- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.221
he yogumusssElma yok elma yeme deliiisaf protein yiyoh sadece hee davette de et yada tavuk kesin olur onu ye yogurt ye yeter iyce doyur karnini tatli falan sakin yemmeee
midem pis bulanıyor .Oo super benim yogurt yok ya yeni mayalıyon anca yarin yiyebilirimdün light sut aldim ondan icerim bende acikirsam falan
Hee bulursan hemen ic gazi bosaltmak lazim
neyseki elma yakinmis5.ci gün peynir var munter
meyve 3.cü gün ben yarın 2 elma yicem
elma yokki bgnSchonerDuft SekerPancarii sabah 2 yumurtali omlet yedim sut ictim simdi yogurt ve birazdn elma yiyecegkm. Aksama davetliyiz et tavuk ne bulursm artik yerimm. baska aparatf ne yiyebilirimm
iyi iyi kuzum... buhafta inat ettim biraz biseyler yapcam yine tam düz 65i görcemiyiyim kuzum bende aynı devam 65i görün mü tekrardan
çorba da yok kız ne ettin senhe yogumusss
corba ve ana yemek mevbur yerim tatliyi ins yemek zorunda kalman
hee ben yarın yicem off ne güzel olur bir meyve şimcik dimineyseki elma yakinmis
Tamam corbada yoh aslinda ama bisi olmaz tatli yime sakin midem bulaniyo rahatsizim de yimehe yogumusss
corba ve ana yemek mevbur yerim tatliyi ins yemek zorunda kalman
Yok kuzum yasak degil ic kefir iyi olur bi bardak kaynattigim sutten ictim bende tarcinliSekerPancarii canım kefir yasak değil demi ben onu içeyim bari belki tuvalete cıkarır
Peynirsizlik beni cok zorluyo5.ci gün peynir var munter
meyve 3.cü gün ben yarın 2 elma yicem
kiz aksam misafirlige gidecevm yoksa tavuk yiyecektim. Simdi corba icmezsem olnazzçorba da yok kız ne ettin sen
ayyy hemde nasillll immm katir kutur yirdikkhee ben yarın yicem off ne güzel olur bir meyve şimcik dimi
bu iyi fikir neden benim aklıma gelmediiiTamam corbada yoh aslinda ama bisi olmaz tatli yime sakin midem bulaniyo rahatsizim de yime
benideee peynir cook severimmmPeynirsizlik beni cok zorluyo
kefir alcam bide probiyotıklı yoğurt mu alsamYok kuzum yasak degil ic kefir iyi olur bi bardak kaynattigim sutten ictim bende tarcinli
Proteinden mi bulaniyo aymidem pis bulanıyor .
dolabı boşaltayım iyice bakayımbenim de yoğurdum yok
Hastayim de midemi üşütmüşüm tatli almiyo midem dekiz aksam misafirlige gidecevm yoksa tavuk yiyecektim. Simdi corba icmezsem olnazz
ayyy hemde nasillll immm katir kutur yirdikk
bu iyi fikir neden benim aklıma gelmediii
kiz hamileyim sanacaklar midem bilzniyir diyincenormalde tatliyi asla reddetmen bilirler
Hee al kiz iyi olur yogurtkefir alcam bide probiyotıklı yoğurt mu alsam
Keske peynirde serbest olaydi yarim kalip yer doyarıdıhbenideee peynir cook severimmm
süpersin valla yap kız 64 görürsün inşllahiyi iyi kuzum... buhafta inat ettim biraz biseyler yapcam yine tam düz 65i görcem
kiz guldurme beniiHastayim de midemi üşütmüşüm tatli almiyo midem debi kuzu cevirmenizi yirim o mideme iyi geliyo de
ayy keske krebin araaina doldurur yersik immmmmmmmKeske peynirde serbest olaydi yarim kalip yer doyarıdıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?