- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.501
kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:
ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim
tartıldınmı canım ,kıs ne kadar çabuk kilo alıyosunuz ben verdiğim kiloyu almam öle kolay kolay ödem olmuştur belki............
ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden
elbette bildir canım kilonu.. ktardan ben de alıp içiyordum ama bebek emzirdiğim için bırakmıştım yeniden başlamayı düşünüyorum..oley oleyy tey tey
biber yiyebileceğim
kızlar bu arada ben daha takıma alınmadım yaaa deneme aşamasındayımama yarın yinede kilomu bildiricem hıı bu arada bende beşi biyerde içiyorum kızlar sallama deil ama aktardan aldım kendim demliyorum :97:
ya bende regl olunca canım çok tatlı çekmiyor.. sırf yemiş olmak için yiyeyim diyorumiyiymiş kalorisi düşükmüş canım...........
bizim bebekler çikolatalı gofret fln seviyolar eşimde onlardan alıyo ben elimi bile sürmüyorum bazen kokluyorum valla ama regl olunca yiyorum dayanamıyorum.................
harika bi şarkı yaa.. ferihayı izliyorsan orda çalıyor ya çok etkiliyor beni... normalde öyle romantik sahneleri bile sevmem ama feriha dizisini bende kalbimde yaşıyorum sanki.. eşime olan aşkım depreşiyor.. duyguları o kadar iyi yaşayabiliyorum ki...omuzunda başım eksik
yatağımda kokun
tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
omuzunda başım eksik
yatağımda kokun
tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri
sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az
omuzunda başım eksik
yatağımda kokun
tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
omuzunda başım eksik
yatağımda kokun
tenimde tenim eksik
gelde bir dokun
geçelerde uykum eksik
yüzde tebesüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm
ne olur dön geri
sevindirme ellerleri
bozdur mühürü
kara büyüleri
sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
hep eksik diyorumya
o bile daha az
ben kilo aldım kızlar galba ya pis boğazımı tutamadım
elbette hayır.. herşeyi paylaşaşabiliriz canım.. sıkıntılar mutluluklar herşeyyykızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:
ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim
elbette bildir canım kilonu.. ktardan ben de alıp içiyordum ama bebek emzirdiğim için bırakmıştım yeniden başlamayı düşünüyorum..
kekik+yeşilçay+funda+mate+biberiyeydi değil mi????
evet canım aktara söleyince hepsini karıştırıp verdi bana ilk içememiştim tadı fenaydı sonrada içine bi dilim limon attım artık hep öyle içiyorum hıı ama bazende elma kabuğu atıyorum canım
ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden
arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............
biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............
kızlar ara öğünü olarak birtane elma yemiş bulunmaktayım
sabah saat 9 da kahvaltı yapmıştım 3'er saat arayla yiyim diorum saat 3'te öğle yemeğimi yiycem
saat 3 öğle yemeği için geç değil mi cnm
9da kahvaltı yapıyorsan ara öğün yapma 12 de yemeğini ye.
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama yeniyim çok bi bilgim yok 1 65 boyunda 60 kiloyum ,54-55 düşmek istiyorum,oturarak çalıştığım için bölgesel kilolarım fazla aranıza nasıl katılıcam beni bilgilendirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?