- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.301
Hosgeldin gecmis olsun bizim stajyerler de 45 kilo falan ama oyle de istemiyorum 55 iyidirgünaydın kızlaaarrr hemennn listelerle geliyorummmm
bu hafta iner merak etme aldığını vermişsin demekki süperYok canim benim sabitim 61 61 den sonra inmiyor ben gecen haftadan fazla cikmadigim icin mutluyim
oo süpersin bebeğim68.3
1 kilo gitti. Pazartesiden bu yana 1 buçuk kiloya yakın gitti. Hafta sonu davetteydim ondan 69.7 olmuştum. Artık kendi vücudumu çözdüm. Anladımki günde en az 2 saat spor yapmadan bu kilolar benden gitmeyecek
demek ki önceedn biriniz bozmuş bnde onun üstünden deva etmşimsen bozmuşsun ki düzelttim
Insallah canim ay sonu regl donemim insallah etkilemez spora devam edersem heralde yine de eksi gorurum demibu hafta iner merak etme aldığını vermişsin demekki süper
Super tebrik ederim aynen canim spor sart böyle devam edelim68.3
1 kilo gitti. Pazartesiden bu yana 1 buçuk kiloya yakın gitti. Hafta sonu davetteydim ondan 69.7 olmuştum. Artık kendi vücudumu çözdüm. Anladımki günde en az 2 saat spor yapmadan bu kilolar benden gitmeyecek
Bizde kresten karne alicaz :)Gunaydin kızlar kizim karne alcakhemem kahvaltimizi yapip kizimi hazirlicam
oy ilk karnesini de alcakmıştaaaaGunaydin kızlar kizim karne alcakhemem kahvaltimizi yapip kizimi hazirlicam
hoşbuldm canımmm 45kilo ne kız cok az bide senin boyun baya iyi yanlış hatırlamıyosamHosgeldin gecmis olsun bizim stajyerler de 45 kilo falan ama oyle de istemiyorum 55 iyidir
Anlattığın gibi sanki ama internetten arat. Benzemiyorsa değildir.o ne ki
demek ki önceedn biriniz bozmuş bnde onun üstünden deva etmşimSekerPancarii ufak bi rahatsızlıkk kuzuumm
etkelemez canım regli döneminde bile kilo verilir aslında bakma biz bahane üretiyoruzInsallah canim ay sonu regl donemim insallah etkilemez spora devam edersem heralde yine de eksi gorurum demi
bir bakayım canım sağolasınSchonerDuft terme ya da temre diye yazılıyor
kuzuuum verdiğin kilo bölümü eksik kalmşşş onu düzeltiversene bn hesaplayalamdm yüzdendenminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (74,50///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (64//%) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (71,60/1,40/1,96%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (74.4//%) 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (81,5//%) listeye giriş kilosu 76,5
Kmsl Hnd (61///%)1. bildirimde bulunmadı 7ocak başlangıç kilo:61 hedef:55
Kafam-karisik (70///%) 16ocak başlangıç kilo:70 hedef:??
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
1,40 gram verdim yüzdem 1,96 hangisi yanlış yinekuzuuum verdiğin kilo bölümü eksik kalmşşş onu düzeltiversene bn hesaplayalamdm yüzdenden
Canim turkiye ortalamasi diyelim 1.60 ben 46 kilo oldugum bi donemi hatirliyorum cidden olmaz ben de yani 55 candiroy ilk karnesini de alcakmıştaaaa
hoşbuldm canımmm 45kilo ne kız cok az bide senin boyun baya iyi yanlış hatırlamıyosam
Insallah canim regl de bile verdim diye hava yaparim ama bnm vücudum malesef sisiyor migren tutuyor regl baya bi etkiliyorsana patladı senden biliriz artık
etkelemez canım regli döneminde bile kilo verilir aslında bakma biz bahane üretiyoruzişimize geliyor
bir bakayım canım sağolasın
migrene bişi diyemem ama reglide benim veriğim çok oldu normal gün gibi takılıyordum tabi o zaman diyetisyen vardıInsallah canim regl de bile verdim diye hava yaparim ama bnm vücudum malesef sisiyor migren tutuyor regl baya bi etkiliyor
Yaa sizinde karneniz hayırlı olsun. Ben çok ağlağım kesin ilk karnemizde ağlarım.Bizde kresten karne alicaz :)
Hayurli olsun ilk karneniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?