Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o ne öyle dısarda da konusmam ben konusmuyosam hatta görmezden gelirimmm

sabah kıymalı yumurta süt öğlen tavuk göğsü ayran ben de vc ye çıkamıyorum kaysı çayı form çayı işe yaramadı karnım patlayacak gibi akşam da kavurma var bide yoğurt ayran olur işte artık başıma ağrı girdi ha bire su içiyorum

Ohh super menü bu wc isini napicaniz ya bi cozum bulmak gerek o da etkiliyo kilo vermeyi ayy sadece protein yemek bende de bas agrisi yapiyo bugun katlanicaz artik yarin daha kolay olur

Ne kadar gitmis kiz tartıldın mi simit bolgesi mi ay yan karin hareketleri yapabilirsn oralar icin
mekik çekmek or geliyor artık bir hareker geldi aklıma onu yapayım az da olsa
olsun sen birinci gün gibi düşün bozma devam et .
kayısı işe yaramadı öğlen menemen yumurtasız yanına salata yedim şuan midem bulanıyor berbat şekilde . wc öğlene doğru az çıktım ama o bildiğin rahatlık varya o yok karnım davul gibi şişti . aslında reglim 30 ocakta şimdiden başladı bu durumlar anlamadım ki

ahh ahh lohusa depresyinu cok frna

kiz yagsz omlet mideme oturdu yarin olsun sebze yiyekkk yarin peynir var mi krep ve peynire bayilirkm

Ezmesi bende de var ama olmuyoMus o kiz ben kepeksiz yapacam sende al istersen tok tutar cunku ay ben hep yagini süzüp yiyom tonu
alayim cnmm bendeee
yagini suzmek mi asla bol yesil salata yapip tonu atiyorum icine sonra hepsini mideye gumletyrm

Ohh super menü bu wc isini napicaniz ya bi cozum bulmak gerek o da etkiliyo kilo vermeyi ayy sadece protein yemek bende de bas agrisi yapiyo bugun katlanicaz artik yarin daha kolay olur
vc gerçekten sıkıntı ben bu ay cok stres yaptım kilo alıp vermekle ilgili ondan oluyor ya nasıl geçecek bilmiyorum

Hee devam edecem aksam tavuk yicem sen ne yicen aksama protein al oglen yumurtasiz yemisin ya menemeni
Kimyomlu su icsen sabah ac karnina sisligini alir belki

peynir yok yarın kız 1 damla koysaydın ya niye yağsız yaptın

Hee devam edecem aksam tavuk yicem sen ne yicen aksama protein al oglen yumurtasiz yemisin ya menemeni
Kimyomlu su icsen sabah ac karnina sisligini alir belki
akşam bende tavuk yicem büyük ihtimal ile yanıan karnabahar haşlama üstüne yoğurt . bulamıyorum tüm kimyon ne iş yerinde ne büroda tekrar bakayım bulursam içerim . gaz doluyum zaten

kimseye gösteriş olsn diye küs oldugum kişiyle konusmam korkarm bi kere yüz bulur evime gelir diye
heee bende öyleyim

SchonerDuft SekerPancarii sabah 2 yumurtali omlet yedim sut ictim simdi yogurt ve birazdn elma yiyecegkm. Aksama davetliyiz et tavuk ne bulursm artik yerimm. baska aparatf ne yiyebilirimm
Elma yok elma yeme deliiisaf protein yiyoh sadece hee davette de et yada tavuk kesin olur onu ye yogurt ye yeter iyce doyur karnini tatli falan sakin yemmeee

akşam bende tavuk yicem büyük ihtimal ile yanıan karnabahar haşlama üstüne yoğurt . bulamıyorum tüm kimyon ne iş yerinde ne büroda tekrar bakayım bulursam içerim . gaz doluyum zaten

heee bende öyleyim
Oo super benim yogurt yok ya yeni mayalıyon anca yarin yiyebilirim dün light sut aldim ondan icerim bende acikirsam falan
Hee bulursan hemen ic gazi bosaltmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…