- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.401
koşuşturma işte ya benim eşim gececi olduğunda rahatça uğrayabiliyorum buraya ama gündüze döndüğünde vaktim hiç olmuyor bi oturuyor pc başına kalkmıyor yatana kadar onun için paylaşımlarım 1 daha daha az 1 hafta daha çoktur.. şuan gündüzcüde
eşini hemen gececi yap canım
okulda ne evrak işin vardı
kızlar babam annem kızkardeşim ve 2 küçük yeğenim geldiler yemek yedik oturuyoruz,akşama doğru bir hüzün bastı yine beni
kızlarrrr ben geri geldim herkese iyi ve kalorisiz akşamlarrr
kızlar babam annem kızkardeşim ve 2 küçük yeğenim geldiler yemek yedik oturuyoruz,akşama doğru bir hüzün bastı yine beni
sırtından vurana kızma,ona güvenip arkanı dönen sensin,arkandan konuşana da darılma,onu insan yerine koyan yine sensin....
arkadaşımın msn iletisi hoşuma gitti yazdım..........................
az kaldı pazartesi dönüyor geceye
önümüzdeki bir yıl için okulla anlaştm ama müdüre onaylatamadım bugun bir türlü hanım yerinde yoktuda
kızlarrrr ben geri geldim herkese iyi ve kalorisiz akşamlarrr
canım gidecen diyemi zor gerçekten allah sabır versin......................
bak selinayda başka açıdan bakmış. ikiside zor valla
hoşgeldin canım
sen ne iş yapıyorsun söylediysen kusura bakma kaçırmışım
kızlar bu arada ben en son işteyken bir tane elma yemiştim daha hiç bişey yemedim acıkmadım da halaaa acaba psikolojik mi:44:
zaten akşam 18:30 dan sonra hiç bişey yememeyi düşünüyorum artıkk:18:
kızlar bu arada ben en son işteyken bir tane elma yemiştim daha hiç bişey yemedim acıkmadım da halaaa acaba psikolojik mi:44:
zaten akşam 18:30 dan sonra hiç bişey yememeyi düşünüyorum artıkk:18:
aynalar vitamin alıyordu
yani sigara içiyordu
canım bekarken çok cazip geliyo ama evlenince daha çok ihtiyaç duyuyo insan ailesine...............
hoşbulduk canımm ben hukuk okuyorum ve avukat yanında asistanlık yapıyorum inş. seneye staja başlıycam
yani çoğunlukla ofiste oluyorum yani masa başı işimmm:84:
bende istiyorum bebişleri uyutunca..................
aynalar vitamin alıyordu
yani sigara içiyordu
gizem nabersin. sen de mi öğretmendin? ya benim bi sorum olacak öğretmenler size. bep planını siz mi hazırlıyosunuz yoksa rehber öğretmen mi? bizim okulda rehber yok. ben mi yapacam yani.idaremiz sağolsun bişe bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?