Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ınsallah annem yapmıstır bısey ben o lısteye bırebırr zor uyarım

marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzum

ben senı kıskanabılırım cunku ben cıkmcam
kısmeettt

Oohh miss faydali seyler yi hamurdan ve tatlidan az yi yeter
hiç bişey yiymiyom ki

Ben de simdi cuma gunu bildirim yapicam degil mi
aynen bebeğim cuma listeye girebiliyosn ama istersen sonraki haftaya da kalabilir

kizlar 1 servis kasigi kisir bir pogaca 1 borek ve 1 minik kuru patlican dolmasi yarim avic cig findik 1 dilim portakal yedim kizlar masa da daha bir suru sey vardi mecburen yedim kizlar
zaten esim tulaf kepegi bulamamis

Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım

A101de şok ta bim de yok migrostan aldım

70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
SchonerDuft canım aç karnına içebildiğin kadar hatta mümkünse 1 lt sıcak su 4 kuru kayısı iç. Bak o bağırsaklar nasıl çözülecek.

günadın kızlaarrr
cnm miden mi bulaniyor. Kendimi hatirladim icim bir tuhaf oldu
ben cubuk kraker cizi ve leblebi yiyordum midem bulandikcayanlis anlasilma olmasin ucunden ayni anda degil bir iki cizi veya 5 6 cubuk kraker veya bir avuc leblebi gibi cantamda is yerinde evde hep bulunduruyordum.

Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım

A101de şok ta bim de yok migrostan aldım

70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
Gider kg canim biraz daha sabret bu programini yedi gunluk yap bitir en son sade sut detoksu yap vucudu sasirt gor bak nasil incek..
Bende sanki ayni gibim ustumu çıkarmadan tartildim 81,8 biraz daha vakit gecsin tartilacam muhtemelen yine 81,3 cikabilirim

Günaydın kuzum yaa senin midenmi bulanıyor.
Limon bulundur yanında biraz etki eder.
çizi vardı ondan yiorum cok kötü bişeymiş ya

çizi yiyorm sadelerinden normlde bu kadar olmuyoduda eşim abah menemen yapmş kırmıyaym yiyeym dedim yemez olaydım

niye boylr oldu ya cok guzel ilerliyrdn.

anladn cnm
sresten kabız oldum sanırım anlamadım ki akşam etli yeşil fasulye yapacam umarım rahatlarım

SchonerDuft canım aç karnına içebildiğin kadar hatta mümkünse 1 lt sıcak su 4 kuru kayısı iç. Bak o bağırsaklar nasıl çözülecek.
yarın yapayım olmazsa umarım yararda berbat oldum

günadın kızlaarrr
günaydın tosti nbr . kraker candır

hadi tartılınca yaz bakalım sen hızlandın 7lere çok az kaldı. bitirecem bakalım
Günaydın kizlar
günaydın kuzumm

kahve içemiyorum gebericem uykusuzluktan

dün kv ler geldi yazamadım sana

aminnn sana rüyamı anlatayım hatırlat 1,5 ay ve 1 sene sonra randevu de ama kilit cümleler
o zaman 1.5 ay ve 1sene sonra randevu alıyosn demek ki ilk fırsatta anlat unuturum bende

günaydın kızlar 2 gündür çok şükür motive oldum bu arada dün ilk kez protein bar yedim çok tok tuttu
gız sen nirdaaasıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…