışmam gerekiyomuş diyete uymam için
soğuk şeyler miii. dondurma yiyebilirim o zaman
herkese selam
28 yaşımadyım
boyum 1,65 kilom 61,4 bugün itibariyle.
2 oğlum var . 2. doğumumdan sonra 3 ayda 10 kilo verip 57 ye ulaştım ama kış gelince kutlamalar falan da üstüste geldi yemeye başladım
61 i gördüm.. yeniden 57 ye dönmek ve hep öyle kalmak istiyorum...
çizelgemi en kısa zamanda hazırlıycam. oğluş uysun halledicem
bugün kahvaltıda 2 dilim tam tahıl ekmeği arasına ince bir dilim kaşar ve beyeaz peynir koydum. tost yaptım..
2 saat sonra ara öğün olarak muz yedim
kaptan günlük paylaşım limiti koysak olmaz mıı?mesela günde 5 mesaj şart olsa.
merhaba kızlarrr ben geldim çok yorgunum ya sizden naberr
bu hafta devam çizelgesini kim hazırlıyordu.ne olacak şimdi yeni liste mi hazırlayacaksın. yine gözlerim kızardı ben çıkıyorum dayanabilirsem gelmemeye çalışacam ya çok kaşınıyo. göz meğer ne güzel bir nimetmiş.
merhaba kızlarrr ben geldim çok yorgunum ya sizden naberr
ya bu ara hep koşuşturma evrak işleri vardı okulda onları hallettim ama öldüm bide regldım belim ağrıya ağrıya gezdim hep sen nasılsın canım
sen git dinlen canım biraz. bu arada doktora gittin mi
canım bu hafta esra hazırlayacaktı. yoğunluktan son olaydan unutuldu. liste bu
7 -13 mayıs fdm
14 � 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs � 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan
hoşgeldin canım neyin var ne yordu seni böyle hayat nasıl gidiyor. ben allaha şükür iyiyim.
son zamanlarda çok az paylaşım yapıyorsun canım biraz daha takıma uğrarsan hem bizim için hemde kendin için daha iyi olur :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?