- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.941
Ben yemicem yok bende almayim dedim canimSekerPancarii canim yulaf yemesek olmaz mi
Senin o iş ne oldu görüştünüz mü?Bende yidim ses etmecekim makyajini yaptim aplamin
Nasil gidiyoDukan ekspress yapıyorum bugün sebze yok canım saf protein günüm .Kayısı çayı icecem sadece
spor harika bisey demi karisiligini alinca cok mutlu oluyo insanYulaf kepeği almak için yarım saatten fazla yürüdüm iyi oldu bacaklarımın kaslarını hissettim. Ve popo , göbek ve bacaklarimdaki selülitler azaldı plank squat ve şınav sayesinde .öneririm bu hareketleri zor geliyor ama yapın
Yok kiz ses seda yok bi laf attilar ortaliga ama dönen olmadi bugun ikinci kez yaptim makyajini bakalim ne diceklerSenin o iş ne oldu görüştünüz mü?
İyiyim bebeğim sen nasılsın.Kuzum nasılsın
Valla güzel gidiyor da yoğurdum bitti ona üzüldüm azcıkNasil gidiyo
spor harika bisey demi karisiligini alinca cok mutlu oluyo insan
Belki bir iki kere daha görmek istediler. Hayırlısı olsun canımYok kiz ses seda yok bi laf attilar ortaliga ama dönen olmadi bugun ikinci kez yaptim makyajini bakalim ne dicekler
Iyiyim bende kuzum ne olsun aynı diyet time mekik çekecem gözüm yemiyorİyiyim bebeğim sen nasılsın.
Ne makyajı kuzum makyözmüsün. Beni de boyaaaaBende yidim ses etmecekim makyajini yaptim aplamin
Maşallah iyi gidiyorsun. Üşenme kız 10-15 dakika sadece. Sonunda daha sıkı olacaksın.Iyiyim bende kuzum ne olsun aynı diyet time mekik çekecem gözüm yemiyor
İyiyim kuzum sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz ♡♡♡
Kalkayım çekeyim 1000 şınav daha kolaydıMaşallah iyi gidiyorsun. Üşenme kız 10-15 dakika sadece. Sonunda daha sıkı olacaksın.Taş gibi olaciğiz taşş
Tmm canim insallah bi hafta süper yapariz bi 61i gorurumBen yemicem yok bende almayim dedim canim
Aynen canim oyle yapalimGün gün ekleniyo bunlar canim simdi yarin sadece saf proteini al tavuk et yumurta süt yogurt hindi fume balik yiyebilirsin sali ne yicegimizi pazartesi aksam konusuruz temem mi
Iyı kusum çok tembelim ya evi toplicalrim kaldıramıyorum bitarafimiİyiyim kuzum sen nasılsın
İlk gun benim basim catlicak kesin bas agrisi yapiyo bende sadece proteinValla güzel gidiyor da yoğurdum bitti ona üzüldüm azcıkvalla çok mutluyum en azından yağ azaldı kilo gitmesede .
Bu arafa bende olan yulaf ezmesi imiş kepegini aldım ama yapamadım pek tatsız oldu
Belki bir iki kere daha görmek istediler. Hayırlısı olsun canım
Makyoz degilim ama olmak hayalim her ayrıntısını bilirim makyajinNe makyajı kuzum makyözmüsün. Beni de boyaaaa
Tmm canim insallah bi hafta süper yapariz bi 61i gorurum
İnsallah cok iyi kilo veririzAynen canim oyle yapalim
Tuz normalde de pek atmıyorum baharat koydum baharat candır. Benimde öyle birde geçen hafta da çok tükettim protein bakalım bu hafta nasıl olacak.İlk gun benim basim catlicak kesin bas agrisi yapiyo bende sadece proteinbaharat tuz falan ataydin kiz hic yapmadim ben kepekle bilmiyom tadını
Aynen insallah yaza gelin makyajlarina çağırırlar
Doyurdu mu peki yulaf kepegiTuz normalde de pek atmıyorum baharat koydum baharat candır. Benimde öyle birde geçen hafta da çok tükettim protein bakalım bu hafta nasıl olacak.
Çağırırlar bence kuzum
Kayısı çayı içtim sanki bir hareketlenme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?