- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.961
Kısmen ekmek yemiş gibi oldum doydum diyebilirim koca kase yoğurt yedim yanında.Doyurdu mu peki yulaf kepegi
Ay insallahwc sorunu çözülunce daha cok eksi goreceksin
Ayy acaba ne kadar gidecek yarinaKısmen ekmek yemiş gibi oldum doydum diyebilirim koca kase yoğurt yedim yanında.
18 gibi bir öğün daha yaparım sonra uyurum erkenden
Sağlam gitse iyi olur bence 1 kilo dan fazla gider eğer wcye çıkarsamAyy acaba ne kadar gidecek yarina
Tamam canımLuluuu94 100 mekik çektim devamını da yapacam ya bugün ya yarın kaslarım çok yandı zorlanıyorum
50 daha cektim 150 kaldıTamam canım
Şınav olsun 300 sence ?Bidahaki ceza ne olsa
Tam Şınav çok zor ama bilemiyorumŞınav olsun 300 sence ?
Aaa neden kiKızçeler bugün itibariyle 12.takım kapanmıştır o yüzden bende artık buralarda olmıycam o yüzden sizinle vedalaşmaya geldim hepinizi çok seviyorum bende emegi olan herkese çok tşk ederimkaptinn kuzum inş dualarımda bizide unutmazsın vakti geldigin de bebegi ni kucagina alırsın @Blacksee55 kuzum inş sende evlendiğinde çok çok mutlu olursun poncikbirgelincik kuzşum Rabbim seninde yuvanda mutluluk eksik olmasın inş adını sayamadığım diger kızçelerim sizlerde hakkınızı helal edin hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun inş
Yaa canım niye kapandı. Guzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Allahimda hep senin guzel gonlune gore versin ♡ bize gel ya böyle veda etmeKızçeler bugün itibariyle 12.takım kapanmıştır o yüzden bende artık buralarda olmıycam o yüzden sizinle vedalaşmaya geldim hepinizi çok seviyorum bende emegi olan herkese çok tşk ederimkaptinn kuzum inş dualarımda bizide unutmazsın vakti geldigin de bebegi ni kucagina alırsın @Blacksee55 kuzum inş sende evlendiğinde çok çok mutlu olursun poncikbirgelincik kuzşum Rabbim seninde yuvanda mutluluk eksik olmasın inş adını sayamadığım diger kızçelerim sizlerde hakkınızı helal edin hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun inş
Beni unuttunKızçeler bugün itibariyle 12.takım kapanmıştır o yüzden bende artık buralarda olmıycam o yüzden sizinle vedalaşmaya geldim hepinizi çok seviyorum bende emegi olan herkese çok tşk ederimkaptinn kuzum inş dualarımda bizide unutmazsın vakti geldigin de bebegi ni kucagina alırsın @Blacksee55 kuzum inş sende evlendiğinde çok çok mutlu olursun poncikbirgelincik kuzşum Rabbim seninde yuvanda mutluluk eksik olmasın inş adını sayamadığım diger kızçelerim sizlerde hakkınızı helal edin hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun inş
Yarım şınav kuzum tamı kimse yapamaz zatenTam Şınav çok zor ama bilemiyorum
İyi olur ne zamandır makyaj yapmıyorum. Yaptığımdada eşim şaşırıp kalıyo. Bikaç ay önce yapmıştım aaa kendine bakmışın demesin mi.Makyoz degilim ama olmak hayalim her ayrıntısını bilirim makyajingell kıs sena da yapammm
Olur canımYarım şınav kuzum tamı kimse yapamaz zaten
İyi olur ne zamandır makyaj yapmıyorum. Yaptığımdada eşim şaşırıp kalıyo. Bikaç ay önce yapmıştım aaa kendine bakmışın demesin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?