Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla cok şükür diyeyim biz,m iki tarafta cagırıyo o yüzden eşime batmıyo biz iki tarafında 3 cagırısından 1 ine gidiyoruz
he iyi ozaman yok esimin ailesi cok anlayisli canim bi görsen kayinvalidemi hanimlikdan kirilio sürekli siz nasil isterseniz modunda, yani o konuda cok rahatim iyi orta yolu bulmussunuz negüzel

ayyyy en zoru:) bende arada diyorum ama nebilim sanki cagirinca gitmem gerekio gibi hissediyorum gidemeyincede üzülüom ay nebilim cok tuafim bazen

hahahahaha bi kaç yerde gördüm sorayım dedim sarımsak zencefille kaynatıp sabahları aç karna içiliyormuş 20 kilo verdiriyormuş ama bak
hıhı kessiiinnn 20kg

iş saatlerinde girerim genelde akşam kızımdan fırsat olursada girerim
temamdır canııımm iş saatlerinde bekliyorz sohbetlere katılabilirsin her daim

bende 4 gündür maydonoz kürü yapıyorum kızlar bol su içiyorum
hiç hoşlanmıyorm onunda tadından

+
üzülme üzülme ailelerin cocuklarının evlendigini ayrı bi aile olduklaını kabul etmeleri gerekiyo
kız biz daha yeni kavga ettik kp le gitmiyoruz dye küstü bize ama mecbur barıstı sonunda

gitmeyincede küsüolar cok gidincede kocis söylenio ah ah kaptinn
bazen kendim diom esimi annesi babasi bukadar cagirsa heryere falan ben kesin sinirden ortaligi ayaga kaldirirdim ama kendime gelince ne varki moduna geciom
bizde kv çağırmaz hemde hiç ne nişanlı iken nede evli iken bir ablası var ısrar ile orya gel dedi başka birşeyini görmedim ama annem maşallah düğün dernek doğum gezme yemek hepsi var eşim söylenmiyor allahtan düğün dışındakilere

+
üzülme üzülme ailelerin cocuklarının evlendigini ayrı bi aile olduklaını kabul etmeleri gerekiyo
kız biz daha yeni kavga ettik kp le gitmiyoruz dye küstü bize ama mecbur barıstı sonunda
evet canim aynen hele bizimkiler bunu hala idrak edemediler anneme kalsa yaz iznimizi birlikde gecircez benida alcaklar yanlarina

evet haklisin canim aliscaklar artik

:) benimkide tek dügünlere söylenio diger gezmelere bisey demio allahdan aynen:)
kac kez tartistik dügünler yüzünden

poncikbirgelincik yapıyor canım bu haafta yapmaya başladı benim midem hassas diye yapamadım onunla

mideye hiç bi zararı yok testedildi onaylandı ama sen öğğğöğğğğh öğğhkkkfhjsdh yaparsın içemezsin biliyom : D
özellikle poncik poncikbirgelincik limon onda dukan onda süt onda

yalnız tüm detokslar diyetler bende ama sonuçççççççç HÜSRAN bayan avukatın da kilo takıntısı var sabahtan aksama kadar bırlıkte kıloydu detokstu konusuyoruz kız sen ne cok sey bılıyosun dıyo dedım denemek ıstedıgın yenı bısey bulursan bana soyle once ben denerım sonra sen yaparsın :D:

önce ben derim sonra sen yaparsına koptum

teşekkür ederim hoşbuldum 15 adet maydanoz 1 limon sıkıyosunuz 1 bardak su blendırdan geçirdikten sonra sabah ac karnına içiyosunuz 15 gün yapıp 5 gün ara veriyosunuz tadı fena değil
maaydonozu içerim gideri var bende her türlü regli olduğumda 2 3 gün yapsam işe yarar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…