- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.241
beni de öyle zor geliyor bana yememekPeynirsizlik beni cok zorluyo
olur niye olmazsın protein diyeti yapıyorum dicinkiz aksam misafirlige gidecevm yoksa tavuk yiyecektim. Simdi corba icmezsem olnazz
ayyy hemde nasillll immm katir kutur yirdikk
bu iyi fikir neden benim aklıma gelmediii
kiz hamileyim sanacaklar midem bilzniyir diyincenormalde tatliyi asla reddetmen bilirler
olabilir mi geçen hafta da yaptım zaten bıkkınlık gelmedi değil ettenProteinden mi bulaniyo ay
Sütle idare edecih artik tavugun yanina iyi olurdu ama yoh
o değilde zeytin yarın serbest değil mi zeytin bir sebze midir nedir ne oalcakKeske peynirde serbest olaydi yarim kalip yer doyarıdıh
Soylemesem olmazmi 70 kiloyla ayrildim su anda 87 kiloyumüfff iyi tmben yaptım iyikide yaptıım oh
tabi kuzuşşş deneme süresi yok hamilelerde direk takıma girebiliyosnkaç kilosun kac kiloyla ayrılmştn takımdan
ayy ins serbesttiro değilde zeytin yarın serbest değil mi zeytin bir sebze midir nedir ne oalcak
ooo keskeeeee ama poncikcim hala yazmadim acaba poset Yesil caylada oluomuuusüpersin valla yap kız 64 görürsün inşllah
abooooow niye o kadar cok kilo kaldı sendeeeeeSoylemesem olmazmi 70 kiloyla ayrildim su anda 87 kiloyum
yine mi kebaplarOff yaa hiç hesapta olmadan iki gündür adanadayız. Diyetim altüst ve regly oldum.
1,5 lt süt 2yk yeşilçayla demle gün içinde iç canm bolca da suivitttt anlattttt
olsun bilmekte güzel bişey benc e
hee sonra kocam gelmiyo diye aglarsn adamın anası aglar oralarda borc mu ödesin kredi mi ödesin sana mı baksn
ben ne ysemmmmenemen ve salata yedim ama yumurtasız menemenakşam tavuk yicem yada ton balık bilmiyorum
bence geçmiyor zaman
kiz guldurme beniikizimi uyutmaya calisiyorum okudukca kikirdiyorum ben kikirsadikca o uyaniyor
ayy keske krebin araaina doldurur yersik immmmmmmm
Ya ben doguma kadar fazla kilo almiyorum aslinda dogumdan sonra bebek dogunca inanilmaz istahim aciliyo bide herkes ye kizim sutun olsun deyip veriyorlar gazi bu hale geliyorum ama hizli hizli giderse kilolarim sasirmayn cunku 6 kiloyu 2 ayda aldim diyebilirim.abooooow niye o kadar cok kilo kaldı sendeeeee
Olabilir bence bana da oluyo çünkü simdilik iyiyim ama bas agrim falan yoh 2 yumurta yedim daha yeni bi büyük bardak da süt ictiydim aksama tavumu yirim 6 gibibeni de öyle zor geliyor bana yememek
olur niye olmazsın protein diyeti yapıyorum dicinkeşke dün başlasaydın ya da yarın
olabilir mi geçen hafta da yaptım zaten bıkkınlık gelmedi değil etten
poncik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)ooo keskeeeee ama poncikcim hala yazmadim acaba poset Yesil caylada oluomuuu
şırdan ye bumbar ye hiç olmazsa değer bozduğuna .sorun mu vr kuzum hayırdırOff yaa hiç hesapta olmadan iki gündür adanadayız. Diyetim altüst ve regly oldum.
ohh afiyet olsun bende yoğurt yok işte
akşama sporlar yapılıyor demi arkadaşlar motive edelim birbirimizi üşenmeyelim
esim gelirken getrickk siparis verdimet veya tavukla iyce doyur karnini temem mi
Krebi nerden buluyohkepek aldin mi sen aslinda keske bende de kepek olaydi cok acıktım 2 yumurta yedim
Orasini bende anlamiyom zeytin yag grubu oluyo ve hepten yasak oluyo sanirimo değilde zeytin yarın serbest değil mi zeytin bir sebze midir nedir ne oalcak
Amaan hangi birini anlatayım dün analı kızlı, mantı, tavuk ızgara, tavuklu pilav, yaş pasta çok ince dilim yedim, bugün keşkek, pancar sarması, mantıyine mi kebaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?