- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.321
Hmm guzel olurdu kiz hemde bebis de yerdiofff caninmi cekti kiz
canim ya sut alabilecehim kimse yok etraftaa
off fasulyee miipattise raziyimm
henuz bilmiyorum ins disime gore bur sey vardir
yok tatlim meyve yok sadeve quark var ve su bide biraz limon suyu sIkmistim o gün o benim diger yaptigim sake den degildi canim yani hic meyve sebze herhangi bisey tüketmedimTavuk evet o yaptığın şeyin içinde ne var meyve var dimi o yasak 1.ci gün işte
Naber bukis gorusmeyeli coh likorlu cikilat yedin micalisiyorum canim sen?
hahahaha iyidir canikom senden sana mi mesaj atacaktim ama malesef kapali sende:)... aysorma habire yiyom he cikolatalari ama onlarin yerine yimek yimiom o sayede kilocuklar gelmioNaber bukis gorusmeyeli coh likorlu cikilat yedin mi
Ben de simdi cuma gunu bildirim yapicam degil mibnmde eşim cok sever bende yapayım bol bol kavanoza da olur hem azar azar şekerinide atarım bazılarına cogunu sekersizyaparım misafir gelince hazır sekerli cıkartırımya zaten o hazırlar bi işe yaramıyo bnce sadece tadı güzel yoksa bi vitamin degeri oldugunu düşünmüyorm ben
tatlim kac kilosun hedef kac ben kacirdim galiba kusura bakma yazarmisin tekrar?Ben de simdi cuma gunu bildirim yapicam degil mi
cay saati kuzumHmm guzel olurdu kiz hemde bebis de yerdi
Gittim mi gezmene ne varmis menude
Ben yoldayım daha ayran tavuk salata menüm bugün. Yürüyüş yaptım ama spora zamanım yeter mi bilmiyorumTabi yohsa cikilatasiz duramadigindan degilahsam yememi yedim 5 bucuhta spor yapiyom şimdi
He ya midem kalktı ama mecburen temizledimHee iyi olur bencede yiyebilirsin salatayla ayranla
Ayy yumurtayi temzilemek isgence zati
Sen bizim listeyi uygula az da spor yap bak gör ne kadar vercen direk et tavuk yumurta yoğurt balık yeyok tatlim meyve yok sadeve quark var ve su bide biraz limon suyu sIkmistim o gün o benim diger yaptigim sake den degildi canim yani hic meyve sebze herhangi bisey tüketmedim
Seni izledim sende beni izle atabilirsin o zamanhahahaha iyidir canikom senden sana mi mesaj atacaktim ama malesef kapali sende:)... aysorma habire yiyom he cikolatalari ama onlarin yerine yimek yimiom o sayede kilocuklar gelmio
Hadi bisiler belirleyelim yatmadan yapBen yoldayım daha ayran tavuk salata menüm bugün. Yürüyüş yaptım ama spora zamanım yeter mi bilmiyorum
Ayy bi kere bozukmus yumurta kirdim ve igrenc koku yayildi etrafa daha aklima geldikce midem kalkiyoHe ya midem kalktı ama mecburen temizledim
Sen bizim listeyi uygula az da spor yap bak gör ne kadar vercen direk et tavuk yumurta yoğurt balık ye
Benimde bitti gunumSaf protein gunum başarıyla bitti kefir içtim yesilcay içtim cok az tuvalete ciktim ama karnim hala davul gibi sis sabaha gecer insallah 9 da spor yapicam
Ne yedin soylecay saati kuzumhamurisleri cok mutsuzum
tamam canim öyle yapim madem, zaten spora baslamam gerekio yaz Zamani negüzel simsikiydi heryerim simdi bacaklardan basladi yineHe ya midem kalktı ama mecburen temizledim
Sen bizim listeyi uygula az da spor yap bak gör ne kadar vercen direk et tavuk yumurta yoğurt balık ye
tamam yahuuuu yimiom daha zaten bitti posetim;DSeni izledim sende beni izle atabilirsin o zamanyime cikilatlari yağlanacan
Ben de kefir icerim belki ya da sutBenimde bitti gunumspor yapiyom spor sonrasi belki yumurta yerim agirlik calisirsam
Yime daha da guzel ossun fizigintamam yahuuuu yimiom daha zaten bitti posetim;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?