Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf caninmi cekti kiz

canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa

off fasulyee miipattise raziyimm

henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir
Hmm guzel olurdu kiz hemde bebis de yerdi
Gittim mi gezmene ne varmis menude

Tavuk evet o yaptığın şeyin içinde ne var meyve var dimi o yasak 1.ci gün işte
yok tatlim meyve yok sadeve quark var ve su bide biraz limon suyu sIkmistim o gün o benim diger yaptigim sake den degildi canim yani hic meyve sebze herhangi bisey tüketmedim

Ben de simdi cuma gunu bildirim yapicam degil mi

Hee iyi olur bencede yiyebilirsin salatayla ayranla
Ayy yumurtayi temzilemek isgence zati
He ya midem kalktı ama mecburen temizledim

yok tatlim meyve yok sadeve quark var ve su bide biraz limon suyu sIkmistim o gün o benim diger yaptigim sake den degildi canim yani hic meyve sebze herhangi bisey tüketmedim
Sen bizim listeyi uygula az da spor yap bak gör ne kadar vercen direk et tavuk yumurta yoğurt balık ye

hahahaha iyidir canikom senden sana mi mesaj atacaktim ama malesef kapali sende:)... aysorma habire yiyom he cikolatalari ama onlarin yerine yimek yimiom o sayede kilocuklar gelmio
Seni izledim sende beni izle atabilirsin o zaman yime cikilatlari yağlanacan

Saf protein gunum başarıyla bitti kefir içtim yesilcay içtim cok az tuvalete ciktim ama karnim hala davul gibi sis sabaha gecer insallah 9 da spor yapicam

22 ocak menum
Sabah
Tereyaginda yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Ara sutle salep 1 avuc kuru uzum
Rezene cayi
Oglen
Kereviz
3 kasik fasulye
Aksam
Yogurt
Taze fasulye
2 kasik bulgur pilavi
Cayla 10 tane kuru uzum yiycem simdilik bu kadar
Su 1 bucuk litre simdilik

Ben yoldayım daha ayran tavuk salata menüm bugün. Yürüyüş yaptım ama spora zamanım yeter mi bilmiyorum
Hadi bisiler belirleyelim yatmadan yap
İsinma 50 jumping jack
30 squat ağırlıksız
20 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
50 mekik
50 ters mekik
25 er yan mekik(yan yatip yanina dogru kalk)
20 ser dumbella kol çalışma
30 dumbelli yan açarak gogus calisma
Sogumanasill

Sen bizim listeyi uygula az da spor yap bak gör ne kadar vercen direk et tavuk yumurta yoğurt balık ye
Ayy bi kere bozukmus yumurta kirdim ve igrenc koku yayildi etrafa daha aklima geldikce midem kalkiyo

Saf protein gunum başarıyla bitti kefir içtim yesilcay içtim cok az tuvalete ciktim ama karnim hala davul gibi sis sabaha gecer insallah 9 da spor yapicam
Benimde bitti gunumspor yapiyom spor sonrasi belki yumurta yerim agirlik calisirsam

tamam canim öyle yapim madem, zaten spora baslamam gerekio yaz Zamani negüzel simsikiydi heryerim simdi bacaklardan basladi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…