- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.381
Hayir bozma sakin hamir yimeee
kizlar 1 servis kasigi kisir bir pogaca 1 borek ve 1 minik kuru patlican dolmasi yarim avic cig findik 1 dilim portakal yedim kizlar masa da daha bir suru sey vardi mecburen yedim kizlarMunter disini sık gün bitti 2 3 saat için emeği boşa harcama
Gözüm korktu valla . Yeni yemek yedim . Karnım doydu şükür
SupperSabah
1 yumurta omlet
1.5 yulaf kepeginden krep
2 çeri domates
Ara
Çay
Öğlen
4yk menemen yumurtasız
Bolca salata
Ara
Çay
Türk kahvesi
Akşam
Izgara tavuk göğsü
2.5 bardak ayrannasıl içtim bilmiyorum gözüm döndü sanırım
4 5 dilim pancar
Su saymadım yatana kadar 1lt içerim
G
Yürüyüş tempolu 20 dkLuluuu94
Hafta sonu bulurum inşallahMeyve turu cig tuket iyice yika kabugunu doymadan ye cok sifasi var istege bagli kimi hafif tuz doker yer katur kutur
Cok acimm cok bugun ne kadar tavuk protein dediyseniz immmhhh canim cohh istiy acimm
Senin diyet listesine ne oldu kuzumSabah yesil soganli yesil biberli mantar kavurmasi cokk izcik yagli ve az tuzluydu ,bi kibrit kutusu peynir uc ceri domates bi dilim ekmek 4 zeytin seker hapi içtiğim icin mecbur yenenn kahvalti
Sut detoksu
Sut detoksu
Tarcinli sut detoksu
((
Iki kucuk elma sekerim düştü ydu
Bir cay kasigi Polenli sut detoksu
Bi yk has bal
Suuu suuuuu suuuu suuuu
Suuu suu2,5 lt
Spor 35dk kondisyon bisiklet
Yumurtadan sıkılmadın mı kuzum afiyetolsunBende menu yazim
Sabah 2 yumurtadan mantarli omlet, cay
Öğlen: 2 yumurta, 1 bardak sut
Aksam: bi kac dilim baharatli tavuk gogus azcik yagda tavada kizattim
Ara: az sütlü nescafe
Aksam spor sonrasi: 1 haslanmis yumurta
Bende mecburen aldım ama canım yoğurt istiyor. Tavukla mis oluyorlar dimi . Soda serbest miAyy tavuğu cok severim ama ayran da yoktu ya mideme oturduama cok iyiydim basim hic agrimadi
Ben sana ne deyim kikizlar 1 servis kasigi kisir bir pogaca 1 borek ve 1 minik kuru patlican dolmasi yarim avic cig findik 1 dilim portakal yedim kizlar masa da daha bir suru sey vardi mecburen yedim kizlar
zaten esim tulaf kepegi bulamamis
Benim diyet listesine devam canim regl bugun bitti odemimm varmi yokmu onun nabzini olcum yoksa devam diyetime..Hafta sonu bulurum inşallah
Senin diyet listesine ne oldu kuzum
Yumurtadan sıkılmadın mı kuzum afiyetolsun
Bende mecburen aldım ama canım yoğurt istiyor. Tavukla mis oluyorlar dimi . Soda serbest mi
Ben sana ne deyim ki
Yumurtayi cok seviyom biliyonHafta sonu bulurum inşallah
Senin diyet listesine ne oldu kuzum
Yumurtadan sıkılmadın mı kuzum afiyetolsun
Bende mecburen aldım ama canım yoğurt istiyor. Tavukla mis oluyorlar dimi . Soda serbest mi
Ben sana ne deyim ki
Kiz gün yapar gibi hazırlamis kadinda aksam yeme degil miydi bu sulu yemek yok mu et yok mu tavuk yok muydukizlar 1 servis kasigi kisir bir pogaca 1 borek ve 1 minik kuru patlican dolmasi yarim avic cig findik 1 dilim portakal yedim kizlar masa da daha bir suru sey vardi mecburen yedim kizlar
zaten esim tulaf kepegi bulamamis
Hee kaç kilosun pekiBenim diyet listesine devam canim regl bugun bitti odemimm varmi yokmu onun nabzini olcum yoksa devam diyetime..
Yoğurt aseriyorum resmen bu hafta annemden yarın alacam yoğurt. He biliyim seen ccoqq seversin ama bu kadarı yine fazla değil mi kuzumYumurtayi cok seviyom biliyonasla sikilmam aksam da yesem bıkmazdim hee yarin aksam açarım yogurdumu bu sefer 6 litreye mayaladim hemen bitiyo 3 litreye yapiyodum bu hafta cok yerim
Dimi .birde herşey var yok yokKiz gün yapar gibi hazırlamis kadinda aksam yeme degil miydi bu sulu yemek yok mu et yok mu tavuk yok muydugitti diyet
Annen kendi mi mayaliyo yogurduHee kaç kilosun peki
Yoğurt aseriyorum resmen bu hafta annemden yarın alacam yoğurt. He biliyim seen ccoqq seversin ama bu kadarı yine fazla değil mi kuzum
Dimi .birde herşey var yok yok
Bana göre 2 de fazlaAnnen kendi mi mayaliyo yogurduni var gunde 5 yumurta yidiysem fazla mi
Madem gidecek bugün başlamasaydı yarın başlardı rahat yerdi sen tüm gün dayan.2 saatte boz
Kaptan kaptanAnnen kendi mi mayaliyo yogurduni var gunde 5 yumurta yidiysem fazla mi
Evet caniiimmmVala sporu hiç bırakmamak lazım bence en kötüsü hafta da bir yürüyüş olmalı kilo kontrolüne de iyi gelir hem
Ahahah ok yapacam yan mekikte zor ama he kolay değil bi kerem
Mincir yerime
Bende o durumdayım birdr bulantim var gecmiyo
Ay evettt bide disiplin olsaaaaaSuper kuzum spor cok guzellestiriyo fizigi
Anladim canim boy, kac, insallah burda güzelllce vercez kilolari87 kiloyum hedef simdilik 70 yani dogum yaptigim kiloya donmek insallah bugun biraz zor gecti ama
Tamam canim sagol, bilgi icinAslinda poşet caylada oluy ben ilk jez denedigimde 700 gr vermiştim bulamazsan poşet caylada dene ama ben hep sabah hafif kahvaltı yaptimdi
Zormu? DayanabiliomusunBende hep protein detoksu yapiyirdum veriyordum artik aldırıyor sanki ama sut detoksu iyi geldi ben denedim poşet cayla sonra sktardan aldim simdi onla içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?