- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.281
Degisik bi hal icerisindeyim diyosunyiyemem ki dün sabah domates dogradm yüzüne bile bakmadm valla
cnm herseyi istiyo ama hiç bişey yiemiyorum öyle diyimDegisik bi hal icerisindeyim diyosun
tavuk yapsın annen ya da ton balığı al ye başka bişi yeme ama yoğurt ayran da serbestbakamıcaktıysa almıcaktıydıbaksın beneneeee
ben ne ysemmm
bende iş çıkışı et şiş mi yesem diyorum ya da tavuk şiş yiyim bu mide ile yemek yaparsam hiç yiyememOlabilir bence bana da oluyo çünkü simdilik iyiyim ama bas agrim falan yoh 2 yumurta yedim daha yeni bi büyük bardak da süt ictiydim aksama tavumu yirim 6 gibi
Yok canım çok şükür sorun yok ama tam herşey güzel gidiyor düzenim birden bozuluyo sonraponcik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
şırdan ye bumbar ye hiç olmazsa değer bozduğuna .sorun mu vr kuzum hayırdır
ohh afiyet olsun bende yoğurt yok işteannem ulaştıramadı bana yarın alcaz artık
UMEYYE duydun mu orkidenin dediğini biz gazlarız Luluuu94 puanda tavan yapar benim midem kötü ya 150 mekik cezam var onu yaparım az da şınav yoramam bgün çok
menüde ne vrmış pekiesim gelirken getrickk siparis verdim
bir de et veya tavuk yokmus ben şok
yemiyorum hazır yoğurt artıkhazir yogurt
bi an mutlu olmuştumYoh serbest etle iyi gider hadi yiyeh ahahagajaahhahatabiki yasah seker komple yasah
akşamı sabahı mı olur kız of canım çekti valla bumbarı yicem sonra künefeciye gideceksin üstüne ondan yiceksin off beeYok canım çok şükür sorun yok ama tam herşey güzel gidiyor düzenim birden bozuluyo sonraşırdanda akşam yenir kız. Akşamda iyice kilo yapar. Neyse artık kiloları vereyim bir mumbar şırdan yemeye öyle giderim.
Allah seniufffff benide gitureydn protein gunumdeym
Allahııımmenüde ne vrmış pekikesin dolma vardır
yemiyorum hazır yoğurt artık
bi an mutlu olmuştumbitter diye şettim ben yoks yiceğimden değil
akşamı sabahı mı olur kız of canım çekti valla bumbarı yicem sonra künefeciye gideceksin üstüne ondan yiceksin off beediyet böyle bozulur işte
İlk ay oyle oluyo sonra daha da bi pis bogazlasiyo insan tihhatliii oollllcnm herseyi istiyo ama hiç bişey yiemiyorum öyle diyim
allahım bnmgibi koca bogazlı birinin basına gelmemeliysdi böyle bişey
darısı sana pampik
poncik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
şırdan ye bumbar ye hiç olmazsa değer bozduğuna .sorun mu vr kuzum hayırdır
ohh afiyet olsun bende yoğurt yok işteannem ulaştıramadı bana yarın alcaz artık
UMEYYE duydun mu orkidenin dediğini biz gazlarız Luluuu94 puanda tavan yapar benim midem kötü ya 150 mekik cezam var onu yaparım az da şınav yoramam bgün çok
Demi öyle yapalımBir daha gaza getirmeyelim rakip takımı.kendi aramızda haberleşiriz
ccooooh tikkatliyiiimmmm her fırsatta yiyooommİlk ay oyle oluyo sonra daha da bi pis bogazlasiyo insan tihhatliii oollll
offf caninmi cekti kizkrep in içine pembe domates sogan koyup peynirlen yemeyi özlediiiimmm en pembe domatesi özlediiiimmm
taktım bugün
canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaaKendin mayalasana kizina da verirsin hazir yogurtlar cok sagliksiz
off fasulyee miiAyy ne guzel olar
Kuru fasulye pilav yapıyomus pilavin ustune doker doker yirsin artik
henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardirmenüde ne vrmış pekikesin dolma vardır
yemiyorum hazır yoğurt artık
bi an mutlu olmuştumbitter diye şettim ben yoks yiceğimden değil
akşamı sabahı mı olur kız of canım çekti valla bumbarı yicem sonra künefeciye gideceksin üstüne ondan yiceksin off beediyet böyle bozulur işte
he öyle oluyoduydu cünkü o işler
neyse tm artık kg verme vaktiöle hemen kus kadar yemeye başlamadan önce kaacamaklarını falan azalt yavas yavas ilerliceksin bu sefer
olmaz canımkiz onu buldumda poset caylada oluomu?
çorba yoğurt olmazmıtavuk yapsın annen ya da ton balığı al ye başka bişi yeme ama yoğurt ayran da serbest
bende iş çıkışı et şiş mi yesem diyorum ya da tavuk şiş yiyim bu mide ile yemek yaparsam hiç yiyemem
sabah bende 1 omlet yanına krep yaptım içine 1 yumurta kırdım yedim içine az süt . hatta tezgahın üstünden de yumurta düşürüp kırdımsabah onu temizlemek ile uğraştım ve çok açımmmm
yok bebegim canım cekmedi de diyorum ya özledim pembe domatesiofff caninmi cekti kiz
canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa
off fasulyee miipattise raziyimm
henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir
oh iyi ozaman ben onu bi yapayim yarin tüm gün iyi olur herhaldeponcik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
ama simdi gördüm banada olmaz demist karisisti kafam simdi:)poncik olur demiş görmeden alıntı yaptım bende :)
heee beğenmedim valla değecek bişi olaydıAllahııımbeğendiremedik diyet bozuşumuzu.
inşallah kuzumofff caninmi cekti kiz
canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa
off fasulyee miipattise raziyimm
henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir
Çorba listede yok kuzumben işten çıksam onun canına minnet
olmaz canım
çorba yoğurt olmazmı
hay Allah bakalim nerden bulcam poset olmayanindanolmaz canım
oh iyi ozaman ben onu bi yapayim yarin tüm gün iyi olur herhalde
o ne diyorsa onu yap kuzum ben yanlış okumuşumdur kesinama simdi gördüm banada olmaz demist karisisti kafam simdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?