- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.401
azıcık karısmış D:poncikbirgelincik, post: 54419889, member: 802937"]minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@tgb1907 (74,50/73,20/1,30/2,17%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (64/63,4/0,6%0,94) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (71,60/70,20/1,40/1,96%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (74.4//%) sabit 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (81,5//%) listeye giriş kilosu 76,5
Kmsl Hnd (61///%)1. bildirimde bulunmadı 7ocak başlangıç kilo:61 hedef:55
Kafam-karisik (70///%) 16ocak başlangıç kilo: (70.1/69/1.1/1.57%)hedef:simdilik 65
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
oy bizzii hiçte unutmazzzzhayırlı cumalar kuzuummmm
ahahhaahh kar yağaaayyooooooo diye yere kapaklandıgını hayal ettim bi an
gesmeee gitcez
ama görüyorum ki aramızda sabitler var
kocişle hafta sonu keyfisiiiioootabi ya kocişle gezmeler
brüksel lahanasııııııdengemi şaşırdım ben sanırım
ne yicem bulamıyorum protein çok kolay ama sebzeye dönünce kereviz ve pırasyı ben yemem eşimde ıspanak yemez ki ıspanak yemeği ile uğraşamam . barbunya ve yeşil fasulye kaldı bana fikir verin kızlar çorba salata mı gideyim bu hafta akşamları. bir günde protein yaparım yine . sabah yumurta yiyebilirsem yumurta yerim nasıl olur
ben ilerleyen zamanlarda brokoliyi zeytinyağıyla haşlayı yoğurtla bi öğün yemeyi düşünüyoruımdengemi şaşırdım ben sanırım
ne yicem bulamıyorum protein çok kolay ama sebzeye dönünce kereviz ve pırasyı ben yemem eşimde ıspanak yemez ki ıspanak yemeği ile uğraşamam . barbunya ve yeşil fasulye kaldı bana fikir verin kızlar çorba salata mı gideyim bu hafta akşamları. bir günde protein yaparım yine . sabah yumurta yiyebilirsem yumurta yerim nasıl olur
tatlı geldi dimi hint yemekleri
yeter artık demiş adam resmenivit fena Hemde bide kocisim bana dediki iyice incecik kaldin hici yi degil kal artik böyle dedi yüzünde et kalmadi dediii
ahahah evet aynen onun karin agrisi bence ama baska kendi göbisi Aldi basini gitti ya ondan habire yaninda sönük kaldim deyip duruo... eee tabi simdi b en zayiflayinca acik giyim tartimida degistirdimya hani simdi övünmek gibi olmasinda cok sey daha cok yakisir olduya o bakimdan yaniyeter artık demiş adam resmencile ceken ben zayıflayan eriyip biten sen demiş bu ne kendine gel demş
ahahaha kendimi övmiim amaahahah evet aynen onun karin agrisi bence ama baska kendi göbisi Aldi basini gitti ya ondan habire yaninda sönük kaldim deyip duruo... eee tabi simdi b en zayiflayinca acik giyim tartimida degistirdimya hani simdi övünmek gibi olmasinda cok sey daha cok yakisir olduya o bakimdan yanihe iste simdi oda sönük kaldim diye beni durduruyo kendi veremicek bilio hahaha
HİÇ görmüyorım onu pazarda nasıl yapılıyor tarif ver manava bakayımbrüksel lahanasııııııcok severim
Evet ya biraz karistirmisim ortaligiazıcık karısmış D:
aaa ayipsin hic övermiyim ben kendimiahahaha kendimi övmiim amaolsn sen sakın gaa gelip kilo alayım deme az yisinde o versin
onu da yapayım karnabahar ile de olur 2 günü kurtardımben ilerleyen zamanlarda brokoliyi zeytinyağıyla haşlayı yoğurtla bi öğün yemeyi düşünüyoruım
luzumm ben 68 kiloyum . beni listeye ekler misin sana zahmett cat kapi missfirlerim gelsi gelemedim cok ozur diliyorummmlistenin tamamı dolu bimunter eksik nasıu kimse girmemiş bahane üretme
yok yok asıl şişkolar liste dısında sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?