- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.461
ahahahaahah ay inanmiyorum yaaaa ne gicik bi durum, neyse bosver kac sende kendi annene:) aynen canim öyle yapcam herhaldebiz bi kere evde keyif yapalm dedik kv kp küstüdaha da evde durmayız hafta sonları
cıkma o zaman boşver otur evde film izle kocana yemekler yap
diyetisyenler bu yüzden spora hiç ziin vermezyaw heee iyip yiyip akşam spor yaparım diyonuz sizden cok duymaya başladım bu cümleyiUMEYYE
@Bir garip kuzuSchonerDuft nin bugünkü sporundan kesinti var UMEYYE yi de takip et yakaladıgın an kes sporundan
Hoşgeldin kuzum. İnşallah verirsin istekli ol yeter. Kendini anlatsana birazmerhab arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 77 kiloyum 1.50 boydayım acil kilo vermek istiyorum yardımlarınızıbekliyorum
kesintilerde hep bende oluyor amayaw heee iyip yiyip akşam spor yaparım diyonuz sizden cok duymaya başladım bu cümleyiUMEYYE
@Bir garip kuzuSchonerDuft nin bugünkü sporundan kesinti var UMEYYE yi de takip et yakaladıgın an kes sporundan
hoş geldin canımmerhab arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 77 kiloyum 1.50 boydayım acil kilo vermek istiyorum yardımlarınızıbekliyorum
hoşgeldin canıııımmerhab arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 77 kiloyum 1.50 boydayım acil kilo vermek istiyorum yardımlarınızıbekliyorum
valla cıkıp cıkıp geziyoruz artıkahahahaahah ay inanmiyorum yaaaa ne gicik bi durum, neyse bosver kac sende kendi annene:) aynen canim öyle yapcam herhalde
haklıymısşlar baksanadiyetisyenler bu yüzden spora hiç ziin vermez
kesintilerde hep bende oluyor ama
hamişsin diye tohat yoq
Yav benimkini kesmeyin Allaseeen yaa. Of günde en az 2 saat spor yapıyorum ben yaa. Ben düzenli yapıyorum sporumu.yaw heee iyip yiyip akşam spor yaparım diyonuz sizden cok duymaya başladım bu cümleyiUMEYYE
ne yidin bugün yaz bakim menünüYav benimkini kesmeyin Allaseeen yaa. Of günde en az 2 saat spor yapıyorum ben yaa. Ben düzenli yapıyorum sporumu.
peki clışıyo musun canım ne işle mesgulsn spor yapıyo musun daha önceden diyet deneyimin var mıteşekkür ederim kızlar 32 yaşındayım evliyim 1 kızım var 1 haftadır diyetteyim 78 le başladım sabah tartıldım 77 olmuşum
80 gr pişmaniye 88 kaloriymiş bişey değil yani kesmeeeeeeeeeeene yidin bugün yaz bakim menünü
ay en iyisi... bende tam tersi hic gelmiolar diye yakinmam lazimvalla cıkıp cıkıp geziyoruz artık
evet çalışıyorum masa başı işim var gecen sene yapmıştım 69 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi tekrar aldım şuan yapmıyorum ama leslie yapıcam evde malum coçuk olunca yürüyüş yapılmıyopeki clışıyo musun canım ne işle mesgulsn spor yapıyo musun daha önceden diyet deneyimin var mı
hosgeldiln canimmevet çalışıyorum masa başı işim var gecen sene yapmıştım 69 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi tekrar aldım şuan yapmıyorum ama leslie yapıcam evde malum coçuk olunca yürüyüş yapılmıyo
annemde beni cgırıyo yaa sanki biz bilmiyoz gidilcek yerleriay en iyisi... bende tam tersi hic gelmiolar diye yakinmam lazimbizde tabi yol uzak ondan bide esimin okulu varya kimsecik rahatsiz etmio bizi... tabi bizimkileriin sürekli biyerlere davet etmeleri haricinde kendi anneme kalsa herkezin dügününe herkezin etkinligine katilcaz bazen coook arada kaliom
peki hedef kilon kacevet çalışıyorum masa başı işim var gecen sene yapmıştım 69 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi tekrar aldım şuan yapmıyorum ama leslie yapıcam evde malum coçuk olunca yürüyüş yapılmıyo
İp atlayabilirsin canım. 30 dakikada ter içinde bırakır.evet çalışıyorum masa başı işim var gecen sene yapmıştım 69 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi tekrar aldım şuan yapmıyorum ama leslie yapıcam evde malum coçuk olunca yürüyüş yapılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?