- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.281
Maşallah kuzuna.Burdayim iki gunluk gecmisi ojudum iki saat oldu.cok yogundum canim musafirlerim vardi uc aile..ev temuzke yemek hazirla derken.pestilim cikti
Cuma gunude musafirim var eltim benim oturdugum semtten ev almayi dusunuyorlar evlere bakmaya gelcekler.cuma gunude yogun olurum saat ikide diyetisyede kac cikacam ama ustumle tartilacam bi de regl ucuncu gunum zati bi kg fazlayim sonracima çocukların karne günü ordan oraya bayagi kopturacam..teyzesi kizim sinifta birinci sinavi yarin karnesi nasil olcak bakalim ins devami gelir..yarin musait oldugumda kg bildiririm saat 15 :00 ce
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzularınaCnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
@Bir garip bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım
Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
Karartı gibi birşey sabsh hafiflemişti sanki anlamadımNasıl bir leke canım.
tebrik ederim kırdın demekki sabit kilonuGunaydin kizlar sukur 62.4 gecen 62.5 du heralde ama ben onun ustune uc günde +1 yapmistim
keptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememiş
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozulducanım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandımDD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum
kaptinn gecmis olsun canimmm
sağolun kızlaaarrrrr
kuzuum cok geçmiş olsun sana da ne dedi doktorrrrbende öyle duymustum ama bu biraz büyüdü ciktigindan beri baya belirgin yani... evet bakalim ne dicek Doktor.. tamam canim haber veririm
geçtiiii bileemmYaa geçer inşallah hemen
inşallah işe yarar kilo vermeye baslasan gersini sen getirirsinde önemli olan başlaman işteeYeni gordum msj kuzum ins yarin gidecem tek umidim ora artik kalori sayarakta yedim sadece kg koruyor onun anladim baba karatay diyet iyi geliyordu 4-5 saatte yiyerek verdiydim.birseyleri yanlis yaptim hep bide diyetisteninkni uygulayim bi
Canim tedaviyi cok cok istedigim icin geri geri gidiyorum cok stres oldumm bi ar an ince o heyecanı yasamak istiyorum ama yok resmen engeller cikiyor hayiisi bide kendimi kasmadan deneyim bakalimm bayagidir protein beslendim hep kg mu korumusti bak bir aydir proteini biraktim gibi 3kg aldim..bi yarin gidiyim saat 2:00 randevum vardi ne dicek aynimi liste
ya cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu minikler simdiCnm bnm sut kesılme noktasına kadar azaldı
Kekler kurtarmadı
Dun falan sut yapan ne varsa asırı yedım
Buyuk oglum grıp ve tonsıılıt kucuk oglum kulak enfeksiyonu ve tonsılıt
Ateslenıyorlar ağlıyorlar perısan oldum ben
@Bir garip bu yüzden spora katılım saglayamadım
Ceza neyse yapacagım
Keptıncım gırmeye calısacagım gıremezsem eger kılom 74.6
geçmiş olsundu
uf olmş
sağolun kızlaaarrrrr
kuzuum cok geçmiş olsun sana da ne dedi doktorrrr
geçtiiii bileemm
inşallah işe yarar kilo vermeye baslasan gersini sen getirirsinde önemli olan başlaman iştee
ya cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu minikler simdi
sen bozmuşsun ki düzelttim
Termağ mı acabaKarartı gibi birşey sabsh hafiflemişti sanki anlamadım
o ne kiTermağ mı acaba
uf olmş
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmazbende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz
neyi varmış ki
Yok canim benim sabitim 61 61 den sonra inmiyor ben gecen haftadan fazla cikmadigim icin mutluyimtebrik ederim kırdın demekki sabit kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?