- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.381
ben hala tayt giyebiliyorumbizim evde sıcak da öyle bunalcak kadar değilbende öyle kat kat giyiniyorum demek isterdim ama giyinemiyorum pantolonlarım son derece darlandı içime tayt giyemiyorum
dün buraya bi yarım saat kadar kar yağdı
maşallah sağaben hala tayt giyebiliyorum
bizimde gece yağmş ben görmedim tabi yine niye yağmıyo yaa
yağsaydı keşkemmaşallah sağa
yağmıcka bu sene kar
ben dün kar yağdıgını gördüm bi kosu pencereye kostum dusuyodum cok sevındımdıyağsaydı keşkemneyse 2 hfta sonra köye gitcm orda vardır kesin
Sağol canımUMEYYE canim bu hafta grup birincisi sen gibisin sanki tebrik ederim birakmazsan 64 lere hızlı gelirsin
Verirsin kuzum. Ben veriyosam herkesler verirTakimin en siskosu bnm
Insallah gecen hafta ben de birakuyordum gruptan da cikmayi dusunuyordum iyi ki birakmamisim kilo almamak bile cok önemli biseymus ciddeSağol canımspora devam edersem daha çok vereceğim inşallah
Aynen katılıyorum vermek kadar önemli.Insallah gecen hafta ben de birakuyordum gruptan da cikmayi dusunuyordum iyi ki birakmamisim kilo almamak bile cok önemli biseymus cidde
oy bizzii hiçte unutmazzzzCanlar gününüz hayır Cumamız mübarek olsun inş bol eksiler
ahahhaahh kar yağaaayyooooooo diye yere kapaklandıgını hayal ettim bi anben dün kar yağdıgını gördüm bi kosu pencereye kostum dusuyodum cok sevındımdıama hemen durdu
bizim dağlardada var görüyom benköyde napcan
ama görüyorum ki aramızda sabitler varIyi baru hic birimiz kilo almamisiz
canim Doktor sakincali bisey yok dedi normalmis, tek elimdede minik bisey cikmisti onu alalim dedi iyi yani kötü bisey yok:)kırmızı ben normal diyolar eşimde de çok çıkıyor bazen bende de çıkıyr tabi bir git aksatmamak gerekli.yarın haber ver ama
Çok sevindim canım gözün aydın. Aldır can mı benim bacagimda yıllardır et beni var hiç drye de sormadım bilyon mu aklıma getirdin şimdicanim Doktor sakincali bisey yok dedi normalmis, tek elimdede minik bisey cikmisti onu alalim dedi iyi yani kötü bisey yok:)
bisey yokmus canim normalmis bazen öyle cikiomus:)kuzuum cok geçmiş olsun sana da ne dedi doktorrrr
oh iyi baribisey yokmus canim normalmis bazen öyle cikiomus:)
et benleri zararli degildir herhalde canim benimde var öyle... zararli olabilcekler koyu ve etrafi belirgin olmayanlar ve renk koususunda iste degisik olanlarÇok sevindim canım gözün aydın. Aldır can mı benim bacagimda yıllardır et beni var hiç drye de sormadım bilyon mu aklıma getirdin şimdi
Evet artık giricem yoksa dediğim gibi beni atın :)menü yazmak caydırıcı oluyor . ne yiceni sormakta öyle .mesela dün sordum sormasaydım fazla yicektim beni motive etti ve yemedim . sen topiğe de hiç girmiyorsun ciddi ciddi vermek istiyorsan kilo mutlaka takipte kalmalısın
ahahahaha nerden nereyeeeoh iyi barikaç kilosun
tatlı geldi dimi hint yemekleriahahahaha nerden nereyeeehemen söylim 65,9 dum Sabah oralarda gezinip duruom amaaaa buhafta acik cohhh yidim
Evet dikkat etmek gerekliet benleri zararli degildir herhalde canim benimde var öyle... zararli olabilcekler koyu ve etrafi belirgin olmayanlar ve renk koususunda iste degisik olanlar
Evet artık giricem yoksa dediğim gibi beni atın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?