- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.601
aynen yaa alıntı yapa yapa geldim ama manyakça bişey çıktı ortaya kimisi çıkmış kimisi çıkmamışne kadar paylaşım olmuş yaa. cevap yazabildiğim yazamadığım herkes kusura bakmasın. göremediklerimde oldu galiba. anaaa paylaşım olsun edikde yeişemeyecemi düşünmemiştim.
tabi canım ben burda neler paylaşmadım kiii.vajinismus problemimden, kocişime, 23 nisan telaşımdan, kaynanamaa.. özel hayat kalmadı yanii. zaten ruh hali=kilo verme isteği
onu düzeltecez ki birlikte kilo verelim
kesinlikle katılıyorum sana canımm zaten çok sevindim herşeyi paylaşabiliyor olmamıza hatta keşke boşanma aşamasındayken keşfetseydim burayıda eminim siz destek olurdunuz ve ben daha çabuk atlatırdım . neyseki artık iyiyim ve bunu çok samimi bi şekilde söylüyorum kızlar inanın iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde :81:
canım hayırlısı olsun hakkında çok kötü günler geçirdiğini yaşamasamda tahmin edebiliyorum
ama hayat herşeye rağmen devam ediyo dik durmak yola devam etmek lazım
hayatta hiç bişey kendimizden önemli değil
tabi canım ben burda neler paylaşmadım kiii.vajinismus problemimden, kocişime, 23 nisan telaşımdan, kaynanamaa.. özel hayat kalmadı yanii. zaten ruh hali=kilo verme isteği
onu düzeltecez ki birlikte kilo verelim
kesinlikle katılıyorum sana canımm zaten çok sevindim herşeyi paylaşabiliyor olmamıza hatta keşke boşanma aşamasındayken keşfetseydim burayıda eminim siz destek olurdunuz ve ben daha çabuk atlatırdım . neyseki artık iyiyim ve bunu çok samimi bi şekilde söylüyorum kızlar inanın iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde :81:
canım ben sormayım sen zamanla kendin istediğin zaman istersen anlatırsın. hatırlayıp üzme kendini tekrar. ya ben evliliğimin ilk haftası düşündüm ayrılmayı. bizim adamın içine şeytan girmiş gibiydi. nazara bağladık ağladık sızladık özür diledik. her en kadar unutmasam da hala aklıma gelsede cesaret edemedim ilk hafta ayrılmaya. ama zaten sonradan bidaha o hatasını tekrarlamadı. o yüzden içimde bir ufak yara kaldı ama napalım ya sevgim ağır bastı.sevmeyipde birlikte yaşamak işkence olsa gerek. neyse konuyu dağıttım. kafam gibi yazdıklarımda dağınık evimde dağınık yaaa. kalkım da az iş yapayım.
eşim şu an 1 arkadaşıyla sahilin kenarında kızkulesine yakın bir yerde oturuyor. inanamıyorum ya pencereden bakınca deniz evde gibi. kocamı bıraktım saatlerce orayı izledim.ama ev arkadaşı old. için sık gidemiyorum. yazın tek tutacak. o kadar denize yakın tutamaz tek kiralar çok pahalı. eşyalı ev varmı senin oralarda? maalesef tayin isteyemiyorum en az 2 sene ayrıyız.
evet canım kesinlikle zaten hayata karşı dik durmayı ilk olarak okulu kazanmakla yaptım ve inşallah devamı gelir :81:
ama bazen işte helee şu iki üçgün önce kendimi çok kötü hissediyodum birincisi zaten aldığım kilodan ötürü aynada kendime bakmak istemememdi ikinciside kendimi çok yanlız hissetmemdi hiç bişeyimi paylaşamamak ama artık ayaklarımın üstüne tam basıcam
kötü günleri kovdum gitti
evet canım kesinlikle zaten hayata karşı dik durmayı ilk olarak okulu kazanmakla yaptım ve inşallah devamı gelir :81:
ama bazen işte helee şu iki üçgün önce kendimi çok kötü hissediyodum birincisi zaten aldığım kilodan ötürü aynada kendime bakmak istemememdi ikinciside kendimi çok yanlız hissetmemdi hiç bişeyimi paylaşamamak ama artık ayaklarımın üstüne tam basıcam
kötü günleri kovdum gitti
canım aslında kalabalıklar arasında o kadar yalnızız kiii.. burda kendimize dostlar edinme ihtiyacı duyuyoruz. reelde dost! bulmak zor. bende birde şu özellik var ya bir yamuğunu görürsem siliyorum bu yüzden okulda filan kankam yok. 1 dostum var ünv den beri görüşürüz. oda hatayda maalesef.
