- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.361
Oluyordur muhtemelen ama aktardan aldigim daha etkili sankio detoksu nasil yapiosun canim banada bi söylesene poset Yesil cayla oluomu?
Munter disini sık gün bitti 2 3 saat için emeği boşa harcamahenuz yemedim. Saat baya gecti yiyemedim kizmla ilgilntrm en masumlsrndan yerimm artik gitti dukanimnnnm
Gözüm korktu valla . Yeni yemek yedim . Karnım doydu şükürYoruldum kiz az bisey daha ekleyip sana yazdiklarimi yaptim ter akmadik yerim kalmadi hamlamisim1 aydir fitness yapmiyom yarin bittim ben her yerim agricak
Tebrikler masallah diyorum canim sen de 70 lerden dusmussun 60 larda takilmadin mi hicLuluuu94 sporum
30 dk twist stepper
2 set 15 erden 30 squat (5 kilo agirlikla)
2 set 10’ardan 20 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
2 set 10’ardan 20 lunge (5 kilo ağırlıkla)
10 direnc lastigiyle squat
10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
20 serden 40 tane direnc lastigiyle kol calisma
10ar dan iki kol 20 kol calisma (5 kilo agirlikla )
2 kol birlikte 10 kol calisma (10 kilo ağırlıkla)
50 thing master ic bacak
100 degisik sekillerde bacak çalışma
30 mekik
15 er den 30 yarin
25 ters mekik
20 alt karin
20 makas
Sogumapuanlari nasil hesaplicam
Canim yer elmasi bulabilirsen onda al ye kesinlikle vc cikariyor kimyon yaninda halt emis okaa faydasi var aklima geldi hemen yazayım dedim..5.ci gün peynir var munter
meyve 3.cü gün ben yarın 2 elma yicem
Orkide menü paylassana ne yedin . Bugün tartıldın mıTebrikler masallah diyorum canim sen de 70 lerden dusmussun 60 larda takilmadin mi hic
Yer elmasını ancak cunartesi günü alabilirim onu çiğ yiyebiliriz dimiCanim yer elmasi bulabilirsen onda al ye kesinlikle vc cikariyor kimyon yaninda halt emis okaa faydasi var aklima geldi hemen yazayım dedim..
Tartilmadim eksildigimi düşünmüyorum sabah kiymali yumurta 1 bardak sutOrkide menü paylassana ne yedin . Bugün tartıldın mı
Niye tartılmadın ki .. menü zengin kısa yürüyüşü de yaptın mıTartilmadim eksildigimi düşünmüyorum sabah kiymali yumurta 1 bardak sut
Oglen tavuk gogsu haslama 1 bardak ayran
Aksam 1 bardak kefir kavurma 1 porsiyon diyelim yarim kase yoğurt 3lt su içtim 3 bardak bitki cayi bi kere tuvalete ciktim ama karnim sis
Fitnessede ayrı puan yazalım o zamanLuluuu94 sporum
30 dk twist stepper
2 set 15 erden 30 squat (5 kilo agirlikla)
2 set 10’ardan 20 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
2 set 10’ardan 20 lunge (5 kilo ağırlıkla)
10 direnc lastigiyle squat
10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
20 serden 40 tane direnc lastigiyle kol calisma
10ar dan iki kol 20 kol calisma (5 kilo agirlikla )
2 kol birlikte 10 kol calisma (10 kilo ağırlıkla)
50 thing master ic bacak
100 degisik sekillerde bacak çalışma
30 mekik
15 er den 30 yarin
25 ters mekik
20 alt karin
20 makas
Sogumapuanlari nasil hesaplicam
Tamam canımSabah
1 yumurta omlet
1.5 yulaf kepeginden krep
2 çeri domates
Ara
Çay
Öğlen
4yk menemen yumurtasız
Bolca salata
Ara
Çay
Türk kahvesi
Akşam
Izgara tavuk göğsü
2.5 bardak ayrannasıl içtim bilmiyorum gözüm döndü sanırım
4 5 dilim pancar
Su saymadım yatana kadar 1lt içerim
G
Yürüyüş tempolu 20 dkLuluuu94
Aslinda poşet caylada oluy ben ilk jez denedigimde 700 gr vermiştim bulamazsan poşet caylada dene ama ben hep sabah hafif kahvaltı yaptimdivar var canim bugün bi bakarim insallah vardir almanlar pek demleme cayla ugrasmaz:)
Bende hep protein detoksu yapiyirdum veriyordum artik aldırıyor sanki ama sut detoksu iyi geldi ben denedim poşet cayla sonra sktardan aldim simdi onla içiyorumaslinda cok iyi fikir ama en son protein günü yaptimda kilo almistim ondan beri korkuyorum protein günü yapmaya:)
Meyve turu cig tuket iyice yika kabugunu doymadan ye cok sifasi var istege bagli kimi hafif tuz doker yer katur kuturYer elmasını ancak cunartesi günü alabilirim onu çiğ yiyebiliriz dimi
Ayy tavuğu cok severim ama ayran da yoktu ya mideme oturduMunter disini sık gün bitti 2 3 saat için emeği boşa harcama
Gözüm korktu valla . Yeni yemek yedim . Karnım doydu şükür
Evet canim 65 de 1 ay takildim şok diyet yaptim sonra tekrar gitmeye basladi bide 57 de acayip takili kaldimmTebrikler masallah diyorum canim sen de 70 lerden dusmussun 60 larda takilmadin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?