Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@keptinn küçük bir araştırma yaptım ciddi ciddi hamileymişsin çoooook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almak nasip etsin

@keptinn küçük bir araştırma yaptım ciddi ciddi hamileymişsin çoooook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almak nasip etsin
senad nasıl kilo verdin başlangıcımızla hedefimiz aynı nerdeyse ve kaç ayda verdin. Tavsiyen var mı ne yapayım

İnanmıyorum keptinn hamile misin ben de bir gireyim dedim ölüyordum derslerden sınavları Yeni bitirdim geçene kadar bir taraflarım çatladı
Sen nerelerdesin kaçak iyice unuttun bizi denetim ben bu arada

Yaaa aman sabret kız internetten baktım baya kilo verdiriyomuş
Evet bakalım yarın ne olacak

Kızlar bu hafta spor olmasın ceza biraz değişiklik yapalım hep spor olmasın cezalar bazen spor bazen yemekle ilgili bazen de puanla ilgili falan olsun bu haftada Kaybeden takım haftaya -30 puanla başlasın olmazmı
Kaçamak eksisi ayrı zaten herkes için geçerli

Bide kızlar lütfen hergün menü paylaşmaya özen gösterelim günahıyla sevabıyla şurda bahara ne kaldı bir an önce kurtulalım kilolardan korumada rahatlarız inşallah az daha sıkalım dişimizi.... O Cıss coss yiyecekleri yesekte geçiyor bugün yemesekte iki dk sonra tadı bile kalmıyor ağzımızda....

Emziren anne menüsü
Kalkınca
1gün kurusu

9:00
1bardak süt (Hindistan cevizi yağı ile)

10:00kahvaltı
1dilim tam buğday ekmek
2 kk peynir
10 zeytin
2tk Labne
1tk tahin pekmez
1yk fıstık ezmesi (az bal ile tatlandırdım)

14:45
Bir kase mercimek çorbası
2kanat, biraz göğüs, iki lokma ciğer, iki küçük köfte (hepsi ızgara)
Salata

19:15
Haşlanmış taze börülce Yoğurtlu (küçük bir tabak)
Küçük kase tanesi ile şekersiz hoşaf

Yoğurt yiyebilirim meyve ile belki oda

Su 2,5lt

Herkes yan çiziyor menü konusunda kuzum 2 kişi paylaşmadı diğeri soğuyor ya da kaçamak yapmak istemiyo motive için giriyor kimse yok o bu kişi kaçamağı yapıyor sonra spordan kesiyoruz başka ceza olsun mesela ilk listede karbonhidrat sıfır demiştin diyete de faydası oldu ben öyle toparladım kendimi anlatabildim mi kendimi

Sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun kuzum

senad nasıl kilo verdin başlangıcımızla hedefimiz aynı nerdeyse ve kaç ayda verdin. Tavsiyen var mı ne yapayım
Merhaba ben 28 ocak 2017 de başlamışım İsveç diyeti ile sonra şubat gibi gelmişim ekimde de mezun olmuşum 72.2 ile başlamıştım 55 gibi mezun olmuştum bu süreçte kaçamak yapmamaya özen gösterdim ilk başta hiç spor yapmadım yalan söylemeyeyim çok zorlanıyordum sadece okula giderken yürüyordum biraz ilk başlarda daha çok kaçamağım oluyordu sonlara doğru bayağı az yedim duraklamaya girince poncik in sütlü bir tarifi vardı onu yaptım . İçeceklere şekeri bırakmıştım tatlıyı o kadar az yiyiyordum ki bir ay yemediğim oluyordu sonlara doğru yürüyüşü ve sporu artırmıştım böylelikle mezun oldum ama sınav ayında ve özel hayatında yaşadığım bir küçük sıkıntı nedeniyle iki ayda kendimi kaybedip 5 kilo almıştım ki 2 sini geri verdim 58.5 kiloyum şu an verebileceğim en iyi tavsiye sanırım kaçamak yapma ve nasıl olursa olsun spor yap ve kiloyu verince de ne olursa olsun salma çünkü o kadar hızlı geri gelebiliyor ki aklın almıyor vallahi
Sen nerelerdesin kaçak iyice unuttun bizi denetim ben bu arada

Evet bakalım yarın ne olacak
Merhaba denetim özledim buraları bende vallahi sınavlardan kafamı kaldıramadım bir süre biraz da saçma olaylar yaşadım üzüldüm falan ama geçti sanırım iyiyim şu an nasılsın nasıl gidiyor hayat

Özel ilişkiler mi ?
Iyi ben yine 7leri gördüm geçen hafta tekrar başladım diyete umarım 69u yarın görürüm yarı yıl tatiline girdiniz mi arada gel sene özlettiniz kendinizi elalemi de hiç gelmiyor

Anlamadım canım kaçamak yapanlara farklı ceza mı olsun istiyorsun

Özel ilişkiler mi ?
Iyi ben yine 7leri gördüm geçen hafta tekrar başladım diyete umarım 69u yarın görürüm yarı yıl tatiline girdiniz mi arada gel sene özlettiniz kendinizi elalemi de hiç gelmiyor
Aynen yaktı beni bu özel işler daha doğrusu beni değil de derslerimi yaktı desek daha doğru aynen yarı tatildeyim şu an geleyim dedim ben de inşallah 6 Ları görür sonra da hedefine ulaşıp mezun olursun canım Hafta buradayım inşallah bir üç kilom var onu versem iyi olur

Dukan ekspress yapıyoruz bugün ben başladım yarın pancar poncik orkide başlıcak sende yapsana hemen verirsin 2 kilo...
Özel ilişkiler batırıyor herşeyi malesef toparladıysan kafanı sıkıntı geçmiştir.
Ben mezun olamam ya uzak geliyo bana

Yani en azından karbon hidrat yasağı olsun ya da 1 gün bitter dahil şeker yasak olsun sence uyar mı ?
Olabilir canım kaptanların takip etmesi gerekiyor bunu sıkı bir şekilde ben sadece spor listesine baktığım için spor dan kesebiliyorum sadece
Takımların birinde görmüştüm o gün kaçamak yapanlara mesela 100 kalorilik kaçamak mı yaptı 100 kalorilik spor cezası veriyorlardı ve puanada eklenmiyor du o spor

Teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Canim sen emziroyorsun demi spor yapiliyor mi bu şekilde bilmiyorum bunda baya terliyorsun bi arastir istersen süte sikinti olmasin
evet cnm emziriyorym. Ben zaten ahir sporlar yapamiyorum. Sen bana simgesinin resmini bir atar misin bakaeim.

kuzum yulaf kepegi yerine yulaf ezmesi olur mu evde ezmesi var kepegini ki alayim .
ben o tonu yagiylan sevirimm

kizlar 300 sinav defil 5 sinav bile cekemiyorum ben

canim proteinlerin miktari cok az boylemi olmasi lazm sen mi az yedin. menu guzel.

iyi geceler kizlar
tum gun misafirlerleydim yogundum asiri yorgunum karnim bomba gibi sis
yarin bende dukana baslayacagim baya heveslensim. ilk kez yapacagim ins 67 yi goeurum baya motive olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…