- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.481
şimdilik hedef 69 bu az biliyorum bu kiloya düşüyüm tekrar devam edicempeki hedef kilon kacmas abası iş cok zor btün gün hareketsiz
bende masa bası işteyim sabah 8 akşam 6 oturuyoz
evet inanırmısın dün akşam kızımla birlikte yaptım 100 tane falan ama ara ara cok terledimİp atlayabilirsin canım. 30 dakikada ter içinde bırakır.
hahsızlık idemem
tmamadır canımmmşimdilik hedef 69 bu az biliyorum bu kiloya düşüyüm tekrar devam edicem
kizio vallahannemde beni cgırıyo yaa sanki biz bilmiyoz gidilcek yerlerieşin kızıyo dimi ne cok cagırıyolar diye
Ben 3 gündür çok atlar oldum. Çok etkiliyo gerçekten. Tartıda eksi gördükçe atlayasım geliyoevet inanırmısın dün akşam kızımla birlikte yaptım 100 tane falan ama ara ara cok terledim
o modelden bende de var kızlarannemde beni cgırıyo yaa sanki biz bilmiyoz gidilcek yerlerieşin kızıyo dimi ne cok cagırıyolar diye
ben 1000 yapiyorum her aksam ama bitiyorum resmenevet inanırmısın dün akşam kızımla birlikte yaptım 100 tane falan ama ara ara cok terledim
teşekkür ederim nasıl oluyo her sabah 1 önceki menüyümü yazıyoruzhahsızlık idemem:
tmamadır canımmmo zaman yarıdnan itibaren menülerini paylaşmaya başlayabilirsin tekrar hoşgeldinnn
maşallah canım cok iyi
hahsızlık idemem:
tmamadır canımmmo zaman yarıdnan itibaren menülerini paylaşmaya başlayabilirsin tekrar hoşgeldinnn
Canım dün 1000 den fazla atladım gerçekten çok etkiliymiş. Bundan sonra favori sporum
valla cok şükür diyeyim biz,m iki tarafta cagırıyo o yüzden eşime batmıyokizio vallahyani söylenio iste bazen hatta sakayla karisik sizmi kiz aldiniz bizmi aldik beli degil dio genelde hep erkek tarafi cagirir falan filanya bizde biraz ters bide bizimkiler cok karisio herseye yani annem babam degilde amcamlar ve babanemler o yüzden esim onlara pek gitmek istemio zar zor bayramda seyranda götürebiliom yoksa ben yanliz gidiom onlara napim kavga cikmasindansa böylesi daha iyi senin esinde kiziomu sizin taraf cok karisinca yada cagirinca
o modelden bende de var kızlarBuki_89
aynen kuzu ertesi sabahta yazabilirsin o gün akşamda yazabilirsin sana kalms. işten cıktıktn sonrada girebilcek misin kk ya yoksa sadece iş saatleri içinde miteşekkür ederim nasıl oluyo her sabah 1 önceki menüyümü yazıyoruz
ay evet ya tm gelmeyin zaten kızım hiç bizimle gezmeyin siz kaynanan cagırsa hemen kosarsınız diyogitmeyincede küsüolar cok gidincede kocis söylenio ah ah kaptinn
bazen kendim diom esimi annesi babasi bukadar cagirsa heryere falan ben kesin sinirden ortaligi ayaga kaldirirdim ama kendime gelince ne varki moduna geciom
siz bu kür işlerinde git gide iğrencleşiyonuz amaaarkadaşlar haşlanmış limon kürünü nduydunuz mu
aynen tek biraz ayak bileklerimi incitirim diye korkuyorum ama evin icindede spor ayakabsi giyemiorum yani cok faha fazla ses olur diye sen evdemi atliosun?Canım dün 1000 den fazla atladım gerçekten çok etkiliymiş. Bundan sonra favori sporum
hahahahaha bi kaç yerde gördüm sorayım dedim sarımsak zencefille kaynatıp sabahları aç karna içiliyormuş 20 kilo verdiriyormuş ama baksiz bu kür işlerinde git gide iğrencleşiyonuz amaa
iş saatlerinde girerim genelde akşam kızımdan fırsat olursada girerimaynen kuzu ertesi sabahta yazabilirsin o gün akşamda yazabilirsin sana kalms. işten cıktıktn sonrada girebilcek misin kk ya yoksa sadece iş saatleri içinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?