Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuru mayanan olur mu olursa akşam yapayım bende içine ne katsam ceviz olaydı ondan atardım

cumaya kadar toparlaman gerekiyomş demek ki
bugün coook dikkat et gider kalıcı bi kilo değildir o
Hee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugun

59.8 dim cnm bpyum 1.72

Kal tabi kız

kız kime darıldııın o nerden cıktııı bu aralar herkes bi kopuk bence takımda
Aynen neden ki benim de motivasyon sıfır

evlerdeki negatif enerjilerden bahsediyoduk bibiğim
senin evdeki negatiflik kv dendir

sağlamdır bence senin dalak kız dalak o kadar uzun agrımazki kas flndır o yanlara dogru zorladıysann
valla cok agiriyor kasim yoktur ki o bolgede olsa olsa yag vardir lesli 2 yaparken oldu o basit zorlamiyor

b..ü den konuşuyoruz kuzum
senin evi bilmemde kaptinn kv dendir o kasveti

dalağın spordan ağrıdığına emin misin ki _
evet cnm leslie 2 yi yaparken oldu

evet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
canim bak ben 70 i dusemiyordum cok uzun zamandir ne yaptiysam olmamisti ama pes etmedim dustum nihayet ve simdi daha guzel ilerliyorum sende pes etmee sabret bak duseceksin

Bende pek birşey kalmadı ya pozitife yükledim evi
leslieyi nasıl yapıyorsun sıkılmıyon mu?
teee aylar önce sana msj attım gördün mü

evet başlarken de demiştim hatırlarsanız 61e düşüp ondan sonra veremiyorum geri alıyorum diye yine öyle olunca canım çok sıkıldı
ama moralnii bozarsan kendini vermeiyorum diye şartlarsan tabiki vermezsn..vericem diceksin gidicek o kilolar sende 59a iniceksin
Hee kiz instat kuru mayalarla yapiyom zati bende yap sende bugun
ayy ama mesaiye kalcam 10a kadar yarın yapayım yarın evdem izin aldm doktora gitcm diye tarif var mı senin topikte

Hamilesin ya canim cektiler basladi gayriaz yiyeydin
hee az yidim bi tabak
normalde biliyon 4 ten asagı inmez

59.8 dim cnm bpyum 1.72
memnun oldm bende 1.58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…