- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.341
Mideme oturdu sanki tavukBen de kefir icerim belki ya da sut
Oo gözün aydın nasıl geçti günün kolaymiydiSaf protein gunum başarıyla bitti kefir içtim yesilcay içtim cok az tuvalete ciktim ama karnim hala davul gibi sis sabaha gecer insallah 9 da spor yapicam
Hoş geldin nbr kuzu ben denetim ya da nuffiun olarak hatırla22 ocak menum
Sabah
Tereyaginda yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Ara sutle salep 1 avuc kuru uzum
Rezene cayi
Oglen
Kereviz
3 kasik fasulye
Aksam
Yogurt
Taze fasulye
2 kasik bulgur pilavi
Cayla 10 tane kuru uzum yiycem simdilik bu kadar
Su 1 bucuk litre simdilik
Kız onlar ne ölürüm ben onları yapsamHadi bisiler belirleyelim yatmadan yap
İsinma 50 jumping jack
30 squat ağırlıksız
20 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
50 mekik
50 ters mekik
25 er yan mekik(yan yatip yanina dogru kalk)
20 ser dumbella kol çalışma
30 dumbelli yan açarak gogus calisma
Sogumanasill
Oggh ogg midem de bulanıyor zaten ogggAyy bi kere bozukmus yumurta kirdim ve igrenc koku yayildi etrafa daha aklima geldikce midem kalkiyo
Hafif yazdiydim zorlanma diyeOo gözün aydın nasıl geçti günün kolaymiydi
Hoş geldin nbr kuzu ben denetim ya da nuffiun olarak hatırla
Kız onlar ne ölürüm ben onları yapsam
Oggh ogg midem de bulanıyor zaten oggg
evet yapcam caniim haftada bi platese yazdildim carsamba basliom, gerisindede evde bikac yaptigim spor var onlarada baslicam yineYime daha da guzel ossun fiziginfitness yapsana bu fizigin üstüne harika olur
çok acıktım ve akşam ne yesem diye düşünüyorum
nsıl başardın kilo almayı neler yedin de aldın
Bende oğlumla uğraşıyorum klasikcalisiyorum canim sen?
Yapicam cardio yapiyorum esimle videodan acaip ter attiriyor spor bitoyor daha bi saat terliyom bide xok cabuk yorulurdum uyku basardi beni spor axti uykimu falanMideme oturdu sanki tavukayran da yoodu spor yapcan mi
Vala sporu hiç bırakmamak lazım bence en kötüsü hafta da bir yürüyüş olmalı kilo kontrolüne de iyi gelir hemtamam canim öyle yapim madem, zaten spora baslamam gerekio yaz Zamani negüzel simsikiydi heryerim simdi bacaklardan basladi yine
Ahahah ok yapacam yan mekikte zor ama he kolay değil bi keremHafif yazdiydim zorlanma diyeay sorma bak midem kalkti
Mincir yerimeBende oğlumla uğraşıyorum klasik
Bende o durumdayım birdr bulantim var gecmiyoSchonerDuft canim kabizlik harici guzeldi ama karnim davul resmen bi rahatlasaydım dunyanin bitki cayini içtim
Hosbulduk canim sagol
henuz yemedim. Saat baya gecti yiyemedim kizmla ilgilntrm en masumlsrndan yerimm artik gitti dukanimnnnmNe yedin soyledokunma onlara sakin
Super kuzum spor cok guzellestiriyo fizigievet yapcam caniim haftada bi platese yazdildim carsamba basliom, gerisindede evde bikac yaptigim spor var onlarada baslicam yine
Evet spor insani enerjik yapiyo kesinlikle yorgunlugu aliyo bende yaptim sporumu 30 dk cardio 25 dk fitnessYapicam cardio yapiyorum esimle videodan acaip ter attiriyor spor bitoyor daha bi saat terliyom bide xok cabuk yorulurdum uyku basardi beni spor axti uykimu falan
Evet canim sevze salata serbest yarin daha kolay olacak benceSekerPancarii canim yarin salata serbest demi
Yoruldum kiz az bisey daha ekleyip sana yazdiklarimi yaptim ter akmadik yerim kalmadi hamlamisimVala sporu hiç bırakmamak lazım bence en kötüsü hafta da bir yürüyüş olmalı kilo kontrolüne de iyi gelir hem
Ahahah ok yapacam yan mekikte zor ama he kolay değil bi kerem
Mincir yerime
Bende o durumdayım birdr bulantim var gecmiyo
Hayir bozma sakin hamir yimeeehenuz yemedim. Saat baya gecti yiyemedim kizmla ilgilntrm en masumlsrndan yerimm artik gitti dukanimnnnm
87 kiloyum hedef simdilik 70 yani dogum yaptigim kiloya donmek insallah bugun biraz zor gecti amatatlim kac kilosun hedef kac ben kacirdim galiba kusura bakma yazarmisin tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?