Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaptircaz biz banyoyu tuvaleti yaza bizim banyoda dusakabin yok banyo yapinca heryer kirleniyo her seferinde temizlemeh zor olii
Aslinda haşlanmış tavuk yanina firinda sebze yiyebilirsin hee twsit shape da cok terletiyo ama her gun banyo gozunde buyyo insanin

Supersin bebegim kimyonlu su ic hee iyi gelir wc de cozuldu mu kesin 69 pazartesi 68
Evde bulamaım 1 çay bardağı kefir içtim yaa kendime şok oluyorum kız böyle giderse 65i görürüm deme ben

haşlama yiyemem ki tavuk yapsın ya da sebze bugünlük hafta sonu arkadaşım ile buluşacam bira içcez onu da hesaba ktmam gerekli.
kabinsiz çok zor ya yaptırınca rahatlarsın keyife döner banyoda sürekli yıkamak zorunda kalmazsın kendi eviniz dimi kuzum

orkide1453 ne durumdasın kuzum tartıldın mı
canım bugün tartılmadım stres olurum diye yarına sabit çıksam bilwe yeter diyorum çünkü bugün veb haftasonu sporu artırıcam yeşilçay soda devam ediyorum akşam misafirkilteydim inan 1 tane sarma yedim stresten veremiyorum sanırım ama kırana kadar uğraşıcam sporla inşallah

niye strese giriyorsun dicem de haklısın bende stresten verememiştim aslında biraz kafanı rahatlat kurallara uy yeter sporda yap 3 lt kadar su iç stres çok engelliyo vermeyi

26 beden nasıl oluyordu anlat hele [/QUOTE]
canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum

niye strese giriyorsun dicem de haklısın bende stresten verememiştim aslında biraz kafanı rahatlat kurallara uy yeter sporda yap 3 lt kadar su iç stres çok engelliyo vermeyi
cnm neden stres oldum biliyor musun hep tartılıyorum ya verdikten sonra yine alıp artı çıkınca çok kötü oluyorum bi 61.00 filan olsam daha rahat gşdecem de bir ayı geçti bir arpa boyu yol alamadım hep diyet konuşmaktan yoruldum

Kızlar 70.40u gördüm bugün
Wc yok yine gaz doluyum kimyon icecem yarın tartılmayacam cumartesi 69 gelsin
Cookkk mutluyummmmm

harikasinnn canimmmm

off bu aralar hep 26 beden kot pantolon hayal ediyorum

aghahahaha hayatimda hicccc ama hic sahip olamadigim bir beden:) suan kac giyosun?
bende herzaman minyon olmayi hayal etmistim ama hic olmadi bu boyla

harikasinnn canimmmm

aghahahaha hayatimda hicccc ama hic sahip olamadigim bir beden:) suan kac giyosun?
bende herzaman minyon olmayi hayal etmistim ama hic olmadi bu boyla
valla bayadır almıyorum tee evlendiğimde almıştım onu da giymekten sıkıldım 28 beden heralde o ama sıkıyor o da :d

Açıkçası asıl hedefim memur olmak ise girersem o kalacak çok emek veriyorum sınava , çok uykusuz kaldım dersler için .. kafam öyle karışık ki düşünemiyorum ne yapmam gerek
Sakin ol canim emek olmazsa evlilik olmaz erkegi cezalandirmanin cok yolu var....sen dersine odaklan calis tevekkül et rabbim yolunu acar hemen acele karar verme. Bebegini emzir nasilsa kazanaksin memur olacaksın calisacaksin calisana kadar cocugunla iyu vakit gecir tadini cikar..inan erkekleri yola getirmek sabir isi sen onu o seni egitecek tabiki omrumuzren omur yiyorlar ama rabbim bunu mukafatini verdikce daha mutlu olacaksin iyiki sabretmisim dersinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…