- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.261
hazir yogurtponcik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
şırdan ye bumbar ye hiç olmazsa değer bozduğuna .sorun mu vr kuzum hayırdır
ohh afiyet olsun bende yoğurt yok işteannem ulaştıramadı bana yarın alcaz artık
@UMEYYE duydun mu orkidenin dediğini biz gazlarız @Bir garip puanda tavan yaparbenim midem kötü ya 150 mekik cezam var onu yaparım az da şınav yoramam bgün çok
Yoh serbest etle iyi gider hadi yiyeh ahahagajaahhaha
ufffff benide gitureydn protein gunumdeymAmaan hangi birini anlatayım dün analı kızlı, mantı, tavuk ızgara, tavuklu pilav, yaş pasta çok ince dilim yedim, bugün keşkek, pancar sarması, mantı
Ohh iyi etmisin
evet ben aksam twist shape yapicamakşama sporlar yapılıyor demi arkadaşlar motive edelim birbirimizi üşenmeyelim
Hah iyi olmus yarim kahvalti da krep yaparsinesim gelirken getrickk siparis verdim
bir de et veya tavuk yokmus ben şok
he öyle oluyoduydu cünkü o işlerbakamıcaktıysa almıcaktıydıbaksın beneneeee
ben ne ysemmm
neyse tm artık kg verme vaktiYa ben doguma kadar fazla kilo almiyorum aslinda dogumdan sonra bebek dogunca inanilmaz istahim aciliyo bide herkes ye kizim sutun olsun deyip veriyorlar gazi bu hale geliyorum ama hizli hizli giderse kilolarim sasirmayn cunku 6 kiloyu 2 ayda aldim diyebilirim.
yarin krebin icinee et koyacammmm yiyecemmmmHah iyi olmus yarim kahvalti da krep yaparsin1 bucuk yemek kasigi hakkimiz var temem mi
Hee bizim sansimiza olur oyle seyler
kiz onu buldumda poset caylada oluomu?1,5 lt süt 2yk yeşilçayla demle gün içinde iç canm bolca da su
Tamam zaten bebegim ufak sadece anne sutu aliyo cok kisamam ama ekmek az tatli hic yok artikhe öyle oluyoduydu cünkü o işler
neyse tm artık kg verme vaktiöle hemen kus kadar yemeye başlamadan önce kaacamaklarını falan azalt yavas yavas ilerliceksin bu sefer
krep in içine pembe domates sogan koyup peynirlen yemeyi özlediiiimmm en pembe domatesi özlediiiimmmyarin krebin icinee et koyacammmm yiyecemmmm
valla benm sansim cok agirdir kesin pattis rastlar bana
Kendin mayalasana kizina da verirsin hazir yogurtlar cok sagliksizhazir yogurt
yazdan buzluga meyve fln attın mı kuzu hosaf yap kendine bol bol ben bu yaz doldurcm anamın buzlugunu erikle seftaliyleTamam zaten bebegim ufak sadece anne sutu aliyo cok kisamam ama ekmek az tatli hic yok artik
Ayy ne guzel olaryarin krebin icinee et koyacammmm yiyecemmmm
valla benm sansim cok agirdir kesin pattis rastlar bana
Aş eriyon zaarkrep in içine pembe domates sogan koyup peynirlen yemeyi özlediiiimmm en pembe domatesi özlediiiimmm
taktım bugün
Yapmam mi buzluga atmadim ama kavonozlara konsantre meyve suyu yaptim oglum da cok sever hazirlari daha hic vermedim 2 yasini gecti cok lezzetli oluyoryazdan buzluga meyve fln attın mı kuzu hosaf yap kendine bol bol ben bu yaz doldurcm anamın buzlugunu erikle seftaliyle
yok öle canım cekiyo değilde aklımda yani kp den tohum alayımda ekeyim bari belki büyürAş eriyon zaarbende salatalikkk peynir biber ekmaa dürüp yimek
bnmde eşim cok sever bende yapayım bol bol kavanoza da olur hem azar azar şekerinide atarım bazılarına cogunu sekersizyaparım misafir gelince hazır sekerli cıkartırımYapmam mi buzluga atmadim ama kavonozlara konsantre meyve suyu yaptim oglum da cok sever hazirlari daha hic vermedim 2 yasini gecti cok lezzetli oluyor
Yoh yoh aşeriyon dedimyok öle canım cekiyo değilde aklımda yani kp den tohum alayımda ekeyim bari belki büyür
yiyemem ki dün sabah domates dogradm yüzüne bile bakmadm vallaYoh yoh aşeriyon dedimgocana de bulsun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?