Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu fikrime ne diyorsunuz

paylaşımı artıracak, motivasyonu güçlendirecek,sahiplenmemizi sağlayacak her türlü şeye benim adıma bana sormadan triptofanda kabul eder diyebilirsin. yeter kiii kilolar gitsin gelsin motive gitsin kilo.

müthişsin canım valla haftaya olmazsan sıkıcı geçecek ama sen dayanamazsın gelirsin yine gibi geliyo bana

pişttt çıtır geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakayım

bende 45 dk yürüyüşümü yaptım 100 ip atladım

5 1 yerde çayımı ve cigaramı aldım geldim

olabilir canım bana uyar................

paylaşımı artıracak, motivasyonu güçlendirecek,sahiplenmemizi sağlayacak her türlü şeye benim adıma bana sormadan triptofanda kabul eder diyebilirsin. yeter kiii kilolar gitsin gelsin motive gitsin kilo.

tamam kızlar

2 kere üst üste kilo verilmediğinde yada alındığında her takıma gidip ben 14. takımın üyesiyim. pisboğazın tekiyim. bu hafta kilo veremedim ya da aldımdiye yazsın

her gün 7 mesaj yazmak zorunlu olsun. bu kurala uyulmadığında yine her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapamadım cezalıyım diye yazsın

uygun mu ya da sizin varsa fikirleriniz neler

sporsuz kilo veren tek benim aranızda herhalde:79:afiyet olsun bu arada....

afiyet olsun canım ama sigara olmamış
ip atlarken komşular şikayetçi olmuyorlar mı yoksa müstakil mi evin canım

bebek fln varmıydı senin oralara çok takılıyodum ben eskiden......bebekle ilgili forumlara.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…