- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.421
kısmeetttınsallah annem yapmıstır bısey ben o lısteye bırebırr zor uyarım
marketlerde oluoyo bazen yoksa aktardan bakman lazım kuzum
ben senı kıskanabılırım cunku ben cıkmcam
hiç bişey yiymiyom kiOohh miss faydali seyler yi hamurdan ve tatlidan az yi yeter
aynen bebeğim cuma listeye girebiliyosn ama istersen sonraki haftaya da kalabilirBen de simdi cuma gunu bildirim yapicam degil mi
kizlar 1 servis kasigi kisir bir pogaca 1 borek ve 1 minik kuru patlican dolmasi yarim avic cig findik 1 dilim portakal yedim kizlar masa da daha bir suru sey vardi mecburen yedim kizlar
zaten esim tulaf kepegi bulamamis
Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım
A101de şok ta bim de yok migrostan aldım
70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
Günaydın kuzum yaa senin midenmi bulanıyor.günadın kızlaarrr
cnm miden mi bulaniyor. Kendimi hatirladim icim bir tuhaf oldugünadın kızlaarrr
Gider kg canim biraz daha sabret bu programini yedi gunluk yap bitir en son sade sut detoksu yap vucudu sasirt gor bak nasil incek..Güzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım
A101de şok ta bim de yok migrostan aldım
70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
çizi vardı ondan yiorum cok kötü bişeymiş yaGünaydın kuzum yaa senin midenmi bulanıyor.
Limon bulundur yanında biraz etki eder.
çizi yiyorm sadelerindencnm miden mi bulaniyor. Kendimi hatirladim icim bir tuhaf oldu
ben cubuk kraker cizi ve leblebi yiyordum midem bulandikcayanlis anlasilma olmasin ucunden ayni anda degil bir iki cizi veya 5 6 cubuk kraker veya bir avuc leblebi gibi cantamda is yerinde evde hep bulunduruyordum.
Günaydın ümoşum. Dün spor mu yapicaktik
sresten kabız oldum sanırım anlamadım ki akşam etli yeşil fasulye yapacam umarım rahatlarımniye boylr oldu ya cok guzel ilerliyrdn.
anladn cnm
yarın yapayım olmazsa umarım yararda berbat oldumSchonerDuft canım aç karnına içebildiğin kadar hatta mümkünse 1 lt sıcak su 4 kuru kayısı iç. Bak o bağırsaklar nasıl çözülecek.
günaydın tosti nbr . kraker candırgünadın kızlaarrr
hadi tartılınca yaz bakalım sen hızlandın 7lere çok az kaldı. bitirecem bakalımGider kg canim biraz daha sabret bu programini yedi gunluk yap bitir en son sade sut detoksu yap vucudu sasirt gor bak nasil incek..
Bende sanki ayni gibim ustumu çıkarmadan tartildim 81,8 biraz daha vakit gecsin tartilacam muhtemelen yine 81,3 cikabilirim
günaydın kuzummGünaydın kizlar
kahve içemiyorum gebericem uykusuzluktansresten kabız oldum sanırım anlamadım ki akşam etli yeşil fasulye yapacam umarım rahatlarım
yarın yapayım olmazsa umarım yararda berbat oldum
günaydın tosti nbr . kraker candır
hadi tartılınca yaz bakalım sen hızlandın 7lere çok az kaldı. bitirecem bakalım
günaydın kuzumm
içsende işe yaramaz kikahve içemiyorum gebericem uykusuzluktan
darısı sana inşallahhhhhhhhiçsende işe yaramaz kio hamişlikten
aminnndarısı sana inşallahhhhhhhhyaşa da gör öyle gülünüyo muymus bakim
dün kv ler geldi yazamadım sanaHa gülüm
o zaman 1.5 ay ve 1sene sonra randevu alıyosn demek kiaminnnsana rüyamı anlatayım hatırlat 1,5 ay ve 1 sene sonra randevu de ama kilit cümleler
gız sen nirdaaasıınnngünaydın kızlar 2 gündür çok şükür motive oldum bu arada dün ilk kez protein bar yedim çok tok tuttu
hayır öyl değildün kv ler geldi yazamadım sana
o zaman 1.5 ay ve 1sene sonra randevu alıyosn demek kiilk fırsatta anlat unuturum bende
gız sen nirdaaasıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?