- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.301
tamam canim bi bakim nerden bulcam Yesil cayo ne diyorsa onu yap kuzum ben yanlış okumuşumdur kesin
kıskanmıcam cünkü bende işten cıkcam :ben işten çıksam onun canına minnet
olmaz canım
çorba yoğurt olmazmı
aktarlarda vardır büyük marketlerde olur metro gibi mrketler var mı sizin ordatamam canim bi bakim nerden bulcam Yesil cay
var var canim bugün bi bakarim insallah vardir almanlar pek demleme cayla ugrasmaz:)aktarlarda vardır büyük marketlerde olur metro gibi mrketler var mı sizin orda
o zaman zor bulursun biraz yakın olaydı gönderirdik sana . onun yerine bir günlük saf protein yapsan olmaz mı ? bir günde 600 gram garanti verirsin ve kalıcı veriyorsun 2.ci gün sebze meyve eklerin menüye sabitlenir olmaz mı ?var var canim bugün bi bakarim insallah vardir almanlar pek demleme cayla ugrasmaz:)
aslinda cok iyi fikir ama en son protein günü yaptimda kilo almistim ondan beri korkuyorum protein günü yapmaya:)o zaman zor bulursun biraz yakın olaydı gönderirdik sana . onun yerine bir günlük saf protein yapsan olmaz mı ? bir günde 600 gram garanti verirsin ve kalıcı veriyorsun 2.ci gün sebze meyve eklerin menüye sabitlenir olmaz mı ?
çok acıktım ve akşam ne yesem diye düşünüyorumKızlar Napıyosunuz
nsıl başardın kilo almayı neler yedin de aldınaslinda cok iyi fikir ama en son protein günü yaptimda kilo almistim ondan beri korkuyorum protein günü yapmaya:)
ınsallah annem yapmıstır bısey ben o lısteye bırebırr zor uyarımheee beğenmedim valla değecek bişi olaydı
inşallah kuzum
Çorba listede yok kuzum
marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzumhay Allah bakalim nerden bulcam poset olmayanindan
ben senı kıskanabılırım cunku ben cıkmcamkıskanmıcam cünkü bende işten cıkcam :
vallah o gün cokda bisey yememistim yani Sabah galiba proteinshake yapmitsim öglen yogurdumu yemistim aksamda tavuk eti yemistim ertesi gün bikac gram fazlam vardiçok acıktım ve akşam ne yesem diye düşünüyorum
nsıl başardın kilo almayı neler yedin de aldın
tama canim sagol sen bugün yapiomusun?marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzum
calisiyorum canim sen?Kızlar Napıyosunuz
ben onu yapmayalı baya oldu canımtama canim sagol sen bugün yapiomusun?
ınsallah annem yapmıstır bısey ben o lısteye bırebırr zor uyarım
marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzum
ben senı kıskanabılırım cunku ben cıkmcam
SAF protein tüketeceksin ama et süt yumurta yoğurt hindi tavuk balık ekmek meyve çerez çikolata yok yasaqvallah o gün cokda bisey yememistim yani Sabah galiba proteinshake yapmitsim öglen yogurdumu yemistim aksamda tavuk eti yemistim ertesi gün bikac gram fazlam vardi
he tamam:)ben onu yapmayalı baya oldu canım
aaaa ee peki ne yicenki ozaman ben tavuk protein diye düsünodum hepSAF protein tüketeceksin ama et süt yumurta yoğurt hindi tavuk balık ekmek meyve çerez çikolata yok yasaq
Tabi yohsa cikilatasiz duramadigindan degilmenüde ne vrmış pekikesin dolma vardır
yemiyorum hazır yoğurt artık
bi an mutlu olmuştumbitter diye şettim ben yoks yiceğimden değil
akşamı sabahı mı olur kız of canım çekti valla bumbarı yicem sonra künefeciye gideceksin üstüne ondan yiceksin off beediyet böyle bozulur işte
Tavuk evet o yaptığın şeyin içinde ne var meyve var dimi o yasak 1.ci gün işteaaaa ee peki ne yicenki ozaman ben tavuk protein diye düsünodum hep
Hee iyi olur bencede yiyebilirsin salatayla ayranlatavuk yapsın annen ya da ton balığı al ye başka bişi yeme ama yoğurt ayran da serbest
bende iş çıkışı et şiş mi yesem diyorum ya da tavuk şiş yiyim bu mide ile yemek yaparsam hiç yiyemem
sabah bende 1 omlet yanına krep yaptım içine 1 yumurta kırdım yedim içine az süt . hatta tezgahın üstünden de yumurta düşürüp kırdımsabah onu temizlemek ile uğraştım ve çok açımmmm
Oohh miss faydali seyler yi hamurdan ve tatlidan az yi yeterccooooh tikkatliyiiimmmm her fırsatta yiyooomm
dün eşime corbascıya gireim dedm girmedi bende eve gittim corba yaptım kv ev yogurdu göndermiş ondan da aldm corbanın yanına bi yidim bi yidimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?