- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.761
SüpperrSabah
1 yumurta ve 2 dilim sucuk ile peynirli omlet
1 bardak süt light
Ara
5 6 çiğ badem
Öğlen
1 bardak süt light
15 gibi
1 bardak ayran
Akşam 150 gr.kadar tavuk göğsü ızgara
Bol salata
Büyük boy ayran
Ara
Yok
Ortalama 120 dk yürüdüm bugün halim kalmadı şimdilik
Su 2lt olmuştur 3 4 bardak daha içerim
oooo hızlandıkEvet bugün belli büyük oranla ve 70.90u gördüm wcye çıkamadım ama çıksam hafta sonu 69u görecem yine sonra gelsin 68
Hee dün cips aldı kendi yediSana alip kendi yemesi cohh iyi ama
70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesinSüpperr
Evettttttttoooo hızlandık
Josbulduk cnmcanim abur cubur cok olmus. Kilona gore cok yetersiz beslenmissin. Kalori takibini biliyor musun?
Bu arada aramiza hos geldinn
Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallahDegısık olmus ama bılemedm
Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendimebu ne böyleneyse ilk gn bişi olmaz ama bugün dha güzel olsun takipteyim
ayyy bnmkide 2 tane alır abuc cubur ne alıyosa kendikini yer sonra bana aldıgını yerHee dün cips aldı kendi yedikendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam
70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin
Evetttttttt
kahvaltını evde yaptın dimiJosbulduk cnm
Yok kalori takibini bilmiyorum
Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallah
Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendime
Yaptim yaptimkahvaltını evde yaptın dimi
Oluyon aha ideal kilona adim adim yahlaşıyonsen sportif evlenmissinn ben boyle evlendigim icin gozume hos gelit
biz kiloyu problem yapmiyoruz sisman seviyoz sanirimBen sirf saglik icin idral kilomuzda olmak istiyorum da beceremiyorum sen baklava seviyorsunn dimekkk baklavaci kiz
ayy olmaz olur mu cnm tsk ederim. Tek sorun bana olculu lazim
aynen cnm. ciddi cisdi konus mezarami getirecek parayii
kizlar 2 kurabiye yedim dayanamadim
bence cok iyiYaptim yaptim
Haslanmis yumurta
5 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek yedim
Ara ogundede portakal getirdim onu yerim
Gunaydinnveee günaydın kızlaaarrrr
Hic olmasin annelerin dinlenmeye ihtiyacı var kuzum o da babasi alışsın baksin iyi olurAynen canim. Cok sukur esim tam destek ama kizim huysuz bebek esim ilgilense bile surekli agliyor haliyle pskolojik baski oluyor uzerimde. Vicdan azabi cekiyorum bu d3fa
yemeleri çok iyi aslındaayyy bnmkide 2 tane alır abuc cubur ne alıyosa kendikini yer sonra bana aldıgını yer
gunaydinn kizlar
Gunaydin kızlargünaydın
Gunaydinnn oo supersin bebikkk eksiler geliyooGünaydın kızlar bugün 70.90u gördüm pazartesi 72ydim wc sorunum da var bugün hafta sonu büyük ihtimal ile 69u görecem
bencede çünkü orda durdukca yesem m diye düşünüyorum hepyemeleri çok iyi aslında
Eşim alinca bensiz yimiyo nadir aliyo ya senle hızlı hızlı yemeyince tadi çıkmıyo diyoHee dün cips aldı kendi yedikendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam
70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin
Evetttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?