- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.621
kızlar çoooooooooooooooooooooooooooook acil en büyüğünden huni,bir adet deli gömleği ve camları denize yada ormana bakan bir hastane odası ayarlayın artık delirdim,eşim aradı konuştuk daha düne kadar burası garanti herşey güzel olacak diyordu şimdide kıvırıyor nerden baksanız şimdiye kadar onun ordan aldığı eşyalar benim yaptırdığım perdeler 10 milyarı geçmiştir evin halini bir görseniz toplanmış eşyalar her taraf her tarafta ne olacak bizim böyle işlerimiz,yarın cuma saati ayetel kürsi hatmi yapıcam kızlar allah rızası için bizim için dua edin eşim artık istanbuldan iş bulsun o kadar boşluktayım ki kelimeler tarif edemez çaresizliğimi ...........
canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.
allah sağlık versin canım,herşey olacağına varır...
güveniyorum ben aşkıma üzmez o beni sarar beyaz beyaz pamuklara
kızlar bu arada size birşey sorucam.ben regl olcam bu aralar.bir haftadır bel göğüs ağrısı çekiyorum.ayakta duramıyorum ama bir türlü olamıyorum.bu sebeple şiştim.bu hafta benden pek hayır yok sanırım öyle hissediyorum.size soracağım şey ne iyi gelir bana?adet söktürücü biliyo musunuz?doğal olması gerek ama hap falan istemiyorum..bildiğiniz bir yöntem var mı inanın çok fenayım.duygusallığımın sebebi de budur muhtemelen.
hemen aktardan civanperçemi otunu alıyosun demliyosun içiyosun günde 2 3 bardak bi kaç güne söktürür
kızlar bu arada size birşey sorucam.ben regl olcam bu aralar.bir haftadır bel göğüs ağrısı çekiyorum.ayakta duramıyorum ama bir türlü olamıyorum.bu sebeple şiştim.bu hafta benden pek hayır yok sanırım öyle hissediyorum.size soracağım şey ne iyi gelir bana?adet söktürücü biliyo musunuz?doğal olması gerek ama hap falan istemiyorum..bildiğiniz bir yöntem var mı inanın çok fenayım.duygusallığımın sebebi de budur muhtemelen.
temmuzda yanındayım ama daha çooook var
kızçeler ben kalkıyorum eşim çay istiyo
yarın sabahda doktora gidicem inşlh rahimdeki yara geçmiştirde yakmaya gerek kalmaz artık gece düşünmekten uyuyamam herhalde
dua edin banada inşlh geçmiştir
öpüyorum herkesi
aspirin iç canım................
anlarım canım bir yumruk gibi boğazında durur özlem yutkunamazsın,nefes alamazsın,burnun sızlar,gözlerin dolar....anladımmı seni
tamamdır kaptannnKURALLAR
1. Her gün paylaşım yapmak zorunludur.
2. Her gün menü, yapılan spor ve su miktarı yazılacak.
3. Paylaşımın takibi için sırayla her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma günü en geç cumartesi açıklayacak
DEVAM TAKİP LİSTESİ
7 -13 mayıs fdm
14 – 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs – 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan
11 – 17 haziran roseberry
18 – 24 irras
4. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Yapılmadığı taktirde her takım gezilerek üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacak.
5. Haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olacak.
6. Her cuma saat öğlen 12 ye kadar kaptana özel mesaj ile kilo bildirimi yapılacak. Eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
Siteye yeni üye olanlar özel mesaj yazma hakkına sahip olana kadar bildirimlerini topiğe yazacak.
7. Üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olacak.
8. Her hafta gramda olsa kilo verilecek 2 kere üst üste kilo verilmediğinde ya da alındığında her takıma gidip ‘ben 14. takımın üyesiyim pisboğazın tekiyim bu hafta kilo veremedim ya da aldım.’ ifadesini yazacak.
9. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olacak.
10. İzne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. Söylediği tarihten 1 gün bile geç gelirse diskalifiye olacak.
11. Kaptan ve yardımcısı takımla ilgili önemli mesajlar için kırmızı yazı kullanacak. Diğer üyeler bu rengi kullanmayacak. (Geçmişi okumaya zamanınız olmadığında en azından sayfalar arasında göz gezdirip kırmızı renkli yazıyı okumanız takımın işleyişinde kolaylık sağlar.)
