- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.441
anlamadm o zaman niye anlamadm kihayır öyl değilok anlatırı
farkettim canim. Nasil gecti. Koyu sohbet varmıydıdün kv ler geldi yazamadım sana
o zaman 1.5 ay ve 1sene sonra randevu alıyosn demek kiilk fırsatta anlat unuturum bende
gız sen nirdaaasıınnn
cookkk bi görfarkettim canim. Nasil gecti. Koyu sohbet varmıydı
Cocuga isim bulmus mu pek muhterem kayinvalidecigincookkk bi gör
aa anlatmadıydım dimi geçn adını kim koycak diye sordu kız olursa ben erkek olursa ufuk dedim tm erkek olursa ufuk koysun kız olursa ben koyayım diyoCocuga isim bulmus mu pek muhterem kayinvalidecigin
çikolata olmamş ve akşam zaten patates yemişsin fazlasıyla o ekmegi nedne yedin kiiGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 10 gibi
1 parca tulum peyniri
2 dilim ekmek
Az sucuk
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
1 bardak cay
Ara
1 portakal
1 fincan osmanli kahvesi yaninda 1 parca cikolata
Aksam 3-4 gibi
Firinda patates tavuk yemegi vardi
2 baget
4-5 patates dilimi
4 tane kiska sogan
1 dilim ekmek
Tursu
2 bardak ayran
2 litre civari su
15 dk leslie=7.5 puan
Ben ne ise yariyom deseydinaa anlatmadıydım dimi geçn adını kim koycak diye sordu kız olursa ben erkek olursa ufuk dedim tm erkek olursa ufuk koysun kız olursa ben koyayım diyo
Aynen cikolata olmayaydi iyiydi ama aman 1 parcadan nolacak diyip indirdim mideyeçikolata olmamş ve akşam zaten patates yemişsin fazlasıyla o ekmegi nedne yedin kii
sabahlari ise giderken ben kahvalti yapamazdim. Mutfaga giremezdimçizi vardı ondan yiorum cok kötü bişeymiş ya
çizi yiyorm sadelerindennormlde bu kadar olmuyoduda eşim abah menemen yapmş kırmıyaym yiyeym dedim yemez olaydım
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla güldüm eşimin ilk cocugu bnm 5. cocugum mu ben koycm adını dedmBen ne ise yariyom deseydinsaksı degilim ben diyemedinmi
ekmeği yemeninde yeri zamanı var kuzuAynen cikolata olmayaydi iyiydi ama aman 1 parcadan nolacak diyip indirdim mideye
Ya ekmek olmazsa doymayacakmisim gibi geliyor. Bugunden sonra yememeye calisayimkaptinn
5ay mıııısabahlari ise giderken ben kahvalti yapamazdim. Mutfaga giremezdimvee hagta donu esim bana elleriyle menemen yapmisti yedim bir guzel sonrasi o gun bugun menemen yemedim sanirim 5 aylik olmustum gecmisti benim bulantilar ins senin daha erken gecer. leblebi badem falan al ye onlar daha saglikli kuzum .
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi isirikkkk elmaaaa
iki arladasimin doguma kadar surduvalla güldüm eşimin ilk cocugu bnm 5. cocugum mu ben koycm adını dedm
ekmeği yemeninde yeri zamanı var kuzueger corban fazlaysa veya patates türü şeyler yediysn ekmek yememen gerek hele akşamları hiiiççç
5ay mııııduramam ben o kadr yaaa cok o 3 ay da bitiyo yazıyo her yerde
1 saat zumba yaptım 60*3,5 210 puannn yihuuuu22-26 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:156
Favelayn:
munter:14,5
orkide1453:
tgb1907:
SekerPancarii:40
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:39
UMEYYE:55
Blacksee55:
SchonerDuft:8
Lilipit:
Kafam-karisik:
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftaya -30 puanla başlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
doğuma kadar mıiki arladasimin doguma kadar surdu
her hamilelik baska ve kendine ozel kuzummins seninki erken biter
Hayır canım öyle değil 60/5=12*3.5=421 saat zumba yaptım 60*3,5 210 puannn yihuuuu
Oturup aglayayim o zaman ben matematikcime tşkHayır canım öyle değil 60/5=12*3.5=42
Sana yoqqqq elmasabahlari ise giderken ben kahvalti yapamazdim. Mutfaga giremezdimvee hagta donu esim bana elleriyle menemen yapmisti yedim bir guzel sonrasi o gun bugun menemen yemedim sanirim 5 aylik olmustum gecmisti benim bulantilar ins senin daha erken gecer. leblebi badem falan al ye onlar daha saglikli kuzum .
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi isirikkkk elmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?