Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:

ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim

paylaşabilirsin canım robot değilizki hep aynı şeyleri konuşalım

ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden

hım dikkat et canım, maydonozlu limon iç ödemse atarsın..........................

niye streslisin canım hayırdır,bahar ayı depresyon ayı...............

elbette bildir canım kilonu.. ktardan ben de alıp içiyordum ama bebek emzirdiğim için bırakmıştım yeniden başlamayı düşünüyorum..
kekik+yeşilçay+funda+mate+biberiyeydi değil mi????
ya bende regl olunca canım çok tatlı çekmiyor.. sırf yemiş olmak için yiyeyim diyorum
harika bi şarkı yaa.. ferihayı izliyorsan orda çalıyor ya çok etkiliyor beni... normalde öyle romantik sahneleri bile sevmem ama feriha dizisini bende kalbimde yaşıyorum sanki.. eşime olan aşkım depreşiyor.. duyguları o kadar iyi yaşayabiliyorum ki...

ben kilo aldım kızlar galba ya pis boğazımı tutamadım
ben deeeee
kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:

ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim
elbette hayır.. herşeyi paylaşaşabiliriz canım.. sıkıntılar mutluluklar herşeyyy

elbette hayır.. herşeyi paylaşaşabiliriz canım.. sıkıntılar mutluluklar herşeyyy[/QUOTE]

süperr o zaman tey tey

kızlar ara öğünü olarak birtane elma yemiş bulunmaktayım
sabah saat 9 da kahvaltı yapmıştım 3'er saat arayla yiyim diorum saat 3'te öğle yemeğimi yiycem

esselam geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım

sabah namazdan sonra yattım yarım saat önce kalktım daha doğruru kalkmam lazımdı

bir bardak limonlu su içtim

kahvaltı canım istemiyo
bir bardak az şekerli çayla şu tahta gibi altınbaşaklardan yemeyi düşnüüyorum bi paket

mevlüt var nasıl yapacam bilmiyorum yaaaa

anam senin arkadaşlarda seni kötü amellerine alet ediyolar
ama neyse diyete girersen onlarla böylelikle kurutlmuş olursun

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama yeniyim çok bi bilgim yok 1 65 boyunda 60 kiloyum ,54-55 düşmek istiyorum,oturarak çalıştığım için bölgesel kilolarım fazla aranıza nasıl katılıcam beni bilgilendirirmisiniz

aslı canımm burdasın ne güzel ne güzel

bu arada kızlar ben size bişey sormak istiyorum
yaa ben aşırı su tükettiğim için cildim çok kuru yani yüzüm yanak çevrem pul pul dökülüyo ve kaşınıyo inanın denemediğim krem ve yıkama jeli kalmadı ama bir türlü doğru ürünü bulamadım:84:
dünn akşamda aktardan aldığım üzüm çekirdeği kremini yüzüme sürüyüm dedim kız iyi gelir dedi ve sonuççç suratım kıpkırmızı oldu sanırım tahriş oldu yanık yanık duruyoo:84:
kızlar benimle aynı sorunu olan varmı acaba yani cildim için ne kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorumçok moralim bozulduuu aynada tekrar bakim dedim ama yok geçmemiş yaa:84:

canım hoş geldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…