Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne kadar paylaşım olmuş yaa. cevap yazabildiğim yazamadığım herkes kusura bakmasın. göremediklerimde oldu galiba. anaaa paylaşım olsun edikde yeişemeyecemi düşünmemiştim.
aynen yaa alıntı yapa yapa geldim ama manyakça bişey çıktı ortaya kimisi çıkmış kimisi çıkmamış

neyse artık kusura bakmasın kimse diyorum

desene sen geleceksin ben gidicem doğuya

evet hangi mah de olduğunu tahmin ettim eşinin
bende hemen beylerbeyi sarayının üst taraflarındayım

eşyalı ev bizim mah de zordur canım ya genelde burda yerlileri var istanbulun
ki sahilde olursadaa çok pahalı olur dediğin gibi
eşyalı tutmanız zorunlumu yani sende geleceksen 2 sene sonra ufaktan bişeyler alırsınız

evet canım kesinlikle zaten hayata karşı dik durmayı ilk olarak okulu kazanmakla yaptım ve inşallah devamı gelir :81:
ama bazen işte helee şu iki üçgün önce kendimi çok kötü hissediyodum birincisi zaten aldığım kilodan ötürü aynada kendime bakmak istemememdi ikinciside kendimi çok yanlız hissetmemdi hiç bişeyimi paylaşamamak ama artık ayaklarımın üstüne tam basıcam

kötü günleri kovdum gitti

canım hepimiz neler yaşıyoruz herkesin ayrı ayrı sıkıntıları var işte.
bende 10 gün önce resmen depresyona girmiştim kendimden korktum...stres sıkıntıdan ayaklarımdaki egzama tavan yaptı
doktora gittim doktor çok mu streslisin sinirlisin normal egzamalar gibi değil strese bağlı bi egzama seninki dedi ve bana sinir hapı verdi
şu son 3 gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür bu da kilo vermemdeki mutluluktan oldu yoksa toparlanmam çok zordu

içindne ne geçiyosa yaz buraya insan başkalarına anlatamadıklaırnı burda anlatıyo gerçekten

gelsin iyi sağlıklı günler

kızlar çoooooooooooooooooooooooooooook acil en büyüğünden huni,bir adet deli gömleği ve camları denize yada ormana bakan bir hastane odası ayarlayın artık delirdim,eşim aradı konuştuk daha düne kadar burası garanti herşey güzel olacak diyordu şimdide kıvırıyor nerden baksanız şimdiye kadar onun ordan aldığı eşyalar benim yaptırdığım perdeler 10 milyarı geçmiştir evin halini bir görseniz toplanmış eşyalar her taraf her tarafta ne olacak bizim böyle işlerimiz,yarın cuma saati ayetel kürsi hatmi yapıcam kızlar allah rızası için bizim için dua edin eşim artık istanbuldan iş bulsun o kadar boşluktayım ki kelimeler tarif edemez çaresizliğimi ...........

canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.

canım durr panik yapma önce sakinleş biliyorum zor ama..
neden şimdi caymaya başladı ki eşin..özel olmazsa eşin ne iş yapıyo :26:
rabbim sağlık versin canım herşey hallolur
eğer dağıtıyosun alırım okumak için
mevlam hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gönlünüze göre versin

canım senin adına çok sevindim hayat bu rabbim bir ömür vermiş ve bizi dünyaya yollamış kullarıma imtihan veriyorum bakalım sabredip imtihanı kazanıp şükür mü edecekler yoksa isyan mı rabbim isyan eden kullarından etmesin bizlerde sabır versin.........

canımmm aman o egzamalara dikkat et noolurr walla ben evliliğimin ilk aylarında aynı şekilde sıkıtıdan ayak tabanımın yanı remen yarılmıştıı ve doktor sitrese bağladı bunu sonra zamanla geçti ama ne ağrılar çektim . sonrada daha kötüsünü zona oldum üzüntüden ve inan hayatımda hiç böyle bir ağrı çekmedim ama çok şükür sabredip onuda atlattım kafaya takamayınca geçti gitti. dikkat et kendineee takma kafana hiç bişey hem yaz geldi yahuuu zayıflayıppp fıstık gibi görünücez yaşasınnn

canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.

bugün herkes dökülüyo yaaa

tek derdin özlemek olsun mu desem...
bazen ağlamak en iyi rahatlama yolu ağla açılırsın kendini tutmak güçlü durmaya çalışmak insanı en çok yıpratan şey

canım eşim doktor fizik tedavi uzmanı ve şu an malatyada daha önce karaman ondan önce ankara ordu bursa daha yazayım mı benim işim o kadar karışık ki yazsam çok uzun olur şu anda son ses bağıra bağıra ağlamak istiyorum..........

bugün herkes dökülüyo yaaa

tek derdin özlemek olsun mu desem...
bazen ağlamak en iyi rahatlama yolu ağla açılırsın kendini tutmak güçlü durmaya çalışmak insanı en çok yıpratan şey

canım haklısın.ama bu aralar öleyim ben.sabah kabuslarla uyanıyorum.bilmiyorum nolcak bu halim.ağlamak da kötü ya ben bıktım bu sulugözlülükten

canımm gerçekten bi sakinleş öncede dua edriz tabi hatta daha yatsıya var ben yatsıda sabah namazında okurum allah izin verirse sadece ayetel kürsiyimi okuyum

sağol canım
evet imtihan dünyasındayız rabbim hepimize türlü türlü dertler sıkıntılar veriyo
amin inşlh olmayız....rabbim sağlık versin gerçekten gerisi boş
dün eşimin görev arkadaşlarından birisi vefat etti daha eşimel yaşıt 27 yaşında bağırsak kanserinden öldü..öyle üzüldük yıkıldıkki..
birde bugün şınakdaki hain saldırıda şehit olan iki yeni polis nasıl ağladım yarın kınası olacakmış
nişanlısına baktım gelinlikler damatlıklar ordata herkes düğüne gelmiş ama ceneze evi oldu birden ev
bir saat önce davul zurnalı olsun diye tel edip ayarlatmaya çalışıyomuş bir saat sonra şehit oldu
ayy nasıl içim kan ağladı..rabbim mekanlarını cennet etsin
ailelerine eyüp a.s sabrını versin çokk zor çokk

canım benimkinde ağrı yok sadece kaşıntı oluyodu arada ama hep kızarık duruyo
ayaka bileklerimin yanında ve ayak baldırımın arkasında
işte o takmamyı bir başarabilsek herşey çok güzel olacakda ...

evet bayrama çıtır giricez inşlhhhhhhhhhh

inşlhh burda bulur bir iş diyeyim
abimin en yakın arkadaşıda burda fizilk tedavi uzmanı hemen iş buldu şans herhalde birazda..
üff çok da gezmiş bacım...bak ne diycem hergün 41 fatiha oku 41 gün okunacak
çokkk faydasını gördüm ben ne niyetin varsa ona diye
canım haklısın.ama bu aralar öleyim ben.sabah kabuslarla uyanıyorum.bilmiyorum nolcak bu halim.ağlamak da kötü ya ben bıktım bu sulugözlülükten

topluca psikolağamı gitsek acaba
ağlamak iyyidir yaa rahatlıyo insan...yatmadna oku kendini kabus görmezsin inşlh

esracım dur daha kesinleşmiş birşey yok.herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…