Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzzel canım ben daha yapmadım geç kaldım yine hehehh................

ara öğünümde meyve yemeyi düşünürken kayınpederim oğluma tavuk kokoreç göndermiş. ona yedişrirken ben de yedim :18: akşama küçük bi kase k flakes yicem artık:97:
aman ne kalorilidr o kokoreç.. pek severimkendisini.. öğrenciyken akşam bişey yemez gece kokoreçcilerin gelmesini beklerdik.. sonra da gelidi kilolarrr

anam ben böyle soğuk şeyler tüketsem boğaz enfeksiyonundan yataktan kalkamam..

ilk güncellemeyi cuma yapıcam bak görr

bu arada sizler de biraz kendinizi tanıtsanız ne güsel olur...
hemennn tanıtalım.. ben fadime.. rehber öğretmenim. yaşım 24.. 2 yıllık evliyim 12 aylık bi oğlşum var.. bundan 3 yıl önce de 16 kilo vermiştim. şimdi doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum. boyum 165
off esra hakikaten sen de çok fazla almışsın ya.. ama az kaldı bak

bende spor yapmıyorum okula yürüyerek gidip geliyorum.. en güzel spor yürümek. özellikle açık havada

kızlar herkese günaydınn.. dünkü menümü yazayım size hemen.

sabah
3 dilim tt ekmek
kk peynir
1den az tavada yumurta
domates salatalık

ara
1 elma+1 wanted

öğle
3 dilim tt ekmek+1 porsiyon menemen+5 zeytin+kk peynir+1 şekerli çay

ara
hatırlayamadım

akşam
1 dilim beyaz ekmek+yarım kase mercimek çorbası+1 porsiyon tavuklu sebzeli güveç+ayran+salata

dün çok su içtim.. ama buhafta vermek şöyle dursun almışım.. hep hafta sonundan dolayı.. ama pes etmek yok. daha sıkı sarıldım

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:

hayır canım yeşillik asla kilo yapmaz.. sınırsız tüketebilrsin.. hatta yağsız salatayı bile sınırsız yiyebilirsin.. ama marula dikkat et.. marulun kalorisi az olsa bile yağlıdır..

canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:

yok kıs yapmaz bişe olmaz heheh.............

fadime valla ben gelecek haftayı baz alıcam söylemiştim,ama yarın tartıda geçebilirim seni heheheh............

wanted ne kız ben hiç abur cubur yemiyom valla

yok kıs yapmaz bişe olmaz heheh.............

fadime valla ben gelecek haftayı baz alıcam söylemiştim,ama yarın tartıda geçebilirim seni heheheh............

wanted ne kız ben hiç abur cubur yemiyom valla

tamam canım bu haftada yarışmış olalım gelcek hafta yani yarından itibaren asıl yarışımız başlasın... wnted etinin minik bir çikolatası.. kendisi 121 kaloriye sahip.. sen bilmezsin tabi bunları

hayır canım yeşillik asla kilo yapmaz.. sınırsız tüketebilrsin.. hatta yağsız salatayı bile sınırsız yiyebilirsin.. ama marula dikkat et.. marulun kalorisi az olsa bile yağlıdır..

oley oleyy tey tey
biber yiyebileceğim
kızlar bu arada ben daha takıma alınmadım yaaa deneme aşamasındayım ama yarın yinede kilomu bildiricem hıı bu arada bende beşi biyerde içiyorum kızlar sallama deil ama aktardan aldım kendim demliyorum :97:

tamam canım bu haftada yarışmış olalım gelcek hafta yani yarından itibaren asıl yarışımız başlasın... wnted etinin minik bir çikolatası.. kendisi 121 kaloriye sahip.. sen bilmezsin tabi bunları

iyiymiş kalorisi düşükmüş canım...........
bizim bebekler çikolatalı gofret fln seviyolar eşimde onlardan alıyo ben elimi bile sürmüyorum bazen kokluyorum valla ama regl olunca yiyorum dayanamıyorum.................

alınırsın canım bizede paylaşımı fazla üyeler lazım hehehhe..............

canım biber istedi sen yazınca bende yiyim dedim bi ıssırdım beynim zonkluyo valla çok acıymış..............

alınırsın canım bizede paylaşımı fazla üyeler lazım hehehhe..............

canım biber istedi sen yazınca bende yiyim dedim bi ıssırdım beynim zonkluyo valla çok acıymış..............

aaa canım ya kıyamam ben acı hiç yiyemem zaten köy biberi yiyorum baya güzel

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri

sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

omuzunda başım eksik
yatağımda kokun

tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm

elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri

sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az

kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:

ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…