Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

var var canim bugün bi bakarim insallah vardir almanlar pek demleme cayla ugrasmaz:)
o zaman zor bulursun biraz yakın olaydı gönderirdik sana . onun yerine bir günlük saf protein yapsan olmaz mı ? bir günde 600 gram garanti verirsin ve kalıcı veriyorsun 2.ci gün sebze meyve eklerin menüye sabitlenir olmaz mı ?

aslinda cok iyi fikir ama en son protein günü yaptimda kilo almistim ondan beri korkuyorum protein günü yapmaya:)

çok acıktım ve akşam ne yesem diye düşünüyorum

nsıl başardın kilo almayı neler yedin de aldın
vallah o gün cokda bisey yememistim yani Sabah galiba proteinshake yapmitsim öglen yogurdumu yemistim aksamda tavuk eti yemistim ertesi gün bikac gram fazlam vardi

ınsallah annem yapmıstır bısey ben o lısteye bırebırr zor uyarım

marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzum

ben senı kıskanabılırım cunku ben cıkmcam

vallah o gün cokda bisey yememistim yani Sabah galiba proteinshake yapmitsim öglen yogurdumu yemistim aksamda tavuk eti yemistim ertesi gün bikac gram fazlam vardi
SAF protein tüketeceksin ama et süt yumurta yoğurt hindi tavuk balık ekmek meyve çerez çikolata yok yasaq

Tabi yohsa cikilatasiz duramadigindan degil ahsam yememi yedim 5 bucuhta spor yapiyom şimdi

Hee iyi olur bencede yiyebilirsin salatayla ayranla
Ayy yumurtayi temzilemek isgence zati

ccooooh tikkatliyiiimmmm her fırsatta yiyooomm
dün eşime corbascıya gireim dedm girmedi bende eve gittim corba yaptım kv ev yogurdu göndermiş ondan da aldm corbanın yanına bi yidim bi yidimmm
Oohh miss faydali seyler yi hamurdan ve tatlidan az yi yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…