Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz bi kere evde keyif yapalm dedik kv kp küstü daha da evde durmayız hafta sonları
cıkma o zaman boşver otur evde film izle kocana yemekler yap
ahahahaahah ay inanmiyorum yaaaa ne gicik bi durum, neyse bosver kac sende kendi annene:) aynen canim öyle yapcam herhalde

merhab arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 77 kiloyum 1.50 boydayım acil kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
hoşgeldin canıııım ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen akaabinde bize glip kendini tanıtabilirsin

Yav benimkini kesmeyin Allaseeen yaa. Of günde en az 2 saat spor yapıyorum ben yaa. Ben düzenli yapıyorum sporumu.

teşekkür ederim kızlar 32 yaşındayım evliyim 1 kızım var 1 haftadır diyetteyim 78 le başladım sabah tartıldım 77 olmuşum
peki clışıyo musun canım ne işle mesgulsn spor yapıyo musun daha önceden diyet deneyimin var mı

valla cıkıp cıkıp geziyoruz artık
ay en iyisi... bende tam tersi hic gelmiolar diye yakinmam lazim bizde tabi yol uzak ondan bide esimin okulu varya kimsecik rahatsiz etmio bizi... tabi bizimkileriin sürekli biyerlere davet etmeleri haricinde kendi anneme kalsa herkezin dügününe herkezin etkinligine katilcaz bazen coook arada kaliom

peki clışıyo musun canım ne işle mesgulsn spor yapıyo musun daha önceden diyet deneyimin var mı
evet çalışıyorum masa başı işim var gecen sene yapmıştım 69 kiloya kadar düşmüştüm ama şimdi tekrar aldım şuan yapmıyorum ama leslie yapıcam evde malum coçuk olunca yürüyüş yapılmıyo

annemde beni cgırıyo yaa sanki biz bilmiyoz gidilcek yerleri eşin kızıyo dimi ne cok cagırıyolar diye

peki hedef kilon kac mas abası iş cok zor btün gün hareketsiz
bende masa bası işteyim sabah 8 akşam 6 oturuyoz

İp atlayabilirsin canım. 30 dakikada ter içinde bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…