Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah sağlık versin canım,herşey olacağına varır...

canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.

güveniyorum ben aşkıma üzmez o beni sarar beyaz beyaz pamuklara

kızlar bu arada size birşey sorucam.ben regl olcam bu aralar.bir haftadır bel göğüs ağrısı çekiyorum.ayakta duramıyorum ama bir türlü olamıyorum.bu sebeple şiştim.bu hafta benden pek hayır yok sanırım öyle hissediyorum.size soracağım şey ne iyi gelir bana?adet söktürücü biliyo musunuz?doğal olması gerek ama hap falan istemiyorum..bildiğiniz bir yöntem var mı inanın çok fenayım.duygusallığımın sebebi de budur muhtemelen.

kızçeler ben kalkıyorum eşim çay istiyo
yarın sabahda doktora gidicem inşlh rahimdeki yara geçmiştirde yakmaya gerek kalmaz artık gece düşünmekten uyuyamam herhalde
dua edin banada inşlh geçmiştir

öpüyorum herkesi

hemen aktardan civanperçemi otunu alıyosun demliyosun içiyosun günde 2 3 bardak bi kaç güne söktürür

aspirin iç canım................

temmuzda yanındayım ama daha çooook var

anlarım canım bir yumruk gibi boğazında durur özlem yutkunamazsın,nefes alamazsın,burnun sızlar,gözlerin dolar....anladımmı seni

canım güle güle korkma sakın kötü düşünme dua edicem senin için allah acil şifalar versin yarın sonucu bildir ama olurmu:79:

tamamdır kaptannn

ben denicem bakalım nasıl bişey olacak

canım bak bunlar iyi gelebilir ben genelde papatya çayı içerim

Ahmet Maranki adet söktürücü bitkisel çaylar olarak maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayını öneriyor. Bu bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet söktürmeye faydalı olacaktır.

Adet sökücü şifalı bitkiler

Adet söktürücü bitkisel ilaç arayanlar için dereotu tohumu da kullanılabilir. Adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.

Adet sökücü olarak kereviz tüketmenizde fayda var. Civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla adet söktürücü bitki çayı yapıp içmeyi deneyebilirsiniz.

ama

kiraz sapı ve maydonuoz suyunu deniyorlar hep ama ödem için.. sende bi dene istresen canım

valla benimki de sinirden kuduruyı.. canım moralini bozmak istemem ama cerrahi müdahale olmadan geçmiyor.. hatta bir kez bile yetmeyebilirmiş. allah şifanı versin

kiraz sapı ve maydonuoz suyunu deniyorlar hep ama ödem için.. sende bi dene istresen canım

teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz bunları not edicem.

canım ilk bugün mü gördün hergün yazıyorum ya pazaretsinden itibaren hem elma diyeti hem spor yapıyorum artık inan ben kararlıyım canım

hanaa evde incir var. onun içine ceviz koysam sütle kaynatsam olmaz mı 1 tanecik. ahanda sana tatlı.tamam geç olmadan yiyeyim de biyerim şişmesin:::))

çok yemedin değil mi

kızlar özele mi yazıyoruz kilomuzu. öel bişeyden bahsetmişsiniz ama ben mesajın aslını göremedim.

evet canım özele yazıyoruz heyecan olsun diye

ahanda buda 7.... ay ne gıcığım yaaa.

de get

hiç duymamıştım. kalıcı düzleştirme derken fön gibi mi oluyor canım merak ettim şimdi eğer öyleyse düzleştirmeyle uğraşmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…