- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.321
tm bu haftaki yada geen haftaki kilonu yazmamışsın o zaaman1,40 gram verdim yüzdem 1,96 hangisi yanlış yine
evettt bende 158 im 53 bana şahane olmştuCanim turkiye ortalamasi diyelim 1.60 ben 46 kilo oldugum bi donemi hatirliyorum cidden olmaz ben de yani 55 candir
bir bakayımtm bu haftaki yada geen haftaki kilonu yazmamışsın o zaaman
evettt bende 158 im 53 bana şahane olmştu
Evet heyecanlıyızBizde kresten karne alicaz :)
Hayurli olsun ilk karneniz
Hee bek heycanli kahvaltiyi hazirladim yiyip hemen hazirlancaz keske ogleden sonra alsalardioy ilk karnesini de alcakmıştaaaa
hoşbuldm canımmm 45kilo ne kız cok az bide senin boyun baya iyi yanlış hatırlamıyosam
erkenden alsn gelsin işte kız napcan öğleden sonrayıHee bek heycanli kahvaltiyi hazirladim yiyip hemen hazirlancaz keske ogleden sonra alsalardi
Daha ayilmadim ben 2 saat kahvalti yapip 1 demlik cay icmeden ayilamamerkenden alsn gelsin işte kız napcan öğleden sonrayı
Cnm naptin kocanla konustun muGünaydın kizlaar keptinimm iyi olmanıza sevindim kuzummm
Ayy cok baskaymis gercekten cnm yaaYaa sizinde karneniz hayırlı olsun. Ben çok ağlağım kesin ilk karnemizde ağlarım.
Masallah de kiz hic durmaz kilo vermen insallah bugune ne kadar gitmisEvde bulamaım 1 çay bardağı kefir içtim yaa kendime şok oluyorum kız böyle giderse 65i görürüm deme ben
haşlama yiyemem kitavuk yapsın ya da sebze bugünlük hafta sonu arkadaşım ile buluşacam bira içcez onu da hesaba ktmam gerekli.
kabinsiz çok zor ya yaptırınca rahatlarsın keyife döner banyoda sürekli yıkamak zorunda kalmazsın kendi eviniz dimi kuzum
Günaydın kizlaar keptinimm iyi olmanıza sevindim kuzummm
kuzu takıma daha sık ugrıcana söz ver listeye alaym seniminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (74,50/73,20/1,30/2,17%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (64//%) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (71,60/70,20/1,40/1,96%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (74.4//%) 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (81,5//%) listeye giriş kilosu 76,5
Kmsl Hnd (61///%)1. bildirimde bulunmadı 7ocak başlangıç kilo:61 hedef:55
Kafam-karisik (70///%) 16ocak başlangıç kilo:70 hedef:??
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
ayyy özlüyorum o aheste kahvaltıları yaaaaDaha ayilmadim ben 2 saat kahvalti yapip 1 demlik cay icmeden ayilamam5 dk da yaptim kahvaltimi kahvr iciyom 1 saatimiz var
kendi eviniz olmasına sevindim kuzum kira derdiniz yok en azından. olsun ihtiyacı karşılsında gerisi herşekilde hal oluyor kuzum.bugün annemdeyim onun tarısı ile70,70 çıktım ama üstümde pijama altı vardı.annemdeki tartıda benim tartıya göre 700 800 gram fazla tartıyor. muhtemelen 69 oldum kuzum yarın bakalım ama bugün sağa sola saldırma durumu var çok açım doymadım sabah tost yedim domates salatalıkMasallah de kiz hic durmaz kilo vermen insallah bugune ne kadar gitmisne yedin aksam
Hee kiz kabinsiz zor oluyo bu yaz sade orta halli bisey yaptirmayi planliyoz tuveleti de banyoyu daevet kuzum kendi evimiz kredisini ödüyoz hala uzun bi sure de odemeye devam edecez ama kiralar cok pahali rn azindan kendi evimizi oduyoz Rabbim herkese nasip etsin
Gunaydin kizlar bu aralar cok yogundum dun ugrayamadimminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (74,50///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (64//%) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (71,60//%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (74.4//%) 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (81,5//%) listeye giriş kilosu 76,5
Kmsl Hnd (61///%)1. bildirimde bulunmadı 7ocak başlangıç kilo:61 hedef:55
Kafam-karisik (70///%) 16ocak başlangıç kilo:70 hedef:??
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
menü yazmak caydırıcı oluyor . ne yiceni sormakta öyle .mesela dün sordum sormasaydım fazla yicektim beni motive etti ve yemedim . sen topiğe de hiç girmiyorsun ciddi ciddi vermek istiyorsan kilo mutlaka takipte kalmalısıngünaydın kızlar ben sabitim ama moralim çok bozuk ben aslında 3 ay öncesine kadar 64 kiloydum 7 ayda 11 kilo vermiştim saçma sapan beslenmemden hepsini geri aldım şimdi de odaklanamıyorum buraya menü yazmazsam hergün beni atın olur mu çünkü öyle motive olacağım sanırım atılma korkusuyla buraya yediklerimi yazıcam o sayede de kontrol altında olacağım diye düşünüyorum sizce??
poncikgünaydın kızlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?