12. Kaptanı ilgilendiren bir durum olduğunda ( takımdan ayrılma, izine çıkma vs.) son bir kaptanla birebir iletişime geçilecek. Durumdan kaptanın haberi olunacak.
4. takımdan bir mesaj kopyalayacam size
Kızlar siz beni dinleyin her sabah 1 tatlı kaşıgı ezilmiş çörek otunu suyla yutun 1 hafta sonra mıdenız o kadar kucuk olacakkı ıstesenızde fazla yıyemıyeceksınız ve zayıflayacaksınız cunku sureklı metabolizmanız calısacak deneyın
ne diyorsunuz kızlar hepimiz bunu deneyelim mi basit bişey
kiraz sapı ve maydonuoz suyunu deniyorlar hep ama ödem için.. sende bi dene istresen canımkızlar bu arada size birşey sorucam.ben regl olcam bu aralar.bir haftadır bel göğüs ağrısı çekiyorum.ayakta duramıyorum ama bir türlü olamıyorum.bu sebeple şiştim.bu hafta benden pek hayır yok sanırım öyle hissediyorum.size soracağım şey ne iyi gelir bana?adet söktürücü biliyo musunuz?doğal olması gerek ama hap falan istemiyorum..bildiğiniz bir yöntem var mı inanın çok fenayım.duygusallığımın sebebi de budur muhtemelen.
valla benimki de sinirden kuduruyı.. canım moralini bozmak istemem ama cerrahi müdahale olmadan geçmiyor.. hatta bir kez bile yetmeyebilirmiş. allah şifanı versinkızçeler ben kalkıyorum eşim çay istiyo
yarın sabahda doktora gidicem inşlh rahimdeki yara geçmiştirde yakmaya gerek kalmaz artık gece düşünmekten uyuyamam herhalde
dua edin banada inşlh geçmiştir
öpüyorum herkesi
kızlar bugün gün boyunca iyidim ama akşam az yağla kızarmış bir alabalık yedim
canım bak bunlar iyi gelebilir ben genelde papatya çayı içerim
Ahmet Maranki adet söktürücü bitkisel çaylar olarak maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayını öneriyor. Bu bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet söktürmeye faydalı olacaktır.
Adet sökücü şifalı bitkiler
Adet söktürücü bitkisel ilaç arayanlar için dereotu tohumu da kullanılabilir. Adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.
Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.
Adet sökücü olarak kereviz tüketmenizde fayda var. Civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla adet söktürücü bitki çayı yapıp içmeyi deneyebilirsiniz.
ama
kiraz sapı ve maydonuoz suyunu deniyorlar hep ama ödem için.. sende bi dene istresen canım
gözlerim ağrıyo demiştim ma görmemde bozuldu galibaa. doğru mu görüyorum.neeee Aslı gözlerime inanamıyorum.:44::44::44:spor muuu? sen mii??? kıyamet alameti olmalı.. zaten ülkenin birinde 21 mayısta kopacağına inanıyorlarmış ve işi gücü bırakmışlar panikten. bünye şaşıracak yaaa noldu benim sahibime diyecek.bu hafta dur tahmin edeyim 3,5 vermiş olacaksın galiba.
hanaa evde incir var. onun içine ceviz koysam sütle kaynatsam olmaz mı 1 tanecik. ahanda sana tatlı.tamam geç olmadan yiyeyim de biyerim şişmesin:::))
kızlar özele mi yazıyoruz kilomuzu. öel bişeyden bahsetmişsiniz ama ben mesajın aslını göremedim.
ahanda buda 7.... ay ne gıcığım yaaa.
kızlar saçımı brezilya fönü yaptırdım. kalıcı düzleştirme diyor. keratinle yaptı . saçımda parladı ya bakım gibi oldu. tavsiye ediyorum.. bu arada abant suyun içinden ot çıktı. onuda tavsiye etmiyorum...okulda 1.5 lt su içiyordum bizim burda o marka var maalesef artık içemeyecem okulda eskisi kadar.
kızlarrr mezdeke açtımmm oynuyorum vallaaa spor olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?