- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.981
Yok kız ip, yürüyüş felan iyi. Şınav zor yaaa. Benim kollarım çok zayıfOlur canım
Kızlar size nasıl 300 Şınav
@munter
Favelayn
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
@lilipit
@SekerPancarii
UMEYYE
Herkes önerisini yazsın bakalımYok kız ip, yürüyüş felan iyi. Şınav zor yaaa. Benim kollarım çok zayıf
Şaka yaptım kız
300 sinav miOlur canım
@munter
Favelayn
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
@lilipit
@SekerPancarii
UMEYYE
Aaa niye kapandı canım. Buraya gel nolacak nereye gidiyoooon.Kızçeler bugün itibariyle 12.takım kapanmıştır o yüzden bende artık buralarda olmıycam o yüzden sizinle vedalaşmaya geldim hepinizi çok seviyorum bende emegi olan herkese çok tşk ederim @keptinn kuzum inş dualarımda bizide unutmazsın vakti geldigin de bebegi ni kucagina alırsın @Blacksee55 kuzum inş sende evlendiğinde çok çok mutlu olursun @poncikbirgelincik kuzşum Rabbim seninde yuvanda mutluluk eksik olmasın inş adını sayamadığım diger kızçelerim sizlerde hakkınızı helal edin hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun inş
Ip olsun o zaman yürüyüş beni çok sıkıyor havada çok soğuk ayrıcaHerkes önerisini yazsın bakalım
Evet ip olur sonra çömelme olur, çökertme olur, harman dalı, misket oh oooooh amaaaan yandanIp olsun o zaman yürüyüş beni çok sıkıyor havada çok soğuk ayrıca
Zumba olur hee hemde süper olurEvet ip olur sonra çömelme olur, çökertme olur, harman dalı, misket oh oooooh amaaaan yandanne bilem zamba hıııh zumbaaa dans mı etsek ne yapsak
Cık kolsy olmasın bu sefer biz kazancazSchonerDuft kuzum zaten biz yenileciğiz Luluuu94 karşı takımda olduğu sürece azıcık oynayak bari kız halay mı çeksek yoksaa
İnşallah canımCık kolsy olmasın bu sefer biz kazancazhergünü sporla gecircez
Dukan ekspress zormuş ya ekmek hayali ile yaşıyorum ki ekmek yemem . Pişman oldum sanırım o çizgi vardır ya sabır biter bitiyor hemen yarın olsunİnşallah canım
Olur kuzumOlur canım
@munter
Favelayn
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
@lilipit
@SekerPancarii
UMEYYE
Ip olsun o zaman yürüyüş beni çok sıkıyor havada çok soğuk ayrıca
Oğlum izin verdiği sürece yapıyorum işte ama herzaman müsait olamıyorum hem inşallah yarından itibaren de oruç tutmak istiyorumSchonerDuft kuzum zaten biz yenileciğiz Luluuu94 karşı takımda olduğu sürece azıcık oynayak bari kız halay mı çeksek yoksaa
Nickini unuttum bi yerinde dur sendeBeni unuttunburaya gel kuzum burdan devam edersin olmaz mı
Durdum başka gidemem zatenNickini unuttum bi yerinde dur sende
Deme oyle ben yarin basliyorumDukan ekspress zormuş ya ekmek hayali ile yaşıyorum ki ekmek yemem . Pişman oldum sanırım o çizgi vardır ya sabır biter bitiyor hemen yarın olsun
Tüm gün evde olunca birde sabah 7de portleyince böyle oldu kuzum geçn haftada da böyle yaptım gayet rahattımDeme oyle ben yarin basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?