Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Peynirsizlik beni cok zorluyo
beni de öyle zor geliyor bana yememek

olur niye olmazsın protein diyeti yapıyorum dicin keşke dün başlasaydın ya da yarın

Proteinden mi bulaniyo ay
Sütle idare edecih artik tavugun yanina iyi olurdu ama yoh
olabilir mi geçen hafta da yaptım zaten bıkkınlık gelmedi değil etten

Off yaa hiç hesapta olmadan iki gündür adanadayız. Diyetim altüst ve regly oldum.

olsun bilmekte güzel bişey benc e

hee sonra kocam gelmiyo diye aglarsn adamın anası aglar oralarda borc mu ödesin kredi mi ödesin sana mı baksn

bakamıcaktıysa almıcaktıydı baksın beneneeee
menemen ve salata yedim ama yumurtasız menemen akşam tavuk yicem yada ton balık bilmiyorum
bence geçmiyor zaman
ben ne ysemmm

kiz guldurme benii kizimi uyutmaya calisiyorum okudukca kikirdiyorum ben kikirsadikca o uyaniyor

ayy keske krebin araaina doldurur yersik immmmmmmm
et veya tavukla iyce doyur karnini temem mi
Krebi nerden buluyoh kepek aldin mi sen aslinda keske bende de kepek olaydi cok acıktım 2 yumurta yedim

abooooow niye o kadar cok kilo kaldı sendeeeee
Ya ben doguma kadar fazla kilo almiyorum aslinda dogumdan sonra bebek dogunca inanilmaz istahim aciliyo bide herkes ye kizim sutun olsun deyip veriyorlar gazi bu hale geliyorum ama hizli hizli giderse kilolarim sasirmayn cunku 6 kiloyu 2 ayda aldim diyebilirim.

beni de öyle zor geliyor bana yememek

olur niye olmazsın protein diyeti yapıyorum dicin keşke dün başlasaydın ya da yarın

olabilir mi geçen hafta da yaptım zaten bıkkınlık gelmedi değil etten
Olabilir bence bana da oluyo çünkü simdilik iyiyim ama bas agrim falan yoh 2 yumurta yedim daha yeni bi büyük bardak da süt ictiydim aksama tavumu yirim 6 gibi

ooo keskeeeee ama poncikcim hala yazmadim acaba poset Yesil caylada oluomuuu
poncik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
Off yaa hiç hesapta olmadan iki gündür adanadayız. Diyetim altüst ve regly oldum.
şırdan ye bumbar ye hiç olmazsa değer bozduğuna .sorun mu vr kuzum hayırdır
ohh afiyet olsun bende yoğurt yok işte annem ulaştıramadı bana yarın alcaz artık

akşama sporlar yapılıyor demi arkadaşlar motive edelim birbirimizi üşenmeyelim
UMEYYE duydun mu orkidenin dediğini biz gazlarız @Bir garip puanda tavan yapar benim midem kötü ya 150 mekik cezam var onu yaparım az da şınav yoramam bgün çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…