- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.461
Ay ben hic vermemisim ayniyim
ben onunla 1,200 e kadar vermistim bigündeOluyordur muhtemelen ama aktardan aldigim daha etkili sankiponcikbirgelincik tarifiyidi ama ben 1,5 kg sutle iki yk yesil cayi iki dk kaynatip 20 dk demledikten sonra iki saat arayla buyuk su bardakla ictim ben tam 1,5 lt sutle yapmadim 1kg sute bir bardak su kattim di oyle yaptim.ben kahvalti yaptim saat 11:30 da saat iki de basladim içmeye sporumuda yaptim halsizim bir elma yedim üç dort kuru erikte yedim digerlerindede yaptım di 500 gr eksik ciktimdi ertesi gune..bugun reglimin son gunu ya odem varmi yokmu onun için denedim canim..
Dun kactin kuzum hic gitmedi mi benim wc var ama benimde karnim sisGüzel vermişsin kuzum.bugün kaç çıkacaksın bakalım
A101de şok ta bim de yok migrostan aldım
70.90 wc yine yok balon oldum gazda yok
Ne demeh yiymiyon yiysenaanekısmeettt
hiç bişey yiymiyom ki
aynen bebeğim cuma listeye girebiliyosn ama istersen sonraki haftaya da kalabilir
Ay ben yerim yalan yoh
kusarım bakNe demeh yiymiyon yiysenaane
Yapmağkusarım baksen yi yarasın
harikasin canim kac gün yaptin?Slm kuzlar yarim gun süt detoksu ise yaradi 80,9 ciktim
Cuma ;81,6
Pazartesi 81,3
Sali 80,9
SchonerDuft
Buki_89
bende diyetteyimYapmağyimiyom ben diyetteyim zayıf gizim ince belli
ben yarın 2 dilim ekmek yicemseni seni yarın yiycez biz
niye böyle olduk ki yaDun kactin kuzum hic gitmedi mi benim wc var ama benimde karnim sis
günaydın kızlarrr
ben aldım sen en azından sabitsin kızAy ben yerim yalan yohneyseki bugun sebze var bol sebzeli bi omlet yapim kendime cok açım ayy hic de kilo vermemisim zati
süper gidiyorsun kuzum 7lere 9oo gram kalmışSlm kuzlar yarim gun süt detoksu ise yaradi 80,9 ciktim
Cuma ;81,6
Pazartesi 81,3
Sali 80,9
SchonerDuft
Buki_89
Dun yarim gun yaptim yeter zaten ayda bi yapmak lazim simdi bu kg almadan cumaya kadar korumam lazimharikasin canim kac gün yaptin?
sen cumaya kadar 7yi görürsün kuzum sıkma canınaDun yarim gun yaptim yeter zaten ayda bi yapmak lazim simdi bu kg almadan cumaya kadar korumam lazim
doğuma kadar mı
kız kocccem diyo ki sen naz yapıyon dısarda kim bilir neler yiyonda evde bana böyle davranıyon yemeden duramazsın sen diyo dalga geçiyo
Sana yoqqqq elma
sende muAy ben hic vermemisim ayniyim54.0
menun ne cnm bir yaz kpi cekennnAy ben yerim yalan yohneyseki bugun sebze var bol sebzeli bi omlet yapim kendime cok açım ayy hic de kilo vermemisim zati
yok kuzum 30 ocakta kısmetseSchonerDuft cnm ekmeği cnm çekmez de meyveyi çeker ama sena det oldun mu benm yüzüm gözüm şişti inş bir an evvel olurum
benim de ay sonu da bi hafta öncesinde hem bedenen hem de psikolojik etkielr beni ohh afiyet olsunyok kuzum 30 ocakta kısmetsesen ? akşamda 1 meyvem varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?