Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okuldan yeni geldim kızlar çok yorgunum.biraz yatıp dinlencem akşam görüşürüz.

sporumu yaptım geldim. ilk yaptığımda terlemiyordum şimdi daha çok terliyorum. gittikçe vücudun alışması lazım değil miydi :44:

kızlarrr ara öğün ve akşam yemeği olarak ne yediklerimi söliyim size
1 kase light yoğurt
1 dilim etimek
1 tane badem
sabaha kadar daha birşey yemek yok
bu arada bugün yaklaşık olarak 2.5 lt su tükettim

bende yazayım bugünkü menümü

kahvaltımı yazmıştım

saat 10 de bir yeşil elma

saat 12 de bir yeşil elma

saat 14 de bir yeşil elma

saat 16 da bir yeşil elma

saat 18 de bir elma

yarım saat leslie ile spor yaptım

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim. 2.5 a tamamlarım

yarını çok merak ediyorum

bu arada kızlar yarın nöbetçiyim öğlen listeyi hazırlayamam büyük ihtimalle
eve 4 e doğru geliyorum. bildirimler saat 16.30 kadar yapılabiliyor. yetiştiririm yani. sonra bizim liste nerde demeyin herkes kilo bildirimini özel mesaj olarak atacağı için toplu bir yerde duracak kolay olacak.
zaten genel listeleri de ben hazırlayacam bu hafta sorun olmayacak.

Son düzenleme:
4. takımdan bir mesaj kopyalayacam size

Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın

ne diyorsunuz kızlar hepimiz bunu deneyelim mi basit bişey

merhaba kızlar,yeni geldim bugün yine koşuşturmayla geçti sabah koli yaptım yine pazara gittik hurç falan aldım........

menüm

sabah saat 8

müsli

ara elma +yoğurt

öğlen

50 gr et
çorba
salata

ara yeşilçay kuru kayısı

daha yemedim

şimdi uzandım dinleniyorum....

kızlar burda havalar cok ktü yaa..mayısın ortasına geldik ama donuyorum ben.sulu kar yagdı bugün izmite ben baharı cok severim ama bu sene bahar olmadı

canım bu koşuşturmaya rağmen diyetini bozmuyorsunun menün süper tebrik ederim seni

kızlar burda havalar cok ktü yaa..mayısın ortasına geldik ama donuyorum ben.sulu kar yagdı bugün izmite ben baharı cok severim ama bu sene bahar olmadı

ya bu sene yaz gelmeycek heryer böyle. geçen cumartesi sivasa kar yağdı inanamadık

canım az değil mi

canım walla inan onu bile zor yedim
canım istemiyo şimdide çıkıyorum eve yürüyerek gidicem gidincede ev topla v.s ve hemennnn ardından yaklaşık 1 saat spor yaparımm zaten ev toplamak ta bi spor ya :84:
hepinize iyi akşamlar kızlar tekrar gelicem yine inş. kararlıyım takıma giricem

bugun yediklerim

sabah 2 dilim çavdar
1 yumurta
1 şekerli çay
kaşar

öğlen
1 tabak çorba
1 tabak fırında patates yemeği
1 bardak yeşilçay

kaçamak
2 kk pasta

akşamı daha yemedim belli deil

kolay gelsin canım
bu kararlılıkla girersin canım takıma

Son düzenleme:
canım bu koşuşturmaya rağmen diyetini bozmuyorsunun menün süper tebrik ederim seni

ya bu sene yaz gelmeycek heryer böyle. geçen cumartesi sivasa kar yağdı inanamadık

cnm yaz gelse de bir anda gelcek tahminimce ve cok sıcak olcak gibi geliyor bana:/
bu arada cnm yrn özelden msj atıcaz ya sana msj kutunu boşalt geçen de başkan yrdmcısı için atarken sorun cıkmıstı.ben bu gece atarm muhtemelen sana.çünkü yrn okulda olcam

kaşar, patates, pasta aynı gün pek olmamış sanki canım sen ne dersin
akşam salata ile kapatsan iyi olacak.

hahaha içimden bir ses diyorki takımın yüz karasısın bu hafta

ne kadar yüz kararsısın peki
söyle bakim :44:

tamam canım boşaltırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…