- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.981
Sporumu yaptim geldimHemde çok kıskançlık damarlarım çatladı
Cumartesi pazar dinlenme miPazartesi başlıyor canım zaten
cezalar çekilmiş demekKızlar ceza çekildi 1000 ip atlandı
Haftaya ceza düşünmem lazım
Tabi uzulurunmm benn ban yime vukuatsiz bi gunun olsunBen gidersem cok uzulurmusunuz selommm. Ben gidemem zaten surda 4 gun ban yediğimde bile özlüyorum ♡
15dk yurudum mecalim yoktu annemgilde is gördüm boynum agriyor usutmusum dun.bugunde annemgile geldim temizluk yaptim musafir gelcek daha kahvalti etmedimKirli çamaşır olacaktı o yine yıkayacak birşeyler bulurum sanırım
Menüyü gördüm yakmışsın zaten kuzum ama bir daha yapma.biz bu ay sonu reglim ile tedaviye başlıcaz 30 aralığa kadar 68i görmem lazım. Full spor yapacam ful diyet şekerli şeylerde yemicem
Uyumuş kalmışım erkenden 7 den beri uyanığım güneş yükselsin teyzeme gidecem kahvaltıya onu bekliyorum
Aynı benim kocabirde benim ki bana çikolata kek alır sen seversin der
Ayy annen yemeğe çağırıyor ise işin çok kolay bende mi annelere gondersem kocamı napsamgüzel fikirmiş
Akşam spor yaptin mı ?
En fit sensin çok fitsinnnn tam fitsinnnnSporumu yaptim geldimen ince benim hee övdürttürttme gendime bağa
Ne yidinCumartesi pazar dinlenme mi47 dk yaptim dün coh yidiydimdi de
İyi fikircezalar çekilmiş demek
mekik olsun bu sefer 1000 tane
Ha gayretBen 20 tane atladım kaldı 980
BenimdeeeeeeHemde çok kıskançlık damarlarım çatladı
Senin ölçüleri de görebilirmiyizBenimdeeeeee
Kiz neyle alacam olcuyu metre var evde olur mu ahahahahahhahaSenin ölçüleri de görebilirmiyiz
Sen cslısmıyormusun cnm ne ara yaptın onlarıNaptınız kızlar çok yoruldum beennn toz aldım süpürdüm evi etraf topladım canım çıktı valla 2 saattir iş yapıyorumsiz naptınız
HahhaaKiz neyle alacam olcuyu metre var evde olur mu ahahahahahhaha
Balımmm benı haftaya spor lıstesıne ekler mısınSenin ölçüleri de görebilirmiyiz
Nbr sekerım basıl gıdıyor hayatAl bebik bende varim artikbenimki ne gececek twist shape stepper yapcam simdilik sadece ama bu yuruyusten daha cok yoruyo
Gençsin bosver cocuk büyüyünce uyursunah cnm yaaa kiyamam
evet cnmm pek yatmyrz zaten
Evet zerdecalda denemiştim oda fayda etmediBende geçen sene olmuştu o siyah turp iyi gelmişti birşey daha yaptık ama neydi sanırım zerdeçal ve bal karıştırdım yedim .eşime sorayım işten gelsinde
Aman yediklerine dikkat etde canımTabi uzulurunmm benn ban yime vukuatsiz bi gunun olsunayy artik yiteyy hapse dustugun zati oksuruyon akilli dur
Ben anamgile gidim misafir gelecekmis yardima gidimm
ama sen içemiceksin güzelim biliyomonu bende yapcam
ahahahaha kacinciya dion kiz böyle seyler hep fazlasiyla gelio anca kilolar hic giden yok
inşallahhOlamazsin kiiiiol kiz çok sevinirim senin adına ♡
Senin verdiklerini poncik aldıben seni takip ederim kusum zahmet etme hic ♡♡
Selam bebegım nbrsınSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?