- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.961
kuzum ya sen hic duzelemednmiiAntibiyotik aldim hafif düzelme var gibi ama geçmedicanım çok sağol deneyeceğim mutlaka. Içim dışım ilaç oldu. Yemek yetmediğinde sürekli ağzımda ilaç tadı var çok sağol Allah razi olsun
Çok azkuzum ya sen hic duzelemednmii
ah cnm yaaa kiyamamÇok azdemin yine öksürme krizin tuttu
Bi başlıyor sonu gelmiyor. Ama başağrısı falan geçti. Sen bebisemi kalktım canim
Kirli çamaşır olacaktı o yine yıkayacak birşeyler bulurum sanırımTemiz çamaşır?
Menüyü gördüm yakmışsın zaten kuzum ama bir daha yapma.biz bu ay sonu reglim ile tedaviye başlıcaz 30 aralığa kadar 68i görmem lazım. Full spor yapacam ful diyet şekerli şeylerde yemicemDaha dur menuyu yazcam ozanan kuzarsin :)) gecmisi okuyumda...yarin niruyin işe gidecenmi maşallah bizde bi maraton bi maraton yarin annemgile misafir gelcek arabasi yapcak bende tam bi proteinli corba icecem söz hamur tatli yokk
Uyumuş kalmışım erkenden 7 den beri uyanığım güneş yükselsin teyzeme gidecem kahvaltıya onu bekliyorumSenunle sohbet ederiz bebigimm biz
Aynı benim kocaYa bu adam beni delirtiyor yaa.Ya bir insan günde en az 1 lt kola tüketip her akşam kuruyemiş, cips, patlamış mısır, abur cubur tüketmek zorundamı valla boğasım geliyor bazen. Nefsimle mücadele edip dururken her akşam bunları zıkkımlanmak zorunda mısın yeteeeeeeeeer
Ayy annen yemeğe çağırıyor ise işin çok kolay bende mi annelere gondersem kocamı napsamCanim esinle konustun benim fit hatun olmam icin yardimci ol dee...
Cànim ya benimkine de ďiyorum ee bizdemi rejim yapalim dio valla bebek istoyorsan yardimci olcan dedim..aksamlar biskut cekirdek hergün yer meyveler simdi bende alistim kafada bitince aramiyom bazen sabrimm bitiyor dun cok kotiydum sadece cuma gunu canim ceken neyse kalorisine gore yicem..Allah tan annem burda bu yogunlukta evde yemek yemedik gonderiyorum esim çocukları anneme :)) bana yardim olsun die cagriyor annemm of off cok güzel yemekler dokturur..
Akşam spor yaptin mı ?Bugun 1461 kalori almisim(
492kaloride yakmisim :)
Sabah
tb ekmek
1yk aci sos
Haslanmis brokoli karnabahar
Ogle
Karnabahar brokoli karabugday salatasi
5 yaprak sarma
15-20gr kakolu kek
Aksam
Cig kofte
Ayran
Marul
Soda
11:30 yesil Çaylı soda
115 dk tempolu yürüyüş
2,5su
Bende geçen sene olmuştu o siyah turp iyi gelmişti birşey daha yaptık ama neydi sanırım zerdeçal ve bal karıştırdım yedim .eşime sorayım işten gelsindeÇok azdemin yine öksürme krizin tuttu
Bi başlıyor sonu gelmiyor. Ama başağrısı falan geçti. Sen bebisemi kalktım canim
Sen zorlama canim ya benim ayaklarim 500 e dayanamoyor sen iyi atliyoraun biraz dinlenBelim inşallah iyileşir de atlayabilirim bende
Atladım bile canımSen zorlama canim ya benim ayaklarim 500 e dayanamoyor sen iyi atliyoraun biraz dinlen
Günaydın canım evet haftasonu.... pazar günü akşama kadar bildir yeterGunaydin arkadaşlarLuluuu94 canim iki günde toplam 1000 ip mi cezamiz
Ama tam ben ahahagshajajahhAllah şekerpancarı gorunce nasil korktum birden reklam cikti sandim tobe yarebimm
Günaydın canımGunaydinlaaesim işe ben sporda 54 kusurum ama belim 65 cm olmus bile 52yken 64 dü az kaldi
Tabi uzulurunmm benn ban yime vukuatsiz bi gunun olsunBen gidersem cok uzulurmusunuz selommm. Ben gidemem zaten surda 4 gun ban yediğimde bile özlüyorum ♡
Spor takımına alalımmı eşin işe başladığına göreGunaydinlaaesim işe ben sporda 54 kusurum ama belim 65 cm olmus bile 52yken 64 dü az kaldi
Al bebik bende varim artikSpor takımına alalımmı eşin işe başladığına göre
Hemde çok kıskançlık damarlarım çatladıDaha 65 hedef 63sevindin he
Pazartesi başlıyor canım zatenAl bebik bende varim artikbenimki ne gececek twist shape stepper yapcam simdilik sadece ama bu yuruyusten daha cok yoruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?