Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

annemde beni cgırıyo yaa sanki biz bilmiyoz gidilcek yerleri eşin kızıyo dimi ne cok cagırıyolar diye
kizio vallah yani söylenio iste bazen hatta sakayla karisik sizmi kiz aldiniz bizmi aldik beli degil dio genelde hep erkek tarafi cagirir falan filanya bizde biraz ters bide bizimkiler cok karisio herseye yani annem babam degilde amcamlar ve babanemler o yüzden esim onlara pek gitmek istemio zar zor bayramda seyranda götürebiliom yoksa ben yanliz gidiom onlara napim kavga cikmasindansa böylesi daha iyi senin esinde kiziomu sizin taraf cok karisinca yada cagirinca

valla cok şükür diyeyim biz,m iki tarafta cagırıyo o yüzden eşime batmıyo biz iki tarafında 3 cagırısından 1 ine gidiyoruz

o modelden bende de var kızlar Buki_89
coh zoorr

teşekkür ederim nasıl oluyo her sabah 1 önceki menüyümü yazıyoruz
aynen kuzu ertesi sabahta yazabilirsin o gün akşamda yazabilirsin sana kalms. işten cıktıktn sonrada girebilcek misin kk ya yoksa sadece iş saatleri içinde mi

gitmeyincede küsüolar cok gidincede kocis söylenio ah ah kaptinn
bazen kendim diom esimi annesi babasi bukadar cagirsa heryere falan ben kesin sinirden ortaligi ayaga kaldirirdim ama kendime gelince ne varki moduna geciom
ay evet ya tm gelmeyin zaten kızım hiç bizimle gezmeyin siz kaynanan cagırsa hemen kosarsınız diyo
ahahah ama sende olmaz öle ona kızarım diye düşünüyosan sende yapmıcan ben kızıyorm sahsen anneme her yere gelemem ben calışıyorm diye artık cagırmıyo cok

Canım dün 1000 den fazla atladım gerçekten çok etkiliymiş. Bundan sonra favori sporum
aynen tek biraz ayak bileklerimi incitirim diye korkuyorum ama evin icindede spor ayakabsi giyemiorum yani cok faha fazla ses olur diye sen evdemi atliosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…