- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.421
ben arada sulu brokoli yemegide yapiyorum belki onuda bi deneyebilirsinonu da yapayım karnabahar ile de olur 2 günü kurtardım
bişeyi yok kuzum sağan kavur salca at istersen biberde at brukselleri 2 ye böl içine at suyunu tuzunu ekle bitti. ben garnitürde atıyorm bazenHİÇ görmüyorım onu pazarda nasıl yapılıyor tarif ver manava bakayım
neyse olsn en azından mantıgını anlamışsınEvet ya biraz karistirmisim ortaligi
Ilk haftanin acemiligi
aaa ayipsin hic övermiyim ben kendimiyok yok almam artik vallaha alirsam depresyona girerim iyice
tm git burdanluzumm ben 68 kiloyum . beni listeye ekler misin sana zahmett cat kapi missfirlerim gelsi gelemedim cok ozur diliyorummmsen nasilsin iyi misimmmn
67.9 u goremedim
ivit almicam insallahhhh:) insallah tek kilo alma sebebib tabi Allah nasip ederse bebis olurbişeyi yok kuzum sağan kavur salca at istersen biberde at brukselleri 2 ye böl içine at suyunu tuzunu ekle bitti. ben garnitürde atıyorm bazen
neyse olsn en azından mantıgını anlamışsın
o kadar emke çaba boşa gitmesin bencede alma
brpkolyi hiç sevmiyorum buki ama eşim çok seviyor nasıl bişi tarifi yaparım bende 1 kase zorlarım kendimiben arada sulu brokoli yemegide yapiyorum belki onuda bi deneyebilirsin
cok basit canim ya sogan kavuruyorum icine azcik patatesde ekliom ben birazda onu kavurdukdan sonra salcasini koyup az daha kavurup su ekliorum sonrasinda biraz kaynamasi icin kisik atesde bekliom daha sonra brokoliyi ufak dograyip icine atip baharatini ekleyip bi on dakika pisiriyorum... patates koymasanda olur ve sogani kavurmak icin zeytinyag kullaniyorum benbrpkolyi hiç sevmiyorum buki ama eşim çok seviyor nasıl bişi tarifi yaparım bende 1 kase zorlarım kendimi
karnabahar yemeği gibi yani .baharata ne koyuyorsuncok basit canim ya sogan kavuruyorum icine azcik patatesde ekliom ben birazda onu kavurdukdan sonra salcasini koyup az daha kavurup su ekliorum sonrasinda biraz kaynamasi icin kisik atesde bekliom daha sonra brokoliyi ufak dograyip icine atip baharatini ekleyip bi on dakika pisiriyorum... patates koymasanda olur ve sogani kavurmak icin zeytinyag kullaniyorum ben
Evet gittim geldim canim diyetisyene birazdan yazarim ne dedigini.eltimle zamanimlnda çok sorun yaşadım yasattilar gayinbabamgil nen ama allah icin sineye çektim...Bilmiyorum ki
Sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu. Birde git bakalım ne dicek diyetisyen sana.
Maşallah kızına canım rabbim nazarlardan korusun onu.eltinle anlaşabiliyor musun bari
bende hiç sevmembrpkolyi hiç sevmiyorum buki ama eşim çok seviyor nasıl bişi tarifi yaparım bende 1 kase zorlarım kendimi
tebrik ederim seni hızla yol alıyoruz görüyormusun rabbim yolumuzu açsın diyelimKizlar regl oldugumdan beri 82,6 dun öğle den aksamaca sut yesilcayli detoks yaptım sabahta 10:30 iki elma yedim 1bardak sut detoks ictim ve 1lt yakin suda ictm saat 14:00 diyetisyene gittim 81,6 ciktim mutlu oldum cunku 83kg bekliyordum.. 100 gr fazla gecen haftaya göre
Hadi gözün aydınKizlar regl oldugumdan beri 82,6 dun öğle den aksamaca sut yesilcayli detoks yaptım sabahta 10:30 iki elma yedim 1bardak sut detoks ictim ve 1lt yakin suda ictm saat 14:00 diyetisyene gittim 81,6 ciktim mutlu oldum cunku 83kg bekliyordum.. 100 gr fazla gecen haftaya göre
tabi yaaa seninkini de ben yazarm gidin siz gidiinnnn misafirciler sizikaptinn aday listesi nerde canim 81,6 yuzde 0,12 fark 100gr
Simdi yine misafirim gelcek.
Sen nasil oldun kan vermustin sonucu aldinizmi neymiş benide bilgilendir
Ne kadar çok misafir geliyo sana kız maşallahkaptinn aday listesi nerde canim 81,6 yuzde 0,12 fark 100gr
Simdi yine misafirim gelcek.
Sen nasil oldun kan vermustin sonucu aldinizmi neymiş benide bilgilendir
aynen canim ben tuz kara Biber ve pul Biber kulaniyorum takkarnabahar yemeği gibi yani .baharata ne koyuyorsun
kuzum yakın oturunca başın ağrımayacak mı peki düzenin ya bozulur iseEvet gittim geldim canim diyetisyene birazdan yazarim ne dedigini.eltimle zamanimlnda çok sorun yaşadım yasattilar gayinbabamgil nen ama allah icin sineye çektim...
benim eşte bayılıyor sürekli koy önüne yerbende hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?