Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anlıyorum seni canım ama hayatın her döneminde buna benzer sorunlar yaşanmıyor mu sen eski okulundan arkadaşlarını bırakıp gelmedin mi mesela. yeni okulunda olmuyor ben onlara alıştım okulu bırakacam mı dedin. tabi bu ikisini bir tutamayız sadece bir örnekti. adım çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf var ya benimkisi de o hesap motivasyonumun ne kadar süreceğini görüp kendi gözlerinle gör canım. benimki artık istekten çok bir inata dönüştü. ben hedefime ulaşacağım. sende ulaşacaksın hep birlikte bu takımda

canım ben bitanesinin profiline baktığımda hiç siteye girmemiş. netle ilgili bir sorunu var galiba. inş kötü bişey yoktur

Son düzenleme:

inşallah. inat iyi yönde değerlendirilirse güzel bir huydur. her şeyde bir hayır vardır derler ya. arkadaşarımızın dağılması da bu hayra vesile oldu. neyse inşalalh yeni gelen arkadaşalrın paylaşımı boldur. ben her açtığımda esra esen ayşe sen olurdunuz şimdi selinay esra oluyor sen oluyosun sadece.

eski okulumda 2 kişiydik sadece. ekdersi yol parasına veriyoduk köydeydik. aayyy ordaki arkadaşımı çok severdim. ama günde 3 saat yol çekmemenin sevinci daha ağır bastı galiba bunda sevinecek bişe bulamadım henüz ki öle bişe olsa belki üzüntümü dengelerdii. kızlarrr neşemi kaybettim gördünüz müüü. bulan varsa 5 mesaj önce yazdığım 900 lü hatta haber verin.ama bakın bugün menülerin hafif demekki velimle tartışmam gerekiyomuş diyete uymam için

soğuk şeyler miii. dondurma yiyebilirim o zaman

ben seni çok iyi anlıyorum canım benimde bu takıma ilk geldiğimdeki arkadaşlarım gittiğinde üzülmüştüm. çoğu zaman arıyorumda. ama hayatta ne istediğimiz gibi oluyor. mesela hedeflerine ulaşıp gitselerde ne olurdu. yine özlemeyecek miydin onları. dostluk gerçekten çok önemli ama bu takıma girme amacın neydi bunu unutmamanı istiyorum. ben kendimi saymıyorum. tamam esen, ayşe senin dostundu ama ya diğerleri böyle yaparak onlarada birazcık haksızlık oluyor mu
bundan sonra canım kilo verme işine iyice sarılıp kısa sürede hedefine ulaşıp gitmek. böyle bırakarak geride kalanlara şuan senin yaşadıklarını yaşatmamak

kaptan günlük paylaşım limiti koysak olmaz mıı?mesela günde 5 mesaj şart olsa.

canım üzüntü gerçekten insanı altüst ediyor. söylemeyecektim ama dayanamadım. ben bu son yaşadıklarımdan dolayı bir günde 2 kilo verdim. bir günde olacak şey değildi bu.
cumaya kadar bakalım ne olcak.

soğuk şeyler miii. dondurma yiyebilirim o zaman

güzel fikir ama light dondurma olsun. hiçte yemedim bi ara erzurumdayken diyetteydim. kızlar dondurma yiyecekti menüde vardı bende light istedim. garson ışın olmuyor yazın light dondurmamız oluyor dedi. sanki kışın kimse diyete girmiyor

maşallah ya hem annesin hemde kilon benim hedefimm.. hoşgeldin canım. inşallah takımımızda hedefine ulaşırsın.

kaptan günlük paylaşım limiti koysak olmaz mıı?mesela günde 5 mesaj şart olsa.

canım benimde aklıma geldi. toplu mesajlar nasıl olcak onları 1 mesaj sayalım değil mi

bide diğer takımlar yapıyordu. paylaşım az yapıldığında ya da kilo verilmediğinde üst üste mesela 2 kere bütün takımlara gidip ben cezalıyım şöyle oldu filan diye mesaj yazılsın. herkes görmüş olur. şimdi daha fazla spor yapacaksın vb ceza verdiğimizde kimse görmüyor ama böyle cezanın yerine getirdiğini görürüz ne dersiniz

bu hafta devam çizelgesini kim hazırlıyordu.ne olacak şimdi yeni liste mi hazırlayacaksın. yine gözlerim kızardı ben çıkıyorum dayanabilirsem gelmemeye çalışacam ya çok kaşınıyo. göz meğer ne güzel bir nimetmiş.

ana bir sürü alıntı yaptım kayboldu..................

ya triptofan gitme ya 1 hafta fln haftasonu izin yap olmazmı

sen git dinlen canım biraz. bu arada doktora gittin mi
canım bu hafta esra hazırlayacaktı. yoğunluktan son olaydan unutuldu. liste bu

7 -13 mayıs fdm
14 – 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs – 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan

merhaba kızlarrr ben geldim çok yorgunum ya sizden naberr

hoşgeldin canım neyin var ne yordu seni böyle hayat nasıl gidiyor. ben allaha şükür iyiyim.
son zamanlarda çok az paylaşım yapıyorsun canım biraz daha takıma uğrarsan hem bizim için hemde kendin için daha iyi olur :13:

Son düzenleme:
ya bu ara hep koşuşturma evrak işleri vardı okulda onları hallettim ama öldüm bide regldım belim ağrıya ağrıya gezdim hep sen nasılsın canım

koşuşturma işte ya benim eşim gececi olduğunda rahatça uğrayabiliyorum buraya ama gündüze döndüğünde vaktim hiç olmuyor bi oturuyor pc başına kalkmıyor yatana kadar onun için paylaşımlarım 1 daha daha az 1 hafta daha çoktur.. şuan gündüzcüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…