bende öyleyim canım hemen kestirip atıyorum yani tamam bitmiştir diorum onun için dostum diyebileceğim 2 kişi var biri kuzenim biride çocukluk arkadaşım onlarla sürekli bi aradayım çok şükür:81:
kızlar çoooooooooooooooooooooooooooook acil en büyüğünden huni,bir adet deli gömleği ve camları denize yada ormana bakan bir hastane odası ayarlayın artık delirdim,eşim aradı konuştuk daha düne kadar burası garanti herşey güzel olacak diyordu şimdide kıvırıyor nerden baksanız şimdiye kadar onun ordan aldığı eşyalar benim yaptırdığım perdeler 10 milyarı geçmiştir evin halini bir görseniz toplanmış eşyalar her taraf her tarafta ne olacak bizim böyle işlerimiz,yarın cuma saati ayetel kürsi hatmi yapıcam kızlar allah rızası için bizim için dua edin eşim artık istanbuldan iş bulsun o kadar boşluktayım ki kelimeler tarif edemez çaresizliğimi ...........
canım hepimiz neler yaşıyoruz herkesin ayrı ayrı sıkıntıları var işte.
bende 10 gün önce resmen depresyona girmiştim kendimden korktum...stres sıkıntıdan ayaklarımdaki egzama tavan yaptı
doktora gittim doktor çok mu streslisin sinirlisin normal egzamalar gibi değil strese bağlı bi egzama seninki dedi ve bana sinir hapı verdi
şu son 3 gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür bu da kilo vermemdeki mutluluktan oldu yoksa toparlanmam çok zordu
içindne ne geçiyosa yaz buraya insan başkalarına anlatamadıklaırnı burda anlatıyo gerçekten
gelsin iyi sağlıklı günler
canım hepimiz neler yaşıyoruz herkesin ayrı ayrı sıkıntıları var işte.
bende 10 gün önce resmen depresyona girmiştim kendimden korktum...stres sıkıntıdan ayaklarımdaki egzama tavan yaptı
doktora gittim doktor çok mu streslisin sinirlisin normal egzamalar gibi değil strese bağlı bi egzama seninki dedi ve bana sinir hapı verdi
şu son 3 gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür bu da kilo vermemdeki mutluluktan oldu yoksa toparlanmam çok zordu
içindne ne geçiyosa yaz buraya insan başkalarına anlatamadıklaırnı burda anlatıyo gerçekten
gelsin iyi sağlıklı günler
canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.
canım durr panik yapma önce sakinleş biliyorum zor ama..
neden şimdi caymaya başladı ki eşin..özel olmazsa eşin ne iş yapıyo :26:
rabbim sağlık versin canım herşey hallolur
eğer dağıtıyosun alırım okumak için
mevlam hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gönlünüze göre versin
bugün herkes dökülüyo yaaa
tek derdin özlemek olsun mu desem...
bazen ağlamak en iyi rahatlama yolu ağla açılırsın kendini tutmak güçlü durmaya çalışmak insanı en çok yıpratan şey
kızlar çoooooooooooooooooooooooooooook acil en büyüğünden huni,bir adet deli gömleği ve camları denize yada ormana bakan bir hastane odası ayarlayın artık delirdim,eşim aradı konuştuk daha düne kadar burası garanti herşey güzel olacak diyordu şimdide kıvırıyor nerden baksanız şimdiye kadar onun ordan aldığı eşyalar benim yaptırdığım perdeler 10 milyarı geçmiştir evin halini bir görseniz toplanmış eşyalar her taraf her tarafta ne olacak bizim böyle işlerimiz,yarın cuma saati ayetel kürsi hatmi yapıcam kızlar allah rızası için bizim için dua edin eşim artık istanbuldan iş bulsun o kadar boşluktayım ki kelimeler tarif edemez çaresizliğimi ...........
sağol canımcanım senin adına çok sevindim hayat bu rabbim bir ömür vermiş ve bizi dünyaya yollamış kullarıma imtihan veriyorum bakalım sabredip imtihanı kazanıp şükür mü edecekler yoksa isyan mı rabbim isyan eden kullarından etmesin bizlerde sabır versin.........
canımmm aman o egzamalara dikkat et noolurr walla ben evliliğimin ilk aylarında aynı şekilde sıkıtıdan ayak tabanımın yanı remen yarılmıştıı ve doktor sitrese bağladı bunu sonra zamanla geçti ama ne ağrılar çektim . sonrada daha kötüsünü zona oldum üzüntüden ve inan hayatımda hiç böyle bir ağrı çekmedim ama çok şükür sabredip onuda atlattım kafaya takamayınca geçti gitti. dikkat et kendineee takma kafana hiç bişey hem yaz geldi yahuuu zayıflayıppp fıstık gibi görünücez yaşasınnn
canım eşim doktor fizik tedavi uzmanı ve şu an malatyada daha önce karaman ondan önce ankara ordu bursa daha yazayım mı benim işim o kadar karışık ki yazsam çok uzun olur şu anda son ses bağıra bağıra ağlamak istiyorum..........
canım haklısın.ama bu aralar öleyim ben.sabah kabuslarla uyanıyorum.bilmiyorum nolcak bu halim.ağlamak da kötü ya ben bıktım bu sulugözlülükten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?