Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakamıcaktıysa almıcaktıydı baksın beneneeee

ben ne ysemmm
tavuk yapsın annen ya da ton balığı al ye başka bişi yeme ama yoğurt ayran da serbest

Olabilir bence bana da oluyo çünkü simdilik iyiyim ama bas agrim falan yoh 2 yumurta yedim daha yeni bi büyük bardak da süt ictiydim aksama tavumu yirim 6 gibi
bende iş çıkışı et şiş mi yesem diyorum ya da tavuk şiş yiyim bu mide ile yemek yaparsam hiç yiyemem
sabah bende 1 omlet yanına krep yaptım içine 1 yumurta kırdım yedim içine az süt . hatta tezgahın üstünden de yumurta düşürüp kırdım sabah onu temizlemek ile uğraştım ve çok açımmmm

Yok canım çok şükür sorun yok ama tam herşey güzel gidiyor düzenim birden bozuluyo sonra şırdanda akşam yenir kız. Akşamda iyice kilo yapar. Neyse artık kiloları vereyim bir mumbar şırdan yemeye öyle giderim.

Bir daha gaza getirmeyelim rakip takımı. kendi aramızda haberleşiriz

esim gelirken getrickk siparis verdim
bir de et veya tavuk yokmus ben şok
menüde ne vrmış peki kesin dolma vardır
yemiyorum hazır yoğurt artık

Yoh serbest etle iyi gider hadi yiyeh ahahagajaahhaha tabiki yasah seker komple yasah
bi an mutlu olmuştum bitter diye şettim ben yoks yiceğimden değil

akşamı sabahı mı olur kız of canım çekti valla bumbarı yicem sonra künefeciye gideceksin üstüne ondan yiceksin off bee diyet böyle bozulur işte

Allahııım beğendiremedik diyet bozuşumuzu.

İlk ay oyle oluyo sonra daha da bi pis bogazlasiyo insan tihhatliii oollll
ccooooh tikkatliyiiimmmm her fırsatta yiyooomm
dün eşime corbascıya gireim dedm girmedi bende eve gittim corba yaptım kv ev yogurdu göndermiş ondan da aldm corbanın yanına bi yidim bi yidimmm

krep in içine pembe domates sogan koyup peynirlen yemeyi özlediiiimmm en pembe domatesi özlediiiimmm
taktım bugün
offf caninmi cekti kiz

Kendin mayalasana kizina da verirsin hazir yogurtlar cok sagliksiz
canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa
Ayy ne guzel olar
Kuru fasulye pilav yapıyomus pilavin ustune doker doker yirsin artik
off fasulyee miipattise raziyimm
henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir

he öyle oluyoduydu cünkü o işler

neyse tm artık kg verme vakti öle hemen kus kadar yemeye başlamadan önce kaacamaklarını falan azalt yavas yavas ilerliceksin bu sefer

ben işten çıksam onun canına minnet

kiz onu buldumda poset caylada oluomu?
olmaz canım

çorba yoğurt olmazmı

offf caninmi cekti kiz

canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa

off fasulyee miipattise raziyimm

henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir
yok bebegim canım cekmedi de diyorum ya özledim pembe domatesi
dün domates yiyemedim o yara yaptı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…