- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.441
o zaman yanlış hatırlıyorum canım,olur inşallah koca , baya kilo vermişsin bu arada ne kadar sürede verdin müthişsin sölemeden geçemiycem
inşallah koca adayım var da evlilik uzun süre isticek sanırım.daha okuyo benim aday bu sene mezun olcak inşallah askerlik iş derken en az 2 sene
cnm ben bu kilomu aslında kısa zamanda verdim fakat bayadı 3 ay fln olabilir.gıdım gıdım veriyorum.temmuzda başladım rejime 14 temmuzda.4 5 ayda verdim bu kilomu.ama artık gitmiyo bünye alıştı az yemeye.napcam bilmiyorum.
hayırlısı olsun canım,verirsin canım bi ara duraklıyo bünyeni şaşırt tatlı fln ye arada bide bu duraklamalarda biberiye çayının çok etkili olduğunu duydum bende deniycem alabilirsem...........
iyi geceler canım ben kaçıyorum....................
eda naber nasıl gidiyor okul ?
inşallah koca adayım var da evlilik uzun süre isticek sanırım.daha okuyo benim aday bu sene mezun olcak inşallah askerlik iş derken en az 2 sene
cnm ben bu kilomu aslında kısa zamanda verdim fakat bayadı 3 ay fln olabilir.gıdım gıdım veriyorum.temmuzda başladım rejime 14 temmuzda.4 5 ayda verdim bu kilomu.ama artık gitmiyo bünye alıştı az yemeye.napcam bilmiyorum.
gülçincim ordasın gördüm senii
müthişsin canım valla haftaya olmazsan sıkıcı geçecek ama sen dayanamazsın gelirsin yine gibi geliyo bana
kızlarrrrr ben acıkmaya başladım yaa
babamlar şimdi gitti kalacaklardı çocuklar ağamaya başlayınca gittiler anacığım kaldı .....
burdayım canım geç gördüm. face deydim. sen face kullanıyomusun.istersen ekleyebilirsin beni. bu arada kiraz sapı suyu içiyorum 2 gündür. haftasonu kaçamaklarından sonra klasik pazartesi fazlalıklarım oluyo biliyosun bu hafta pazartesi 700 fazlaydım. günde 400 gitti. kiraz suyuna bağlıyorum ben olayı.
pişttt çıtır geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakayım
bende 45 dk yürüyüşümü yaptım 100 ip atladım
5 1 yerde çayımı ve cigaramı aldım geldim
cnm ben face kullanmıorm.kiraz sapını nerden buldun ki :S
çocuklar kimin kız. kardeşinin miydi. annen ne yaptı gitti mi kavitasyona. kadıncağızı kötü emelerine alet ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?