Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zaman yanlış hatırlıyorum canım,olur inşallah koca , baya kilo vermişsin bu arada ne kadar sürede verdin müthişsin sölemeden geçemiycem

inşallah koca adayım var da evlilik uzun süre isticek sanırım.daha okuyo benim aday bu sene mezun olcak inşallah askerlik iş derken en az 2 sene
cnm ben bu kilomu aslında kısa zamanda verdim fakat bayadı 3 ay fln olabilir.gıdım gıdım veriyorum.temmuzda başladım rejime 14 temmuzda.4 5 ayda verdim bu kilomu.ama artık gitmiyo bünye alıştı az yemeye.napcam bilmiyorum.

hayırlısı olsun canım,verirsin canım bi ara duraklıyo bünyeni şaşırt tatlı fln ye arada bide bu duraklamalarda biberiye çayının çok etkili olduğunu duydum bende deniycem alabilirsem...........

hayırlısı olsun canım,verirsin canım bi ara duraklıyo bünyeni şaşırt tatlı fln ye arada bide bu duraklamalarda biberiye çayının çok etkili olduğunu duydum bende deniycem alabilirsem...........

hmm en kısa zamanda alayım ben de o zmn denicem artk ne var ne yoksa

eda sen çoook az yiyosun ya. onun için vermiyosun bence. keşke bir kere de olsa diyetisyene gitsen. kaç kalori almalısın kaç ekmek kaç sebze yemelisin bir anlasan. o zaman yesen bile verirsin mutlaka.

gülçincim ordasın gördüm senii

burdayım canım geç gördüm. face deydim. sen face kullanıyomusun.istersen ekleyebilirsin beni. bu arada kiraz sapı suyu içiyorum 2 gündür. haftasonu kaçamaklarından sonra klasik pazartesi fazlalıklarım oluyo biliyosun bu hafta pazartesi 700 fazlaydım. günde 400 gitti. kiraz suyuna bağlıyorum ben olayı.

müthişsin canım valla haftaya olmazsan sıkıcı geçecek ama sen dayanamazsın gelirsin yine gibi geliyo bana

banada öle geliyor. hani şunun gibi bişey donanları buzla tedavi ederlermiş ya.takımımdan olan üzüntümü yiine takımım tedavi eder ancak.ama selincim sen şahitsin bu son şans verişim takıma oldu mu canım unutturma bana. eğeer bir daha böle kayıplar umutsuzluklar kilo almalar olursa dönüp bakmam arkama. çünkü ben aralıktan beri burdayım. düşün şubata kadar kilo vermeden takımda durdum. o zamn kilo vermeyen diskalifiye olacak diye kural koymamıştık. ne zaman diyetisyene gittim ne yapacamı anladım o zaman vermeye başladım. ondan önce ordan burdan duyduklarımla kafam karşmıştı. ya aslında kilo da bi hastalık. neden başımız ağrıyınca doktora gidiyoruz da bölee her hastalığın habercisi kiloya tepkisiz kalıyoruz. herkese tavsiye ediyorum .çok vermesem de hzılı vermesemde sağlılı verdiğimi düşünüyorum.

cnm ben face kullanmıorm.kiraz sapını nerden buldun ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…