Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süpperr

canim abur cubur cok olmus. Kilona gore cok yetersiz beslenmissin. Kalori takibini biliyor musun?

Bu arada aramiza hos geldinn
Josbulduk cnm
Yok kalori takibini bilmiyorum

Degısık olmus ama bılemedm
Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallah

bu ne böyle neyse ilk gn bişi olmaz ama bugün dha güzel olsun takipteyim
Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendime

Hee dün cips aldı kendi yedi kendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam

70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin

Evetttttttt
ayyy bnmkide 2 tane alır abuc cubur ne alıyosa kendikini yer sonra bana aldıgını yer

Oluyon aha ideal kilona adim adim yahlaşıyon hee bahlavayi yemeyi de severim seyretmeyi de

Aynen canim. Cok sukur esim tam destek ama kizim huysuz bebek esim ilgilense bile surekli agliyor haliyle pskolojik baski oluyor uzerimde. Vicdan azabi cekiyorum bu d3fa
Hic olmasin annelerin dinlenmeye ihtiyacı var kuzum o da babasi alışsın baksin iyi olur

Hee dün cips aldı kendi yedi kendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam

70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin

Evetttttttt
Eşim alinca bensiz yimiyo nadir aliyo ya senle hızlı hızlı yemeyince tadi çıkmıyo diyo ahahajajjahah cips coh seviyom ben ya biz cips yedim mi 3 paketi döküp oyle yiyoh ama 2 3 ayda bir anca yiyih Allah tan hee bitterden zarar gelmez yi ama devamli yeyince cikolata bagimlilik yapiyo sanki ya insanin cani istiyo surekli
Supersin bebegimmmm ustune düşünce iyce hizlaniyo kilo işi bende kizimi babannesine birakirsam haftasonu yürüyüşler yapariz esimle o zaman cok iyi vermistim pazartesi 69 la gelirsinnbende 53 le gelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…