- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.441
benim eşte bayılıyor sürekli koy önüne yer
EŞİM bayılarak yicek eminim sağol kuzumaynen canim ben tuz kara Biber ve pul Biber kulaniyorum tak
karışık salatanın içinde güzel oluyor sadeceallah affetsinde ne tadı var ne tuzu saman ye daha iyi
Yimemkarışık salatanın içinde güzel oluyor sadece
annene söyle peşini bıraksın artıkannem kokulu simit gönderdi
ben o şekilde olunca yiyoprum bazen çiğ de yiyorum vitamin çünkü ..Yimem
annene söyle peşini bıraksın artık
simdiden afiyet olsun tatlimEŞİM bayılarak yicek eminim sağol kuzum
Akraba mı akrep soksun.Evet gittim geldim canim diyetisyene birazdan yazarim ne dedigini.eltimle zamanimlnda çok sorun yaşadım yasattilar gayinbabamgil nen ama allah icin sineye çektim...
sağol kuzumsimdiden afiyet olsun tatlim
sen nerelerdesin kuzum özlettin kendiniBeybiler nasılsınız
ye kuzu ye sifa olsn sen yeben o şekilde olunca yiyoprum bazen çiğ de yiyorum vitamin çünkü ..
ay bırakmıyorlar vallane kocam ne kendi
oo bibiğiimmBeybiler nasılsınız
cumartesi annemdeyim pazar evdeyimHafta sonu planlariniz ne bakalim kizlar... suan isyerinde zaman gecmio daha iki Saat burdayim
iyi canim sennnBeybiler nasılsınız
ooo iyimis vallah benimde beli degil daha belki bende anneme giderim ama Burda yine cok uyari geldi hafta sonu evden cikmayin diye firtina kar ne varsa gelcekmis... korkuyorum ozaman araba sürmeye yine baya var yol 30km... gitmezsemde evde keyif yapcam vallah iki güncumartesi annemdeyim pazar evdeyimallahtan dün temizliğimi yaptımda bi daha temizlik derdim yok
sen naapcannn
İyiyim kuzum sen nasılsınBeybiler nasılsınız
yedim ama yemeseydim hafta sonu abartacaktım akşam spor yaparım az yerimye kuzu ye sifa olsn sen yeresmen komplo
oo bibiğiimmnabersin yaaa
cumartesi annemdeyim pazar evdeyimallahtan dün temizliğimi yaptımda bi daha temizlik derdim yok
sen naapcannn
biz bi kere evde keyif yapalm dedik kv kp küstüooo iyimis vallah benimde beli degil daha belki bende anneme giderim ama Burda yine cok uyari geldi hafta sonu evden cikmayin diye firtina kar ne varsa gelcekmis... korkuyorum ozaman araba sürmeye yine baya var yol 30km... gitmezsemde evde keyif yapcam vallah iki gün
yaw heee iyip yiyip akşam spor yaparım diyonuz sizden cok duymaya başladım bu cümleyiyedim ama yemeseydim hafta sonu abartacaktım akşam spor yaparım az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?