- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.401
Estağfurullah toplam mı 39Luluuu94 canim 30 dk daha surdum bisiklet toplam 65 dk 39 puan senide yorcam yaa
Canim regl ken 82, 6 dum perşembe gunu yarim gun sut detoksu yaptim cuma diyetisyende tartildim 81,6Hee kaç kilosun peki
Yoğurt aseriyorum resmen bu hafta annemden yarın alacam yoğurt. He biliyim seen ccoqq seversin ama bu kadarı yine fazla değil mi kuzum
Dimi .birde herşey var yok yok
Evet canimEstağfurullah toplam mı 39
Dayandim kahvalti yi gec yaptigimdan.cok acikirsan bir elmaya tarcin at ye sute ne.simdi enerjim iyiZormu? Dayanabiliomusun
Hafta sonu bulurum inşallah
Senin diyet listesine ne oldu kuzum
Yumurtadan sıkılmadın mı kuzum afiyetolsun
Bende mecburen aldım ama canım yoğurt istiyor. Tavukla mis oluyorlar dimi . Soda serbest mi
Ben sana ne deyim ki
Kiz gün yapar gibi hazırlamis kadinda aksam yeme degil miydi bu sulu yemek yok mu et yok mu tavuk yok muydugitti diyet
Hee kaç kilosun peki
Yoğurt aseriyorum resmen bu hafta annemden yarın alacam yoğurt. He biliyim seen ccoqq seversin ama bu kadarı yine fazla değil mi kuzum
Dimi .birde herşey var yok yok
Ya kizlar ben bilsem bugun baslarmiydimBana göre 2 de fazla
Annem mayaliyir ya da kv den alıyorum
Madem gidecek bugün başlamasaydı yarın başlardı rahat yerdi sen tüm gün dayan.2 saatte bozmunter
A101 nadir gelir canim yinede sen bi sorYa kizlar ben bilsem bugun baslarmiydim
ani gelişen durumduben yemek zannediyordum megersem caymis. Kizlar yemediklerimide sayayimm
Cikolatali kurabiye
Kabak tatlisi
patates haslamasi
karisik tursu
alman pastasi
celirdek
bunlari yemedim yediklerimi mecburen tabagim dolu gozuksun diye aldimyerken inanin yutlunamadim bogulacaktim
bugun boyle bitti ama yarin aynen devam evdeyim bir sey cikmazsa
benim kocis yulaf kepegi bulamamis bim a101 de falan var midir
tmm cnm ins buluurunA101 nadir gelir canim yinede sen bi sor
Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalımCanim regl ken 82, 6 dum perşembe gunu yarim gun sut detoksu yaptim cuma diyetisyende tartildim 81,6
Bugün saat 9:00 da erik bir bardak su ictim halde saat 10:00 da tartildim 81,3 ciktim yarin anlarim odemim varmi yokmu
A101de şok ta bim de yok migrostan aldımYa kizlar ben bilsem bugun baslarmiydim
ani gelişen durumduben yemek zannediyordum megersem caymis. Kizlar yemediklerimide sayayimm
Cikolatali kurabiye
Kabak tatlisi
patates haslamasi
karisik tursu
alman pastasi
celirdek
bunlari yemedim yediklerimi mecburen tabagim dolu gozuksun diye aldimyerken inanin yutlunamadim bogulacaktim
bugun boyle bitti ama yarin aynen devam evdeyim bir sey cikmazsa
benim kocis yulaf kepegi bulamamis bim a101 de falan var midir
70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
beni sorma canım ben artılardayım ctesi pazar için görülen rakam çok fazla ama anlamadım ben de
ben bir yıldır bi 61 oluıyorum bi 64 ama benim sucum hiç sabretmedim hep al ver yaptım gruba girdim girli de aynı b al bi verEvet canim 65 de 1 ay takildim şok diyet yaptim sonra tekrar gitmeye basladi bide 57 de acayip takili kaldimm
niye boylr oldu ya cok guzel ilerliyrdn.Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım
A101de şok ta bim de yok migrostan aldım
70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
anladn cnmbeni sorma canım ben artılardayım ctesi pazar için görülen rakam çok fazla ama anlamadım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?